Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Scroll naar beneden

Baby Lauren

12 oktober 2018

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.

De afdeling FAM bij het ETZ in Tilburg is erg prettig. Ik ken daar alleen maar het gedeelte waar de premature kindjes liggen maar als je ziet hoe huiselijk het daar is kan ik mij niet voor stellen dat het ergens anders op de afdeling minder zou zijn. Niet in elk ziekenhuis heeft een gezin een eigen kamer; vaak wordt een ruimte gedeeld en is het minder privé. Lauren lag ook op een fijn licht kamertje waar de ouders de hele dag bij haar kunnen zijn. En daar, in een best groot bedje voor een lief klein meisje, lag Lauren heerlijk te slapen. Ze was geheel van de monitor af wat voor de ouders wel even wennen was. Dit omdat je dan moet vertrouwen dat ze het allemaal zelf kan. In het begin vergat ze soms te ademen en dan is het prettig dat ze aan de monitor ligt die dit dan meteen aangeeft. Het gaat goed met Lauren, ze heeft alleen nog maar een sonde omdat ze soms iets te moe is om haar flesje helemaal leeg te drinken.

Tijdens de reportage kreeg ze ook een flesje waar ze met volle moed aan begon. Ze deed het zelfs erg goed en er werd gegrapt dat ze dat speciaal deed om zich uit te sloven voor de foto. Toch haalde ze het niet helemaal en zat er wat dwars bij haar. Op schoot van papa buikte ze wat uit al wilde ze het laatste beetje daarna toch niet drinken. Bij de tweede keer uitbuiken werd er duidelijk wat er dwars zat en spuugde ze op, wat erg op leek te luchten :-) Ze had het erg goed gedaan want ze had ook net wat meer in haar flesje gekregen en daar moet haar maagje natuurlijk ook aan wennen.

Milou en Michael ik wens jullie veel geluk samen met Lauren. Later kunnen jullie haar met de foto's laten zien hoe de tijd in het ETZ was.
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
423

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Olivier

Voor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een mannetje die te fragiel was voor de complicaties die bij een operatie optraden. 3 weken na zijn operatie heeft hij gevochten maar is in de armen van zijn ouders overleden. Een verdrietig verhaal.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Deze keer twee Earlybirdjes in Tilburg die 1 dag na de shoot naar huis mochten. Precies op de dag dat hun moeder was uitgerekend mochten ze naar huis. Rox en Max zijn dan al 12 weken oud en hebben al veel meegemaakt in hun leven. Maar nu zijn het twee sterke kereltjes met ieder een eigen karakter.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds Den Bosch | Guus |

Stichting Earlybirds Den Bosch | Guus |

Guus is geboren in het MMC ziekenhuis van Veldhoven bij een zwangerschap van 30 weken. Dit ziekenhuis heeft een NICU waar kindjes die onder de 32 weken geboren zijn de verzorging kunnen krijgen die ze nodig hebben. Maar deze jongen deed het al meteen zo goed dat hij al snel naar het JBZ in Den-Bosch mocht. Daar ontmoette ik dit mooie mannetje nog slapend in zijn warme bedje.....
lees verder →