background

Day In The Life fotografie | Oss

Baby Bjorn & Thijs

15 mei 2019


Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.

7 oktober had ik ze nog voor de camera; toen nog in dubbel-volle verwachting! Dat het twee jongetjes zouden worden wisten ze al maar voor de rest was het leven als vader en moeder nog geheel onbekend. En nu zijn ze al 5 maanden de trotse ouders van Bjorn en Thijs. Twee heerlijke goedlachse tevreden mannetjes. Het leven is strakker gepland en er wordt veel overlegd en samen gewerkt. De woensdag en de zondag zijn de dagen dat ze met z'n twee├źn thuis zijn, de andere dagen staat een ouder er alleen voor. Een voeding geven wordt goed uitgekiend als ze er alleen voor staan. En net als bij de vogeltjes krijgt degene die het meeste geluid maakt als eerst eten. Bij deze twee is dat Thijs :-) Dit ventje is net wat sneller ongeduldiger en zijn broer Bjorn kan nog geduldig met een speentje op zijn voeding wachten. Er werd eerst wat gespeeld op de mat maar het werd al snel duidelijk dat ze liever in de armen lagen van de ouders. Een ding was mij al snel duidelijk, ze hielden van vliegen! Als ze maar even omhoog werden gehouden kwam er een tandloze lach van oor tot oor. Toch merkte Alice dat ze wat moe waren en werd gekozen voor een wandeling. De blaadjes aan de bomen vonden ze fascinerend en even later slaapverwekkend. Maar thuis kon er niet langer geslapen worden want het was tijd voor een voeding. Iets wat een stuk makkelijker wordt als ze zelf het flesje vast kunnen houden dus werd dat ondertussen geoefend.

Na wat uitbuiken en knuffelen werd het toen echt tijd om naar hun bedje te gaan. Twee gelijke ventjes gespiegeld in hun bedje. Moe van hun woensdagochtend. Bjorn en Thijs, het was echt superleuk om jullie leven te mogen fotograferen. Keep on smiling! Tot over een paar maandjes :-)


Day In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | OssDay In The Life fotografie | Oss
460

Bekijk ook eens mijn andere blogjes