background

Familieshoot in Oisterwijk

Maite en Yinthe

23 mei 2019

Oisterwijk is een meisje rijker en ze draagt de gezellige naam Maite. De ouders wilden hun nieuw samengestelde gezin graag weer op de foto zetten, iets wat ze ook gedaan hadden toen hun oudste dochter Yinthe geboren was. Nu kon Yinthe, als oudste zus, de fotoshoot bewust mee maken.

Nieuwsgierig kwam ze samen met haar vader de voordeur openen. Maite was ondertussen voldaan in slaap gevallen maar werd rustig wakker toen we naar boven gingen. Op het grote bed keek ze wakker om zich heen. Ze was op die dag precies 11 weken en papa en mama waren er al achter dat ze een makkelijk en tevreden kindje is. Yinthe vond het grote bed ook erg leuk en zeker met de dekens eraf was het een lekkere speelplek. Ze zag er een grote trampoline in maar moest zich natuurlijk inhouden omdat haar zusje er op lag. Even ging ze er naast liggen en heel zoet aaide ze zacht over het hoofdje van haar zusje. Een snelle kus werd ook nog weggegeven. Maite vond het allemaal wel leuk wat er gedaan werd en zeker haar grote zus vond ze erg interessant. Al was het best pittig voor een fotograaf om die dame op de foto te zetten want stil zitten vond ze die ochtend niet zo nodig. Er was veel te doen. Maar terwijl papa en mama met Maite aan het knuffelen waren kwam ze er soms even gezellig bij. Lieve spontane momentjes!

Ook tijdens het verschonen van Maites luier kwam ze erbij zitten en wilde haar pop ook een luier om doen. Vol concentratie werd deze dicht geplakt; zo cute! Deze pop werd later in de wipstoel gezet met haar knuffels en speen en kreeg toen een verhaaltje voorgelezen over Kikker. Hieruit kan ik volgens mij de conclusie trekken dat ze een poppenkindje is en dat Maite boft met zo'n zorgzame zus. Meiden, ik vond het erg gezellig met jullie en ik wens jullie veel geluk samen!

Familieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in OisterwijkFamilieshoot in Oisterwijk
466

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Nina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer je het beste een fotoshoot kan plannen. Na 36 weken is het vaak wat zwaarder en baby's kunnen ook eerder geboren worden.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Voor deze zwangerschapsshoot waren we bij De Spoorzone in Tilburg. Een locatie die Nicole en Pim nog niet eerder bezocht hadden. Het is een toffe ruwe locatie die na de verbouwing van het station aantrekkelijk werd om te bezoeken. Zeker met de gezellige eettentjes is het de moeite waard ;-)....
lees verder →