background

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

23 september 2019

Deze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn bracht ik de momenten zonder te poseren in beeld.

De familie zat nog in de feestmodus van de avond ervoor omdat ze toen hun jaarlijkse familiedag hadden. Daar waren de kleinkinderen ook bij en de jongste moest daarom waarschijnlijk nog even rustig opstarten. Maar een goede slok appelsap deed wonderen. De familie had elkaar veel te vertellen en de ouders zaten te genieten van hun rijkdom. Maar zij hadden nog een kleine verrassing voor ze; voor elk kind hadden ze een fotoalbum gemaakt met foto's van hun jeugd. Dit zorgde voor het ophalen van anekdotes maar ook werd er gelachen om de kleding en kapsels. Ondertussen konden de kleinkinderen lekker rondspelen, al vond het oudste kleinkind het fotoalbum ook erg leuk om te zien. Na 2 uur gezellig wat gedronken te hebben konden ze binnen aan tafel en nam ik afscheid van deze gezellige familie. Het is een fijne reeks met momenten geworden en de vraag is natuurlijk: Zullen de kleinkinderen later ook lachen om de kapsels en de kleding?

Het was gezellig met jullie allemaal! Bedankt.

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitje
492

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant

Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant

De mama van Sofie wilde papa op zijn verjaardag verrassen met foto's van hun dochtertje. Mijn agenda zit in deze maanden snel vol in de weekenden maar omdat ze doordeweeks konden was er die week nog plaats. Wat mooi uitkwam want de papa van Sofie was al bijna jarig.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Deze keer een gecombineerde blog waarin ik de zwangerschap laat zien maar ook het wondertje dat er in zat. Nog binnen een week na de zwangerschapsshoot beviel Sabine van Lukas. Het is zo mooi om deze twee bijzondere tijden te mogen fotograferen bij een stel.....
lees verder →