Joas & Louen
01 januari 2020
Deze keer ging ik naar het ETZ in Tilburg voor tweeling Joas en Louen. Deze twee mannetjes zijn onverwachts geboren bij 31 weken en net een paar dagen te vroeg om in het ETZ te mogen blijven want hier mogen kindjes pas vanaf week 32 liggen. Omdat ze in Veldhoven maar plaats hadden voor één baby moesten ze naar Amsterdam overgeplaatst worden.


Maar na 4 dagen mochten ze weer terug naar Brabant, en het ging erg goed met deze knullen! Op de dag dat ik langskwam waren ze iets meer dan 2 weken oud en wat waren ze al groot en sterk! Louen mocht de dag ervoor net als zijn broer in een echt bedje. Een fijne stap. Maar dat waren niet de enige kinderen in deze ruimte. Er liep namelijk ook een gezellig meisje rond; Mae, de grote zus van deze twee! In een hand hield ze een spuit vast want haar broers moesten een spuit en daar zou zij voor zorgen. :-) Tijdens de shoot werden ze verschoond, gewogen, kregen ze borstvoeding, zat het hele gezin samen voor het eerst samen op bed en gaf hun vader de rest van de voeding ook tegelijk met de zonde. O, ja de bedden werden ondertussen ook nog verschoont. Een verpleegkundige was hierbij ook aanwezig en het was best aanpoten om het goed te laten verlopen. Petje af voor die drie die rustig bleven en genoten van de momenten.

Nog even aansterken dan mogen jullie naar huis met jullie lieve zus! Veel geluk samen! x
Fotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | TilburgFotoshoot voor stichting Earlybirds | Tilburg
506Stichting Earlybirds:www.earlybirds.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes