Spontane familieshoot in de natuur

Scroll naar beneden

Brabant

19 september 2018

Voor een spontane fotoshoot kan je het beste de natuur in gaan. Zeker met kinderen is dat erg prettig. Dit gezin wilde een familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen. En dit gebied is groot. Zo heb je Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en verschillende plekken in Drunen. Maar deze keer werd het de Roestelberg in Kaatsheuvel.

Pim van 2,5 jaar had een emmertje en schep bij zich en zou zich niet gaan vervelen! Ruben van 5 maanden vond dat niet echt belangrijk zolang zijn ouders maar zijn fruithapje bij zich hadden. Want als hij honger heeft dan heeft hij honger. Ik had even de tas vast met alle spullen en aan het gewicht kon ik opmaken dat deze ouders niet voor verrassingen zouden komen te staan. Aan alles was gedacht.

We begonnen met een gezinsfoto want beide kinderen hadden geen tijd nodig om te wennen. Dus dan begin ik er meteen aan. Als ik merk dat een kindje wat verlegen is en het wat eng vindt laat ik ze eerst even kijken. Maar Ruben vond het best op schoot en Pim begreep wat er gedaan moest worden en deed gezellig mee. Zijn broertje kreeg daarbij ook knuffels en kusjes. Na wat foto's werd het emmertje tevoorschijn gehaald en werd er geschept. Er moest een kasteel gemaakt worden. Wel was hij teleurgesteld over de bouwkwaliteit van het zand want het zakte meteen in! Maar samen met papa, die het zand van wat dieper kon halen, kon er toch een kasteel gemaakt worden waar hij later op kon springen om het kapot te maken. Een oneindige cirkel want daarna kon je hem weer bouwen....en kapot maken. Maar toen begon de honger van Ruben om aandacht te vragen, tijd voor die fruithap! Ondertussen heb ik met Pim aan zijn kasteel gewerkt en ondertussen foto's van hem gemaakt. Nadat het buikje van Ruben weer gevuld was hebben we nog op verschillende plekjes foto's gemaakt. We zijn zelfs nog even naar de heide gelopen! Het is een gezellige afwisselende reeks foto's geworden van Pim, Ruben met papa en mama in de duinen. Geniet van de foto's en later leer jij Ruben hoe je kastelen moet bouwen hè Pim?
Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur Spontane familieshoot in de natuur
416

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life | Tilburg

Day In The Life | Tilburg

Deze keer een Day In The Life reportage in Tilburg! De dag was nog jong maar ik trof Laura samen met haar oudste dochter Ivy al knutselend aan tafel. Dat roze de lievelingskleur is van deze meiden was al meteen te zien. Lizzy lag boven nog in bedje maar liet merken dat ze erbij wilde zijn. Tijd om haar uit bedje te halen.....
lees verder →
Kopfoto Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Deze familie ging een weekend naar vakantiepark Beekse Bergen om het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren. Omdat ik in de buurt van Hilvarenbeek woon was het een leuke opdracht voor mij om deze fotosessie met ze te doen. Een fotoreportage op het gezellige vakantiepark zelf, met af en toe een heerlijk zonnetje erbij en lekker in de natuur; wat wil een mens nog meer? :-)....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De foto van 3 jaar terug wordt dan vervangen. Een leuk idee van Linda! Elk jaar wordt dit wel een stukje moeilijker ;-)....
lees verder →