background

Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

Daniëlle Niels en Guus

21 augustus 2019


1 van de mooiste momenten op een dag qua natuurlijk licht is tijdens het gouden uur; ofwel de avond zon. En omdat Daniëlle als fotografe ook weg is van dit licht hadden we een fotoshoot in de avond gepland. Eigenlijk rond bedtijd van hun zoontje Guus maar dat zou geen probleem zijn.

De familie was die week op vakantie in Oisterwijk en iemand had hun al geattendeerd op de mooie bloeiende heide daar. En zo liepen we die avond naar het paarse veld waar de avond zon warm overheen scheen. Perfect! Guus kreeg nog een slokje drinken en daarna liet ik het gezin samen een stukje lopen, zitten, ontdekken en knuffelen. Guus vond het helemaal gezellig al die aandacht. Het knulletje is bijna twee en begreep meer dan je zou denken. Zo leuk om dat te zien! Het is ook een leeftijd waarvan je niet kan verwachten dat hij gaat zitten en in de lens zal kijken. Maar dat was ook niet de bedoeling tijdens deze shoot. Kleine kinderen kun je beter hun gang laten gaan, en dan pik ik daar de mooie momentjes uit. Echte momentjes van hoe ze echt zijn.

Daniëlle en Niels ik vond het super gezellig! Jullie hebben heel veel mooie foto's waar ik eigenlijk jaloers op ben :-)


Ongedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uur
483

Bekijk ook eens mijn andere blogjes