background

Vriendinnen fotoshoot in Breda

Vrijgezellendag

07 maart 2020


Linda gaat binnenkort trouwen en haar vriendinnen hadden op de vrijgezellendag een fotoshoot in Breda geregeld. Het bleef niet bij 1 dag; ze hadden het vrijgezellenfeest namelijk verdeeld over twee dagen! Ze namen het er van :-)

De meiden waren makkelijk te herkennen toen ik aan kwam lopen; het kon niet missen. Helaas regende het wel en begon ik de fotoshoot onder een afdakje. De vriendinnen hadden ook de hond van Linda meegenomen want deze dame hoorde er gewoon bij! Al begreep deze dame niet altijd wat er gedaan moest worden. De fotoshoot vond plaats op het Kasteelplein, een mooie plek met verschillende hoekjes en aanliggende straatjes. Als afsluiter zijn we nog even het Valkenberg park in gegaan voor wat groen in de foto's. Het is een gezellige reeks foto's geworden waarbij Linda met al haar vriendinnen erop staat, en ook nog individueel. Een leuke herinnering!


Vriendinnen poseren tijdens een vrijgezellenfeest.Vriendinnenshoot in Breda tijdens een vrijgezellenfeest.Vriendinnen fotoshoot in BredaJonge vrouw met hond bij een groene deur.Vriendinnen bij een groene deur.Vriendinnen lopen tijdens een fotoshoot door de straten van Breda.Vriendinnen fotoshoot in Breda
516

Bekijk ook eens mijn andere blogjes