background

Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

Daniëlle Niels en Guus

21 augustus 2019

1 van de mooiste momenten op een dag qua natuurlijk licht is tijdens het gouden uur; ofwel de avond zon. En omdat Daniëlle als fotografe ook weg is van dit licht hadden we een fotoshoot in de avond gepland. Eigenlijk rond bedtijd van hun zoontje Guus maar dat zou geen probleem zijn.

De familie was die week op vakantie in Oisterwijk en iemand had hun al geattendeerd op de mooie bloeiende heide daar. En zo liepen we die avond naar het paarse veld waar de avond zon warm overheen scheen. Perfect! Guus kreeg nog een slokje drinken en daarna liet ik het gezin samen een stukje lopen, zitten, ontdekken en knuffelen. Guus vond het helemaal gezellig al die aandacht. Het knulletje is bijna twee en begreep meer dan je zou denken. Zo leuk om dat te zien! Het is ook een leeftijd waarvan je niet kan verwachten dat hij gaat zitten en in de lens zal kijken. Maar dat was ook niet de bedoeling tijdens deze shoot. Kleine kinderen kun je beter hun gang laten gaan, en dan pik ik daar de mooie momentjes uit. Echte momentjes van hoe ze echt zijn.

Daniëlle en Niels ik vond het super gezellig! Jullie hebben heel veel mooie foto's waar ik eigenlijk jaloers op ben :-)

Ongedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uurOngedwongen fotoshoot in het gouden uur
483

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Het zijn de laatste loodjes van de zwangerschap van Thania, dus werd het tijd voor een fotoshoot! De shoot stond gepland op een zondag die in de weersverwachtingen steeds kouder en natter werd. Uiteindelijk reden genoeg om de fotoshoot te verplaatsen.....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →