background

Day In The Life reportage | Oosterhout

31 maart 2019


Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!

Moeder Corinda vertelde dat de jongens even tegengesputterd hadden toen ze vertelde dat ik langs zou komen om foto's te maken. Boaz en Lex wilden op hun vrije zondag wel kunnen gamen vonden ze. Maar toen hun verteld werd dat ze dat gewoon mochten doen was het al snel 'cool'. Boaz, de oudste, heeft al model ervaring maar dit was toch anders omdat hij nu juist de camera moest negeren. Maar check, ook dit beheerst hij!

Na het ontbijt ploften de mannen een paar meter verder op de bank met hun iPad en gezamenlijk werd er een game gespeeld waarbij ze door een virtuele wereld liepen. Aan het muziekje te horen een vredig wereldje. Maar de iPads werden ingeruild voor een Playstation; tijd voor Fifa! Ondertussen werd er beneden een wasje gedraaid en de tuin onderhouden. Echte zondagse taken die ook vandaag gedaan werden. De kleurrijke was werd gevormd door de verschillende voetbaltenues. Het werd mij duidelijk, deze moeder heeft voetballers in huis!

En de virtuele voetbal werd ook ingeruild voor een echt potje met hun vader Menno op het schoolplein verder op. Schoppen, rennen, vallen en opstaan; de bal werd snel en met goed beheersing over het plein getrapt. Een foto is hier wel het bewijs van duwen Boaz ;-) Maar ook het bewijs hoe fijn ze het samen hebben en hoe ze elkaar dingen gunnen. Niet alleen met voetbal maar ook met de spelletjes later aan tafel. Een spelletje ganzenbord, hoe heerlijk oud en analoog! En een spelletje Kahoot!, vernieuwend en digitaal. Een zondagochtend met een gezin dat gek is op spelletjes en met een tafel die hun vaak samenbrengt. Bedankt voor de fijne ochtend met jullie!


Day In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | OosterhoutDay In The Life reportage | Oosterhout
453

Bekijk ook eens mijn andere blogjesVriendinnen tijdens een fotoshoot.

Vriendinnen fotoshoot in Breda

Linda gaat binnenkort trouwen en haar vriendinnen hadden op de vrijgezellendag een fotoshoot in Breda geregeld. Het bleef niet bij 1 dag; ze hadden het vrijgezellenfeest namelijk verdeeld over twee dagen! Ze namen het er van :-)....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Alice en Martin hadden een combinatie van zwangerschap, newborn en eerste jaar fotoshoot bij mij geboekt. Superleuk want ik ben altijd erg nieuwsgierig wat er in de buik zit. Zeker als het om een tweeling gaat. En kijk wat een lekkere ventjes het zijn!....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02