background

Vriendinnen fotoshoot in Breda

Vrijgezellendag

07 maart 2020


Linda gaat binnenkort trouwen en haar vriendinnen hadden op de vrijgezellendag een fotoshoot in Breda geregeld. Het bleef niet bij 1 dag; ze hadden het vrijgezellenfeest namelijk verdeeld over twee dagen! Ze namen het er van :-)

De meiden waren makkelijk te herkennen toen ik aan kwam lopen; het kon niet missen. Helaas regende het wel en begon ik de fotoshoot onder een afdakje. De vriendinnen hadden ook de hond van Linda meegenomen want deze dame hoorde er gewoon bij! Al begreep deze dame niet altijd wat er gedaan moest worden. De fotoshoot vond plaats op het Kasteelplein, een mooie plek met verschillende hoekjes en aanliggende straatjes. Als afsluiter zijn we nog even het Valkenberg park in gegaan voor wat groen in de foto's. Het is een gezellige reeks foto's geworden waarbij Linda met al haar vriendinnen erop staat, en ook nog individueel. Een leuke herinnering!


Vriendinnen poseren tijdens een vrijgezellenfeest.Vriendinnenshoot in Breda tijdens een vrijgezellenfeest.Vriendinnen fotoshoot in BredaJonge vrouw met hond bij een groene deur.Vriendinnen bij een groene deur.Vriendinnen lopen tijdens een fotoshoot door de straten van Breda.Vriendinnen fotoshoot in Breda
516

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotoshoot bij de Rhoonse Grienden .

Loveshoot op een prachtige buitenlocatie

Sanne en Maurice gaan in november trouwen en wilden vooraf nog graag een loveshoot. Deze fotoshoot bracht ons bij de Rhoonse Grienden. Dit zijn vochtige akkers vol met knotwilgen. Sommige delen staan 2 keer per etmaal onder water door eb en vloed. Een bijzonder natuurgebied net onder Rotterdam die ik nog nooit gezien had. Voor Sanne en Maurice nog bijzonderder.......
lees verder →
Kopfoto Baby fotoshoot in Best

Baby fotoshoot in Best

Graziƫlla had met haar babyshower een cadeaubon gekregen voor een babyfotoshoot. Altijd leuk om dan weken later een mailtje te krijgen dat de kleine geboren is. En kijk, hier is ze, Kaitlyn! Tijdens de shoot 7 weken oud samen met papa en mama op de bank. En hond Blicksey, die is er niet denkt ze :-)....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02