Spontane familieshoot in de natuur

Scroll naar beneden

Brabant

19 september 2018

Voor een spontane fotoshoot kan je het beste de natuur in gaan. Zeker met kinderen is dat erg prettig. Dit gezin wilde een familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen. En dit gebied is groot. Zo heb je Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en verschillende plekken in Drunen. Maar deze keer werd het de Roestelberg in Kaatsheuvel.

Pim van 2,5 jaar had een emmertje en schep bij zich en zou zich niet gaan vervelen! Ruben van 5 maanden vond dat niet echt belangrijk zolang zijn ouders maar zijn fruithapje bij zich hadden. Want als hij honger heeft dan heeft hij honger. Ik had even de tas vast met alle spullen en aan het gewicht kon ik opmaken dat deze ouders niet voor verrassingen zouden komen te staan. Aan alles was gedacht.

We begonnen met een gezinsfoto want beide kinderen hadden geen tijd nodig om te wennen. Dus dan begin ik er meteen aan. Als ik merk dat een kindje wat verlegen is en het wat eng vindt laat ik ze eerst even kijken. Maar Ruben vond het best op schoot en Pim begreep wat er gedaan moest worden en deed gezellig mee. Zijn broertje kreeg daarbij ook knuffels en kusjes. Na wat foto's werd het emmertje tevoorschijn gehaald en werd er geschept. Er moest een kasteel gemaakt worden. Wel was hij teleurgesteld over de bouwkwaliteit van het zand want het zakte meteen in! Maar samen met papa, die het zand van wat dieper kon halen, kon er toch een kasteel gemaakt worden waar hij later op kon springen om het kapot te maken. Een oneindige cirkel want daarna kon je hem weer bouwen....en kapot maken. Maar toen begon de honger van Ruben om aandacht te vragen, tijd voor die fruithap! Ondertussen heb ik met Pim aan zijn kasteel gewerkt en ondertussen foto's van hem gemaakt. Nadat het buikje van Ruben weer gevuld was hebben we nog op verschillende plekjes foto's gemaakt. We zijn zelfs nog even naar de heide gelopen! Het is een gezellige afwisselende reeks foto's geworden van Pim, Ruben met papa en mama in de duinen. Geniet van de foto's en later leer jij Ruben hoe je kastelen moet bouwen hè Pim?
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
Spontane familieshoot in de natuur
416

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot van een gezin thuis

Fotoshoot van een gezin thuis

Wat had ik een leuke fotoshoot van een gezin zo net voor de Kerstdagen! Dit gezin had ik al eerder gefotografeerd toen hun oudste zoon Daan geboren was. Toen volop in de verbouwing, nu in de gezellige grote huiskamer mét Kerstboom en een speelkeuken voor Daan. Bij binnenkomst werd er al meteen een eitje voor mij gebakken in de oven; Daan weet zijn gasten goed te verwelkomen ;-)....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life reportage | Oosterhout

Day In The Life reportage | Oosterhout

Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!....
lees verder →