Familieshoot in Oisterwijk

Scroll naar beneden

Maite en Yinthe

23 mei 2019

Oisterwijk is een meisje rijker en ze draagt de gezellige naam Maite. De ouders wilden hun nieuw samengestelde gezin graag weer op de foto zetten, iets wat ze ook gedaan hadden toen hun oudste dochter Yinthe geboren was. Nu kon Yinthe, als oudste zus, de fotoshoot bewust mee maken.

Nieuwsgierig kwam ze samen met haar vader de voordeur openen. Maite was ondertussen voldaan in slaap gevallen maar werd rustig wakker toen we naar boven gingen. Op het grote bed keek ze wakker om zich heen. Ze was op die dag precies 11 weken en papa en mama waren er al achter dat ze een makkelijk en tevreden kindje is. Yinthe vond het grote bed ook erg leuk en zeker met de dekens eraf was het een lekkere speelplek. Ze zag er een grote trampoline in maar moest zich natuurlijk inhouden omdat haar zusje er op lag. Even ging ze er naast liggen en heel zoet aaide ze zacht over het hoofdje van haar zusje. Een snelle kus werd ook nog weggegeven. Maite vond het allemaal wel leuk wat er gedaan werd en zeker haar grote zus vond ze erg interessant. Al was het best pittig voor een fotograaf om die dame op de foto te zetten want stil zitten vond ze die ochtend niet zo nodig. Er was veel te doen. Maar terwijl papa en mama met Maite aan het knuffelen waren kwam ze er soms even gezellig bij. Lieve spontane momentjes!

Ook tijdens het verschonen van Maites luier kwam ze erbij zitten en wilde haar pop ook een luier om doen. Vol concentratie werd deze dicht geplakt; zo cute! Deze pop werd later in de wipstoel gezet met haar knuffels en speen en kreeg toen een verhaaltje voorgelezen over Kikker. Hieruit kan ik volgens mij de conclusie trekken dat ze een poppenkindje is en dat Maite boft met zo'n zorgzame zus. Meiden, ik vond het erg gezellig met jullie en ik wens jullie veel geluk samen!
Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk Familieshoot in Oisterwijk
466

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

1 van de mooiste momenten op een dag qua natuurlijk licht is tijdens het gouden uur; ofwel de avond zon. En omdat Daniëlle als fotografe ook weg is van dit licht hadden we een fotoshoot in de avond gepland. Eigenlijk rond bedtijd van hun zoontje Guus maar dat zou geen probleem zijn.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life | Tilburg

Day In The Life | Tilburg

Deze keer een Day In The Life reportage in Tilburg! De dag was nog jong maar ik trof Laura samen met haar oudste dochter Ivy al knutselend aan tafel. Dat roze de lievelingskleur is van deze meiden was al meteen te zien. Lizzy lag boven nog in bedje maar liet merken dat ze erbij wilde zijn. Tijd om haar uit bedje te halen.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.....
lees verder →