background

Vriendinnen fotoshoot in Breda

Vrijgezellendag

07 maart 2020


Linda gaat binnenkort trouwen en haar vriendinnen hadden op de vrijgezellendag een fotoshoot in Breda geregeld. Het bleef niet bij 1 dag; ze hadden het vrijgezellenfeest namelijk verdeeld over twee dagen! Ze namen het er van :-)

De meiden waren makkelijk te herkennen toen ik aan kwam lopen; het kon niet missen. Helaas regende het wel en begon ik de fotoshoot onder een afdakje. De vriendinnen hadden ook de hond van Linda meegenomen want deze dame hoorde er gewoon bij! Al begreep deze dame niet altijd wat er gedaan moest worden. De fotoshoot vond plaats op het Kasteelplein, een mooie plek met verschillende hoekjes en aanliggende straatjes. Als afsluiter zijn we nog even het Valkenberg park in gegaan voor wat groen in de foto's. Het is een gezellige reeks foto's geworden waarbij Linda met al haar vriendinnen erop staat, en ook nog individueel. Een leuke herinnering!


Vriendinnen poseren tijdens een vrijgezellenfeest.Vriendinnenshoot in Breda tijdens een vrijgezellenfeest.Vriendinnen fotoshoot in BredaJonge vrouw met hond bij een groene deur.Vriendinnen bij een groene deur.Vriendinnen lopen tijdens een fotoshoot door de straten van Breda.Vriendinnen fotoshoot in Breda
516

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Babyshoot in Dongen

Babyshoot in Dongen

Dit is baby Hannah! Een nieuwe burger van Dongen. Eind juli kreeg ik al een mailtje van haar ouders dat ze een meisje verwachten en dat ze een babyshoot bij hun thuis wilden. Er werd meteen een datum geprikt en zo reed ik begin oktober naar Dongen om de nieuwe spruit van Angelique en Sander te fotograferen.....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Alice en Martin hadden een combinatie van zwangerschap, newborn en eerste jaar fotoshoot bij mij geboekt. Superleuk want ik ben altijd erg nieuwsgierig wat er in de buik zit. Zeker als het om een tweeling gaat. En kijk wat een lekkere ventjes het zijn!....
lees verder →
Vriendinnen tijdens een fotoshoot.

Zwangerschaps fotoshoot in Alphen

Wat is het licht mooi bij t'Zand in Alphen! Daphne en Neel verwachten hun tweede kindje en hadden deze locatie gekozen om samen met hun dochtertje Evi de zwangerschap te fotograferen. Evi vond het prima, zeker de locatie beviel haar prima want ze is erg van het ontdekken, klimmen en rennen. Even zitten was geen optie, alleen maar verloren ontdek-tijd.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02