Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Scroll naar beneden

Bas

21 februari 2019

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!

We hadden een tijd afgesproken waarbij Bas in het begin lekker zou buidelen bij zijn vader en daarna een schone luier en zijn voeding zou krijgen. De kleine man had een paar dagen onder de blauwe lamp gelegen maar mocht tijdens de shoot er onderuit. En toen ik binnen kwam lag hij heerlijk ontspannen bij papa. Soms werd hij even onrustig maar als dan een hand op zijn bolletje werd gelegd werd was alles weer prima in zijn wereldje. Axel werd even later door oma gebracht. Hij vindt zijn broertje nog een beetje spannend en houdt nog een beetje afstand. Maar daar wist zijn moeder wel wat op; hij mocht ook foto's gaan maken! En dat werkte, want met een brede grijs op zijn gezicht maakte hij toen van dichtbij foto's van zijn broertje Bas. Ben wel erg benieuwd naar zijn foto!

Na het buidelen bij papa werd het tijd voor een schone luier en werd er een overweging gemaakt of hij sonde voeding zou krijgen of eerst wat borstvoeding aan zou kunnen. Omdat hij toch wel erg wakker uit zijn ogen keek werd er geprobeerd om hem zelf te laten drinken. Soms leek het er op dat hij het aan kon maar al snel werd er besloten om toch zijn voeding via de sonde te geven. Axel kwam even kijken maar vond daarna de ambulances en ander vervoer veel interessanter. Dadelijk als Bas wat ouder is kunnen jullie het samen hebben over mooi auto's, ambulances en scooters Axel! Ik wens jullie veel geluk samen!
Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch
445

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →
Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →