background

Day In The Life fotografie | Oss

Baby Bjorn & Thijs

15 mei 2019


Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.

7 oktober had ik ze nog voor de camera; toen nog in dubbel-volle verwachting! Dat het twee jongetjes zouden worden wisten ze al maar voor de rest was het leven als vader en moeder nog geheel onbekend. En nu zijn ze al 5 maanden de trotse ouders van Bjorn en Thijs. Twee heerlijke goedlachse tevreden mannetjes. Het leven is strakker gepland en er wordt veel overlegd en samen gewerkt. De woensdag en de zondag zijn de dagen dat ze met z'n twee├źn thuis zijn, de andere dagen staat een ouder er alleen voor. Een voeding geven wordt goed uitgekiend als ze er alleen voor staan. En net als bij de vogeltjes krijgt degene die het meeste geluid maakt als eerst eten. Bij deze twee is dat Thijs :-) Dit ventje is net wat sneller ongeduldiger en zijn broer Bjorn kan nog geduldig met een speentje op zijn voeding wachten. Er werd eerst wat gespeeld op de mat maar het werd al snel duidelijk dat ze liever in de armen lagen van de ouders. Een ding was mij al snel duidelijk, ze hielden van vliegen! Als ze maar even omhoog werden gehouden kwam er een tandloze lach van oor tot oor. Toch merkte Alice dat ze wat moe waren en werd gekozen voor een wandeling. De blaadjes aan de bomen vonden ze fascinerend en even later slaapverwekkend. Maar thuis kon er niet langer geslapen worden want het was tijd voor een voeding. Iets wat een stuk makkelijker wordt als ze zelf het flesje vast kunnen houden dus werd dat ondertussen geoefend.

Na wat uitbuiken en knuffelen werd het toen echt tijd om naar hun bedje te gaan. Twee gelijke ventjes gespiegeld in hun bedje. Moe van hun woensdagochtend. Bjorn en Thijs, het was echt superleuk om jullie leven te mogen fotograferen. Keep on smiling! Tot over een paar maandjes :-)


Day In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | Oss
460

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Voor deze zwangerschapsshoot waren we bij De Spoorzone in Tilburg. Een locatie die Nicole en Pim nog niet eerder bezocht hadden. Het is een toffe ruwe locatie die na de verbouwing van het station aantrekkelijk werd om te bezoeken. Zeker met de gezellige eettentjes is het de moeite waard ;-)....
lees verder →
Vriendinnen tijdens een fotoshoot.

Vriendinnen fotoshoot in Breda

Linda gaat binnenkort trouwen en haar vriendinnen hadden op de vrijgezellendag een fotoshoot in Breda geregeld. Het bleef niet bij 1 dag; ze hadden het vrijgezellenfeest namelijk verdeeld over twee dagen! Ze namen het er van :-)....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot in Dongen

Babyshoot in Dongen

Dit is baby Hannah! Een nieuwe burger van Dongen. Eind juli kreeg ik al een mailtje van haar ouders dat ze een meisje verwachten en dat ze een babyshoot bij hun thuis wilden. Er werd meteen een datum geprikt en zo reed ik begin oktober naar Dongen om de nieuwe spruit van Angelique en Sander te fotograferen.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02