Day In The Life reportage | Oosterhout

Scroll naar beneden

31 maart 2019

Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!

Moeder Corinda vertelde dat de jongens even tegengesputterd hadden toen ze vertelde dat ik langs zou komen om foto's te maken. Boaz en Lex wilden op hun vrije zondag wel kunnen gamen vonden ze. Maar toen hun verteld werd dat ze dat gewoon mochten doen was het al snel 'cool'. Boaz, de oudste, heeft al model ervaring maar dit was toch anders omdat hij nu juist de camera moest negeren. Maar check, ook dit beheerst hij!

Na het ontbijt ploften de mannen een paar meter verder op de bank met hun iPad en gezamenlijk werd er een game gespeeld waarbij ze door een virtuele wereld liepen. Aan het muziekje te horen een vredig wereldje. Maar de iPads werden ingeruild voor een Playstation; tijd voor Fifa! Ondertussen werd er beneden een wasje gedraaid en de tuin onderhouden. Echte zondagse taken die ook vandaag gedaan werden. De kleurrijke was werd gevormd door de verschillende voetbaltenues. Het werd mij duidelijk, deze moeder heeft voetballers in huis!

En de virtuele voetbal werd ook ingeruild voor een echt potje met hun vader Menno op het schoolplein verder op. Schoppen, rennen, vallen en opstaan; de bal werd snel en met goed beheersing over het plein getrapt. Een foto is hier wel het bewijs van duwen Boaz ;-) Maar ook het bewijs hoe fijn ze het samen hebben en hoe ze elkaar dingen gunnen. Niet alleen met voetbal maar ook met de spelletjes later aan tafel. Een spelletje ganzenbord, hoe heerlijk oud en analoog! En een spelletje Kahoot!, vernieuwend en digitaal. Een zondagochtend met een gezin dat gek is op spelletjes en met een tafel die hun vaak samenbrengt. Bedankt voor de fijne ochtend met jullie!
Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout Day In The Life reportage | Oosterhout
453

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life fotografie | Oss

Day In The Life fotografie | Oss

Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Nina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer je het beste een fotoshoot kan plannen. Na 36 weken is het vaak wat zwaarder en baby's kunnen ook eerder geboren worden.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life | Waalwijk

Day In The Life | Waalwijk

Een Day In The Life in Waalwijk op een zonnige vrijdag in maart. Situatie: Deano had er een ochtend school op zitten, Mayra was een beetje moe van het oefenen op school die week, Silvan deed zijn middagdutje, papa zou bijna thuiskomen van zijn werk en mama maakte fruit klaar. Gewoon de alledaagse dingen maar daarom juist zo bijzonder en het fotograferen waard!....
lees verder →