background

Baby fotoshoot in Best

Baby Kaitlyn

06 juni 2020


Graziëlla had met haar babyshower een cadeaubon gekregen voor een babyfotoshoot. Altijd leuk om dan weken later een mailtje te krijgen dat de kleine geboren is. En kijk, hier is ze, Kaitlyn! Tijdens de shoot 7 weken oud samen met papa en mama op de bank. En hond Blicksey, die is er niet denkt ze :-)

De voeding stond voor deze dame al klaar toen ik binnenkwam. Normaal drinkt ze die zonder moeite leeg maar door de fotoshoot merkte ze dat ze opeens heel veel aandacht kreeg waardoor ze hem niet helemaal leeg dronk. Ze was ook helemaal gefascineerd door haar vader. En dat was niet alleen tijdens het drinken van het flesje want ook daarna maakte papa Robbie veel indruk op haar. We zijn na het flesje naar haar kamertje gegaan waar ze even met papa en mama ging poseren en daarna mocht ze alleen op het grote bed om haar lieve baby houdingen te laten zien. Beetje geeuwen, rekken en strekken, ze deed goed haar best. Daarna werd ze nog lekker geknuffeld door papa en mama. Tijdens de gehele shoot heb ik geen mopper van haar gehoord dus het beviel haar waarschijnlijk allemaal erg goed.

Als afsluiter heb ik nog een foto gemaakt van het hele gezin op de bank en ik wil even wat rechtzetten, de hond doet op de foto een beetje zielig maar ze heeft helemaal geen moeite met de nieuwe inwoner. Ze heeft er eigenlijk helemaal geen aandacht voor. Ze wist zich gewoon geen houding te geven toen ze opeens gezellig op de bank moest komen zitten. Graziëlla en Robbie, jullie hebben echt een zoet lief dochtertje! Ik wens jullie heel veel geluk samen.


Baby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in Best
528

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotoshoot met jonge kinderen

Fotoshoot met jonge kinderen

Wat leuk om weer een berichtje van Noortje en Ger te krijgen! Ze waren deze keer ouders geworden van een meisje. Dominique was al een paar weken oud en ze wilden het gezin opnieuw vast laten leggen. Dat kom ik natuurlijk graag doen en ik was ook wel benieuwd hoe Stan zich ontwikkeld had. Die had ik namelijk ook gefotografeerd toen hij nog klein was.....
lees verder →
Kopfoto Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

1 van de mooiste momenten op een dag qua natuurlijk licht is tijdens het gouden uur; ofwel de avond zon. En omdat Daniëlle als fotografe ook weg is van dit licht hadden we een fotoshoot in de avond gepland. Eigenlijk rond bedtijd van hun zoontje Guus maar dat zou geen probleem zijn.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij de Noordkade in Veghel

Familie fotoshoot bij de Noordkade in Veghel

De Noordkade in Veghel is een geweldige plek voor een stoere fotoshoot want er zijn veel hoekjes die als een gave achtergrond fungeren. Voor de zekerheid was de binnenlocatie ook gereserveerd. Erg slim want de avond ervoor leek het er op dat de regen niet meer zou stoppen.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02