background

Baby fotoshoot in Best

Baby Kaitlyn

06 juni 2020


Graziƫlla had met haar babyshower een cadeaubon gekregen voor een babyfotoshoot. Altijd leuk om dan weken later een mailtje te krijgen dat de kleine geboren is. En kijk, hier is ze, Kaitlyn! Tijdens de shoot 7 weken oud samen met papa en mama op de bank. En hond Blicksey, die is er niet denkt ze :-)

De voeding stond voor deze dame al klaar toen ik binnenkwam. Normaal drinkt ze die zonder moeite leeg maar door de fotoshoot merkte ze dat ze opeens heel veel aandacht kreeg waardoor ze hem niet helemaal leeg dronk. Ze was ook helemaal gefascineerd door haar vader. En dat was niet alleen tijdens het drinken van het flesje want ook daarna maakte papa Robbie veel indruk op haar. We zijn na het flesje naar haar kamertje gegaan waar ze even met papa en mama ging poseren en daarna mocht ze alleen op het grote bed om haar lieve baby houdingen te laten zien. Beetje geeuwen, rekken en strekken, ze deed goed haar best. Daarna werd ze nog lekker geknuffeld door papa en mama. Tijdens de gehele shoot heb ik geen mopper van haar gehoord dus het beviel haar waarschijnlijk allemaal erg goed.

Als afsluiter heb ik nog een foto gemaakt van het hele gezin op de bank en ik wil even wat rechtzetten, de hond doet op de foto een beetje zielig maar ze heeft helemaal geen moeite met de nieuwe inwoner. Ze heeft er eigenlijk helemaal geen aandacht voor. Ze wist zich gewoon geen houding te geven toen ze opeens gezellig op de bank moest komen zitten. Graziƫlla en Robbie, jullie hebben echt een zoet lief dochtertje! Ik wens jullie heel veel geluk samen.


Baby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in BestBaby fotoshoot in Best
528

Bekijk ook eens mijn andere blogjes