background

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

23 september 2019


Deze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn bracht ik de momenten zonder te poseren in beeld.

De familie zat nog in de feestmodus van de avond ervoor omdat ze toen hun jaarlijkse familiedag hadden. Daar waren de kleinkinderen ook bij en de jongste moest daarom waarschijnlijk nog even rustig opstarten. Maar een goede slok appelsap deed wonderen. De familie had elkaar veel te vertellen en de ouders zaten te genieten van hun rijkdom. Maar zij hadden nog een kleine verrassing voor ze; voor elk kind hadden ze een fotoalbum gemaakt met foto's van hun jeugd. Dit zorgde voor het ophalen van anekdotes maar ook werd er gelachen om de kleding en kapsels. Ondertussen konden de kleinkinderen lekker rondspelen, al vond het oudste kleinkind het fotoalbum ook erg leuk om te zien. Na 2 uur gezellig wat gedronken te hebben konden ze binnen aan tafel en nam ik afscheid van deze gezellige familie. Het is een fijne reeks met momenten geworden en de vraag is natuurlijk: Zullen de kleinkinderen later ook lachen om de kapsels en de kleding?

Het was gezellig met jullie allemaal! Bedankt.


Day In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitje
492

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met jonge kinderen

Fotoshoot met jonge kinderen

Wat leuk om weer een berichtje van Noortje en Ger te krijgen! Ze waren deze keer ouders geworden van een meisje. Dominique was al een paar weken oud en ze wilden het gezin opnieuw vast laten leggen. Dat kom ik natuurlijk graag doen en ik was ook wel benieuwd hoe Stan zich ontwikkeld had. Die had ik namelijk ook gefotografeerd toen hij nog klein was.....
lees verder →
Kopfoto Baby fotoshoot in Best

Baby fotoshoot in Best

Graziƫlla had met haar babyshower een cadeaubon gekregen voor een babyfotoshoot. Altijd leuk om dan weken later een mailtje te krijgen dat de kleine geboren is. En kijk, hier is ze, Kaitlyn! Tijdens de shoot 7 weken oud samen met papa en mama op de bank. En hond Blicksey, die is er niet denkt ze :-)....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02