Fotoshoot van jong gezin bij het gouden uur.

Zwangerschapsshoot in het gouden uur

Daniëlle Niels en Guus
26 april 2020
Ik ben echt gek op fotoshoots in het gouden uur, wat is het licht dan prachtig! Zo ook bij de zwangerschapsshoot van Daniëlle en Niels die ik in de Loonse en Drunense Duinen had. Eigenlijk is het dan al bedtijd voor peuter Guus, maar omdat eind april het licht pas om 19:30 prachtig te worden mocht hij wat langer op blijven :-)


De duinen bij Landgoed Bosch & Duin zijn erg weids en in het begin van de fotoshoot was de zon nog net wat te hoog voor de mooie warme gloed maar zo konden we even inkomen. Guus houdt erg van knuffelen...ik zie hem regelmatig op Insta voorbij komen maar nu moest hij er niet zo veel van hebben. Maar hé hij is 2 dus functioneert precies volgens de gebruiksaanwijzing en hij trekt zijn eigen plan. Na een paar foto's zijn we de open vlakte opgegaan waar het even tijd werd voor een rust momentje. Een kleine picknick met een pakje drinken en een doosje rozijntjes. Heel even want daarna moest er weer ontdekt worden en ook wild gedaan worden want daar houdt Guus erg van. Laat hij nou een vader hebben die daar erg goed in is! Daniëlle, hoogzwanger, vond ook niets te gek. Door het mulle zand lopen, staan, zitten, staan zitten; allemaal geen probleem en ze genoot zichtbaar!

Ik ben blij dat ik weer aan het fotograferen ben in deze rare tijd. Ik was bang dat een shoot waarbij ik 1,5 meter afstand aan moet houden minder mooi zou worden, dat ik mijn ding niet kon doen, maar dat is helemaal niet het geval! Het was een toffe fotoshoot. Nou Daniëlle, Niels en Guus, dit zijn jullie nu...nog een paar weken dan is dit beeld helemaal anders met een kleine pruttel erbij. Nog een beetje rijker, enjoy! X
Jong gezin in de Drunense Duinen bij avondzon.Fotoshoot van jong gezin in de duinen bij avondlicht.Peuter speelt in het duin zand terwijl ouders naar hem kijken.Fotoshoot van jong gezin in de natuur in het gouden uur.Zwangeschapsshoot van jong stel in de natuur.Jong gezin loop tijdens een fotoshoot door de Drunense Duinen bij warm lichtKind speelt in de duinen bij ondergaande zon.Fotoshoot van een zwangere vrouw en man in de duinen bij warm licht.Fotoshoot waarbij jong gezin hand in hand lopen in het gouden uur.Zwangerschapsshoot in het gouden uurJongetje speelt in de duinen bij ondergaande zon.Fotoshoot van een zwangerschap met jong kindje.Zwangerschapsshoot in het gouden uurGezin heeft een gezellige fotoshoot in het gouden uur.Jong stel poseert in het gouden uur. silhouette foto van jong gezin in de Drunense Duinen Brabant.Zwangerschapsshoot in het gouden uurZwangerschapsshoot in het gouden uurZwangerschapsshoot bij avondzon.
523

Bekijk ook eens mijn andere blogjes