background

Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

Daniëlle Niels en Guus

21 augustus 2019


1 van de mooiste momenten op een dag qua natuurlijk licht is tijdens het gouden uur; ofwel de avond zon. En omdat Daniëlle als fotografe ook weg is van dit licht hadden we een fotoshoot in de avond gepland. Eigenlijk rond bedtijd van hun zoontje Guus maar dat zou geen probleem zijn.

De familie was die week op vakantie in Oisterwijk en iemand had hun al geattendeerd op de mooie bloeiende heide daar. En zo liepen we die avond naar het paarse veld waar de avond zon warm overheen scheen. Perfect! Guus kreeg nog een slokje drinken en daarna liet ik het gezin samen een stukje lopen, zitten, ontdekken en knuffelen. Guus vond het helemaal gezellig al die aandacht. Het knulletje is bijna twee en begreep meer dan je zou denken. Zo leuk om dat te zien! Het is ook een leeftijd waarvan je niet kan verwachten dat hij gaat zitten en in de lens zal kijken. Maar dat was ook niet de bedoeling tijdens deze shoot. Kleine kinderen kun je beter hun gang laten gaan, en dan pik ik daar de mooie momentjes uit. Echte momentjes van hoe ze echt zijn.

Daniëlle en Niels ik vond het super gezellig! Jullie hebben heel veel mooie foto's waar ik eigenlijk jaloers op ben :-)


Ongedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uur
483

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Deze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn bracht ik de momenten zonder te poseren in beeld.....
lees verder →
Kopfoto Baby fotoshoot bij jong gezin thuis

Baby fotoshoot bij jong gezin thuis

Kijk die Matthijs eens lekker in zijn tummy tub zitten, omringt door de belangrijkste personen in zijn leven. Zijn grote zus houdt alles graag in de gaten! Tijdens de fotoshoot was ze steeds in de buurt, superleuk want het is altijd een verrassing wat de oudste tijdens de fotoshoot doet. Maar Isabelle was er graag bij.....
lees verder →
Kopfoto Baby fotoshoot met Noor van 3 maanden oud

Baby fotoshoot met Noor van 3 maanden oud

Dit guitige baby'tje is Noor! Haar moeder Malou is zelf ook fotograaf en vindt het natuurlijk dubbel zo belangrijk dat er foto's zijn uit verschillende levensfases. Noor is tijdens de fotoshoot 3 maanden oud en al heel bewust van haar omgeving. Dat ik daar was om foto's te maken ontging haar niet. :-)....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02