background

Day In The Life reportage | Oosterhout

31 maart 2019

Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!

Moeder Corinda vertelde dat de jongens even tegengesputterd hadden toen ze vertelde dat ik langs zou komen om foto's te maken. Boaz en Lex wilden op hun vrije zondag wel kunnen gamen vonden ze. Maar toen hun verteld werd dat ze dat gewoon mochten doen was het al snel 'cool'. Boaz, de oudste, heeft al model ervaring maar dit was toch anders omdat hij nu juist de camera moest negeren. Maar check, ook dit beheerst hij!

Na het ontbijt ploften de mannen een paar meter verder op de bank met hun iPad en gezamenlijk werd er een game gespeeld waarbij ze door een virtuele wereld liepen. Aan het muziekje te horen een vredig wereldje. Maar de iPads werden ingeruild voor een Playstation; tijd voor Fifa! Ondertussen werd er beneden een wasje gedraaid en de tuin onderhouden. Echte zondagse taken die ook vandaag gedaan werden. De kleurrijke was werd gevormd door de verschillende voetbaltenues. Het werd mij duidelijk, deze moeder heeft voetballers in huis!

En de virtuele voetbal werd ook ingeruild voor een echt potje met hun vader Menno op het schoolplein verder op. Schoppen, rennen, vallen en opstaan; de bal werd snel en met goed beheersing over het plein getrapt. Een foto is hier wel het bewijs van duwen Boaz ;-) Maar ook het bewijs hoe fijn ze het samen hebben en hoe ze elkaar dingen gunnen. Niet alleen met voetbal maar ook met de spelletjes later aan tafel. Een spelletje ganzenbord, hoe heerlijk oud en analoog! En een spelletje Kahoot!, vernieuwend en digitaal. Een zondagochtend met een gezin dat gek is op spelletjes en met een tafel die hun vaak samenbrengt. Bedankt voor de fijne ochtend met jullie!

Day In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | Oosterhout
453

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life fotografie | Oss

Day In The Life fotografie | Oss

Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.....
lees verder →