Day In The Life reportage | Oosterhout

Scroll naar beneden

31 maart 2019

Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!

Moeder Corinda vertelde dat de jongens even tegengesputterd hadden toen ze vertelde dat ik langs zou komen om foto's te maken. Boaz en Lex wilden op hun vrije zondag wel kunnen gamen vonden ze. Maar toen hun verteld werd dat ze dat gewoon mochten doen was het al snel 'cool'. Boaz, de oudste, heeft al model ervaring maar dit was toch anders omdat hij nu juist de camera moest negeren. Maar check, ook dit beheerst hij!

Na het ontbijt ploften de mannen een paar meter verder op de bank met hun iPad en gezamenlijk werd er een game gespeeld waarbij ze door een virtuele wereld liepen. Aan het muziekje te horen een vredig wereldje. Maar de iPads werden ingeruild voor een Playstation; tijd voor Fifa! Ondertussen werd er beneden een wasje gedraaid en de tuin onderhouden. Echte zondagse taken die ook vandaag gedaan werden. De kleurrijke was werd gevormd door de verschillende voetbaltenues. Het werd mij duidelijk, deze moeder heeft voetballers in huis!

En de virtuele voetbal werd ook ingeruild voor een echt potje met hun vader Menno op het schoolplein verder op. Schoppen, rennen, vallen en opstaan; de bal werd snel en met goed beheersing over het plein getrapt. Een foto is hier wel het bewijs van duwen Boaz ;-) Maar ook het bewijs hoe fijn ze het samen hebben en hoe ze elkaar dingen gunnen. Niet alleen met voetbal maar ook met de spelletjes later aan tafel. Een spelletje ganzenbord, hoe heerlijk oud en analoog! En een spelletje Kahoot!, vernieuwend en digitaal. Een zondagochtend met een gezin dat gek is op spelletjes en met een tafel die hun vaak samenbrengt. Bedankt voor de fijne ochtend met jullie!
Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout
453

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn fotograaf | Noord Brabant

Newborn fotograaf | Noord Brabant

Kijk, hier is Noud! Een lief knap mannetje die het leven van zijn ouders, Ciska en Erik, nog mooier maakt. Op de dag dat ik hem thuis in Alphen kwam fotograferen was hij 2 weken oud. Net gevoed, tevreden en wakker. Alleen moest hij nog zijn pakje aan voor zijn eerste fotoshoot.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met baby en peuter

Fotoshoot met baby en peuter

Soms kan het een uitdaging zijn om een baby en een peuter te fotograferen. Baby Kaj vond het eigenlijk wel prima maar peuter Zoë vond van niet. "Nee" had je, "ja" kon je krijgen maar kon alsnog veranderen in een "nee". En bij een gezinsshoot met kinderen van deze leeftijd wil ik ook niet te veel poseren, dat vinden kinderen niet leuk. Foto's met interactie zijn veel leuker bij jonge kinderen.....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).....
lees verder →