background

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

23 september 2019

Deze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn bracht ik de momenten zonder te poseren in beeld.

De familie zat nog in de feestmodus van de avond ervoor omdat ze toen hun jaarlijkse familiedag hadden. Daar waren de kleinkinderen ook bij en de jongste moest daarom waarschijnlijk nog even rustig opstarten. Maar een goede slok appelsap deed wonderen. De familie had elkaar veel te vertellen en de ouders zaten te genieten van hun rijkdom. Maar zij hadden nog een kleine verrassing voor ze; voor elk kind hadden ze een fotoalbum gemaakt met foto's van hun jeugd. Dit zorgde voor het ophalen van anekdotes maar ook werd er gelachen om de kleding en kapsels. Ondertussen konden de kleinkinderen lekker rondspelen, al vond het oudste kleinkind het fotoalbum ook erg leuk om te zien. Na 2 uur gezellig wat gedronken te hebben konden ze binnen aan tafel en nam ik afscheid van deze gezellige familie. Het is een fijne reeks met momenten geworden en de vraag is natuurlijk: Zullen de kleinkinderen later ook lachen om de kapsels en de kleding?

Het was gezellig met jullie allemaal! Bedankt.

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDay In The Life fotoshoot bij een familie uitje
492

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Ouders met baby in herfstkleuren.

Familie fotoshoot in de herfst

De natuur heeft in de herfst prachtige kleuren en deze worden helemaal versterkt door opvallende kleuren die je kan dragen tijdens een fotoshoot. Thania en Pieter zijn daar erg goed in want tijdens hun zwangerschapsshoot hadden ze ook een fijne combinatie van kleuren aangetrokken. Een shoot die toen plaats vond in de lente, maar deze keer in een ander seizoen én met een mooie verrijking; hun zoontje Otis!....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →