Familieshoot in Oisterwijk

Scroll naar beneden

Maite en Yinthe

23 mei 2019

Oisterwijk is een meisje rijker en ze draagt de gezellige naam Maite. De ouders wilden hun nieuw samengestelde gezin graag weer op de foto zetten, iets wat ze ook gedaan hadden toen hun oudste dochter Yinthe geboren was. Nu kon Yinthe, als oudste zus, de fotoshoot bewust mee maken.

Nieuwsgierig kwam ze samen met haar vader de voordeur openen. Maite was ondertussen voldaan in slaap gevallen maar werd rustig wakker toen we naar boven gingen. Op het grote bed keek ze wakker om zich heen. Ze was op die dag precies 11 weken en papa en mama waren er al achter dat ze een makkelijk en tevreden kindje is. Yinthe vond het grote bed ook erg leuk en zeker met de dekens eraf was het een lekkere speelplek. Ze zag er een grote trampoline in maar moest zich natuurlijk inhouden omdat haar zusje er op lag. Even ging ze er naast liggen en heel zoet aaide ze zacht over het hoofdje van haar zusje. Een snelle kus werd ook nog weggegeven. Maite vond het allemaal wel leuk wat er gedaan werd en zeker haar grote zus vond ze erg interessant. Al was het best pittig voor een fotograaf om die dame op de foto te zetten want stil zitten vond ze die ochtend niet zo nodig. Er was veel te doen. Maar terwijl papa en mama met Maite aan het knuffelen waren kwam ze er soms even gezellig bij. Lieve spontane momentjes!

Ook tijdens het verschonen van Maites luier kwam ze erbij zitten en wilde haar pop ook een luier om doen. Vol concentratie werd deze dicht geplakt; zo cute! Deze pop werd later in de wipstoel gezet met haar knuffels en speen en kreeg toen een verhaaltje voorgelezen over Kikker. Hieruit kan ik volgens mij de conclusie trekken dat ze een poppenkindje is en dat Maite boft met zo'n zorgzame zus. Meiden, ik vond het erg gezellig met jullie en ik wens jullie veel geluk samen!
Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk
466

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Spontane familie fotoshoot | Brabant

Spontane familie fotoshoot | Brabant

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.....
lees verder →
Kopfoto Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Dorine en Joost gaan volgend jaar trouwen! Deze dag mogen Michael en ik vastleggen maar daarnaast wilden ze ook graag een loveshoot. Ze gaan misschien een foto voor hun uitnodig gebruiken of om andere dingen op hun bruiloft aan te kleden. Slim bedacht!....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotograaf | Noord Brabant

Newborn fotograaf | Noord Brabant

Kijk, hier is Noud! Een lief knap mannetje die het leven van zijn ouders, Ciska en Erik, nog mooier maakt. Op de dag dat ik hem thuis in Alphen kwam fotograferen was hij 2 weken oud. Net gevoed, tevreden en wakker. Alleen moest hij nog zijn pakje aan voor zijn eerste fotoshoot.....
lees verder →