background

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Baby Lauren

12 oktober 2018


Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.

De afdeling FAM bij het ETZ in Tilburg is erg prettig. Ik ken daar alleen maar het gedeelte waar de premature kindjes liggen maar als je ziet hoe huiselijk het daar is kan ik mij niet voor stellen dat het ergens anders op de afdeling minder zou zijn. Niet in elk ziekenhuis heeft een gezin een eigen kamer; vaak wordt een ruimte gedeeld en is het minder privé. Lauren lag ook op een fijn licht kamertje waar de ouders de hele dag bij haar kunnen zijn. En daar, in een best groot bedje voor een lief klein meisje, lag Lauren heerlijk te slapen. Ze was geheel van de monitor af wat voor de ouders wel even wennen was. Dit omdat je dan moet vertrouwen dat ze het allemaal zelf kan. In het begin vergat ze soms te ademen en dan is het prettig dat ze aan de monitor ligt die dit dan meteen aangeeft. Het gaat goed met Lauren, ze heeft alleen nog maar een sonde omdat ze soms iets te moe is om haar flesje helemaal leeg te drinken.

Tijdens de reportage kreeg ze ook een flesje waar ze met volle moed aan begon. Ze deed het zelfs erg goed en er werd gegrapt dat ze dat speciaal deed om zich uit te sloven voor de foto. Toch haalde ze het niet helemaal en zat er wat dwars bij haar. Op schoot van papa buikte ze wat uit al wilde ze het laatste beetje daarna toch niet drinken. Bij de tweede keer uitbuiken werd er duidelijk wat er dwars zat en spuugde ze op, wat erg op leek te luchten :-) Ze had het erg goed gedaan want ze had ook net wat meer in haar flesje gekregen en daar moet haar maagje natuurlijk ook aan wennen.

Milou en Michael ik wens jullie veel geluk samen met Lauren. Later kunnen jullie haar met de foto's laten zien hoe de tijd in het ETZ was.


Earlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgEarlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg
423

Baby Lauren's adresjes

Stichting Earlybirds:   www.earlybirds.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotoshoot voor stichting Earlybirds | Tilburg

Fotoshoot voor stichting Earlybirds | Tilburg

Deze keer ging ik naar het ETZ in Tilburg voor tweeling Joas en Louen. Deze twee mannetjes zijn onverwachts geboren bij 31 weken en net een paar dagen te vroeg om in het ETZ te mogen blijven want hier mogen kindjes pas vanaf week 32 liggen. Omdat ze in Veldhoven maar plaats hadden voor één baby moesten ze naar Amsterdam overgeplaatst worden.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot voor Stichting Earlybirds

Fotoshoot voor Stichting Earlybirds

Ik mocht weer op pad voor de Stichting Earlybirds. Deze keer voor Stef, geboren in het WKZ in Utrecht bij een zwangerschap van 30 weken en 5 dagen. Met 30 weken waren de vliezen gebroken en moest zijn moeder naar het ziekenhuis. 5 extra dagen kon ze het nog rekken maar toen werd op 20 oktober hun zoontje Stan geboren. Na 5 dagen op de NICU in Utrecht mochten ze naar het ETZ in Tilburg, waar ze ook wonen. Stef ligt hier 4 weken en is al een kilo zwaarder dan zijn geboortegewicht.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02