Header Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Tramkade Den Bosch

14 oktober 2018


Voor een stoere industriële fotoshoot kun je terecht bij de Tramkade in Den Bosch. Steeds meer van dit soort verlaten industriële locaties worden hippe, ruwe ontmoetingsplekken waar verschillende culturele activiteiten zijn. Perfect voor een loveshoot of familieshoot!

Omdat het weer wisselvallig kan zijn in oktober was er door de familie al nagevraagd of we terecht zouden kunnen in een van de cafés. Voor 12 personen is een café natuurlijk wat klein maar deze had een prachtige lege ruimte waar plek was om de gehele familie op de foto te zetten. Natuurlijk was het geen zachte daglichtstudio maar bij deze locatie mogen foto's ruw en contrastrijk zijn. Gelukkig was ik met de groepsfoto begonnen want de jongste vond het leuker om rond te rennen en te ontdekken. Ik geef hem geen ongelijk!

Omdat we best goed weer hadden zijn we daarna naar buiten gegaan, daar kon er nog meer gerend worden maar hadden we ook andere 'settings'. Een pastelkleurige deur voor ons en bladeren om te rapen en te gooien voor de jongste. Voor ieder wat wils dus! We hebben verschillende combinaties gemaakt zodat iedereen dadelijk weer voorzien is van foto's. Deze familie er weer even tegen aan voor een paar jaar. Hopelijk hebben opa en oma genoeg lijstjes voor al hun trots :-)


Stoere gezinsfoto bij de TramkadeJongetje in een vensterbank op een stoere fotolocatieKinderen in een vensterbank op de stoere locatie TramkadeStoere foto van een stel bij de Tramkade in Den-BoschStoere foto van een stel bij de Tramkade in Den-BoschStoere industriële fotoshoot van kinderen.Gezin bij een oude poort bij de Tramkade in Den-Bosch.Foto van een stel bij de Tramkade in Den-Bosch.Familiefoto bij een oude poort bij de Tramkade.Industriële fotoshoot van een kind bij de Tramkade.Portretfoto van vrouw bij een oude houten poort.Kinderen met plezier tijdens de fotoshoot.Opa en oma met hun klein kinderen op de foto bij de Tramkade.Puber met industriële achtergrond
425

Bekijk ook eens mijn andere blogjes