background

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

23 september 2019


Deze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn bracht ik de momenten zonder te poseren in beeld.

De familie zat nog in de feestmodus van de avond ervoor omdat ze toen hun jaarlijkse familiedag hadden. Daar waren de kleinkinderen ook bij en de jongste moest daarom waarschijnlijk nog even rustig opstarten. Maar een goede slok appelsap deed wonderen. De familie had elkaar veel te vertellen en de ouders zaten te genieten van hun rijkdom. Maar zij hadden nog een kleine verrassing voor ze; voor elk kind hadden ze een fotoalbum gemaakt met foto's van hun jeugd. Dit zorgde voor het ophalen van anekdotes maar ook werd er gelachen om de kleding en kapsels. Ondertussen konden de kleinkinderen lekker rondspelen, al vond het oudste kleinkind het fotoalbum ook erg leuk om te zien. Na 2 uur gezellig wat gedronken te hebben konden ze binnen aan tafel en nam ik afscheid van deze gezellige familie. Het is een fijne reeks met momenten geworden en de vraag is natuurlijk: Zullen de kleinkinderen later ook lachen om de kapsels en de kleding?

Het was gezellig met jullie allemaal! Bedankt.


Day In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitje
492

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotoshoot bij de Rhoonse Grienden .

Loveshoot op een prachtige buitenlocatie

Sanne en Maurice gaan in november trouwen en wilden vooraf nog graag een loveshoot. Deze fotoshoot bracht ons bij de Rhoonse Grienden. Dit zijn vochtige akkers vol met knotwilgen. Sommige delen staan 2 keer per etmaal onder water door eb en vloed. Een bijzonder natuurgebied net onder Rotterdam die ik nog nooit gezien had. Voor Sanne en Maurice nog bijzonderder.......
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met jonge kinderen

Fotoshoot met jonge kinderen

Wat leuk om weer een berichtje van Noortje en Ger te krijgen! Ze waren deze keer ouders geworden van een meisje. Dominique was al een paar weken oud en ze wilden het gezin opnieuw vast laten leggen. Dat kom ik natuurlijk graag doen en ik was ook wel benieuwd hoe Stan zich ontwikkeld had. Die had ik namelijk ook gefotografeerd toen hij nog klein was.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf bij de doop van Lucas

Fotograaf bij de doop van Lucas

Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02