background

Familieshoot in Oisterwijk

Maite en Yinthe

23 mei 2019


Oisterwijk is een meisje rijker en ze draagt de gezellige naam Maite. De ouders wilden hun nieuw samengestelde gezin graag weer op de foto zetten, iets wat ze ook gedaan hadden toen hun oudste dochter Yinthe geboren was. Nu kon Yinthe, als oudste zus, de fotoshoot bewust mee maken.

Nieuwsgierig kwam ze samen met haar vader de voordeur openen. Maite was ondertussen voldaan in slaap gevallen maar werd rustig wakker toen we naar boven gingen. Op het grote bed keek ze wakker om zich heen. Ze was op die dag precies 11 weken en papa en mama waren er al achter dat ze een makkelijk en tevreden kindje is. Yinthe vond het grote bed ook erg leuk en zeker met de dekens eraf was het een lekkere speelplek. Ze zag er een grote trampoline in maar moest zich natuurlijk inhouden omdat haar zusje er op lag. Even ging ze er naast liggen en heel zoet aaide ze zacht over het hoofdje van haar zusje. Een snelle kus werd ook nog weggegeven. Maite vond het allemaal wel leuk wat er gedaan werd en zeker haar grote zus vond ze erg interessant. Al was het best pittig voor een fotograaf om die dame op de foto te zetten want stil zitten vond ze die ochtend niet zo nodig. Er was veel te doen. Maar terwijl papa en mama met Maite aan het knuffelen waren kwam ze er soms even gezellig bij. Lieve spontane momentjes!

Ook tijdens het verschonen van Maites luier kwam ze erbij zitten en wilde haar pop ook een luier om doen. Vol concentratie werd deze dicht geplakt; zo cute! Deze pop werd later in de wipstoel gezet met haar knuffels en speen en kreeg toen een verhaaltje voorgelezen over Kikker. Hieruit kan ik volgens mij de conclusie trekken dat ze een poppenkindje is en dat Maite boft met zo'n zorgzame zus. Meiden, ik vond het erg gezellig met jullie en ik wens jullie veel geluk samen!


Familieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in Oisterwijk
466

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Alice en Martin hadden een combinatie van zwangerschap, newborn en eerste jaar fotoshoot bij mij geboekt. Superleuk want ik ben altijd erg nieuwsgierig wat er in de buik zit. Zeker als het om een tweeling gaat. En kijk wat een lekkere ventjes het zijn!....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.....
lees verder →
Kopfoto Baby fotoshoot bij jong gezin thuis

Baby fotoshoot bij jong gezin thuis

Kijk die Matthijs eens lekker in zijn tummy tub zitten, omringt door de belangrijkste personen in zijn leven. Zijn grote zus houdt alles graag in de gaten! Tijdens de fotoshoot was ze steeds in de buurt, superleuk want het is altijd een verrassing wat de oudste tijdens de fotoshoot doet. Maar Isabelle was er graag bij.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02