background

Vakantie in eigen tuin

30 mei 2020


Dit gezin zou dit jaar een vakantie in Griekenland hebben maar in 2020 verlopen veel dingen totaal anders. Daarom werd het een vakantie in hun eigen achtertuin en volgens mij is dat ook geen straf want de tuin is pas prachtig aangelegd en groot genoeg voor de kinderen om te kunnen doerakken.

Ik belandde die ochtend dus in de zonnige achtertuin in Waalwijk waarbij Rian ontspannen met een slapend kind in een hangstoel hing. Hun oudste zoon was net gevallen en had zich daarbij flink geschramd maar hij liet mij al snel zien hoe hard hij op zijn loopfiets kon. De loopfiets werd even later omgeruild voor een tractor en daarna liet hij ook nog zien hoe goed hij kan fietsen. Even later ging hij met zijn broertje in de hangmat liggen. Superlief lag hij erbij en aaide zijn broertje zacht over zijn buikje. Bas werd langzaam wakker en hoe! Binnen een paar seconden had hij meteen een vrolijke grijs op zijn gezicht. En die grijns is niet meer weg gegaan! Samen speelde het gezin op het gras en in de zandbak. Leuke momenten die Rian graag vastgelegd wilde hebben. Zelf is zij altijd degene die de foto maakt en daardoor zelf niet met haar gezin op de foto komt.

Het was ook niet de eerst keer dat ik daar foto's kwam maken. Ondertussen heb ik al 4 'trap-scenes' van ze gefotografeerd. De eerste is alweer van 6 jaar geleden, toen liep ze de trap af in haar trouwjurk, nu is het een goedgevulde trap geworden. Mark en Rian, het was weer leuk om jullie te fotograferen!


Vakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuinVakantie in eigen tuin
527

Bekijk ook eens mijn andere blogjes