background

Spontane familieshoot in de natuur

Brabant

19 september 2018


Voor een spontane fotoshoot kan je het beste de natuur in gaan. Zeker met kinderen is dat erg prettig. Dit gezin wilde een familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen. En dit gebied is groot. Zo heb je Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en verschillende plekken in Drunen. Maar deze keer werd het de Roestelberg in Kaatsheuvel.

Pim van 2,5 jaar had een emmertje en schep bij zich en zou zich niet gaan vervelen! Ruben van 5 maanden vond dat niet echt belangrijk zolang zijn ouders maar zijn fruithapje bij zich hadden. Want als hij honger heeft dan heeft hij honger. Ik had even de tas vast met alle spullen en aan het gewicht kon ik opmaken dat deze ouders niet voor verrassingen zouden komen te staan. Aan alles was gedacht.

We begonnen met een gezinsfoto want beide kinderen hadden geen tijd nodig om te wennen. Dus dan begin ik er meteen aan. Als ik merk dat een kindje wat verlegen is en het wat eng vindt laat ik ze eerst even kijken. Maar Ruben vond het best op schoot en Pim begreep wat er gedaan moest worden en deed gezellig mee. Zijn broertje kreeg daarbij ook knuffels en kusjes. Na wat foto's werd het emmertje tevoorschijn gehaald en werd er geschept. Er moest een kasteel gemaakt worden. Wel was hij teleurgesteld over de bouwkwaliteit van het zand want het zakte meteen in! Maar samen met papa, die het zand van wat dieper kon halen, kon er toch een kasteel gemaakt worden waar hij later op kon springen om het kapot te maken. Een oneindige cirkel want daarna kon je hem weer bouwen....en kapot maken. Maar toen begon de honger van Ruben om aandacht te vragen, tijd voor die fruithap! Ondertussen heb ik met Pim aan zijn kasteel gewerkt en ondertussen foto's van hem gemaakt. Nadat het buikje van Ruben weer gevuld was hebben we nog op verschillende plekjes foto's gemaakt. We zijn zelfs nog even naar de heide gelopen! Het is een gezellige afwisselende reeks foto's geworden van Pim, Ruben met papa en mama in de duinen. Geniet van de foto's en later leer jij Ruben hoe je kastelen moet bouwen hè Pim?


Spontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuurSpontane familieshoot in de natuur
416

Bekijk ook eens mijn andere blogjes