background

Lifestyle baby fotoshoot thuis

Baby Nika

17 juli 2020


Ik had weer een leuke baby fotoshoot thuis bij Patty en Gerrit! Deze keer was ik er voor baby Nika, op de foto's precies 2 weken oud. Daarnaast dwarrelde hun oudste dochter Sanna van bijna drie jaar rond. Die mijn aanwezigheid prima vond maar soms duidelijk zei dat ze niet op de foto wilde op een manier alsof ik haar een prikje kwam geven.

Maar even later, na haar even met rust te laten vond ze het ook leuk om op de foto te gaan met haar zusje. Wat een knuffels kreeg Nika! Natuurlijk waren het geen minuten lang maar lang genoeg om de liefde voor haar zusje vast te leggen. Nika deed het geweldig op de foto's. Ze poseerde schattig op een kleedje, liet zich stevig knuffelen door haar zus, poseerde met haar ouders op haar kamertje en ging van hand naar hand. Even een kleine sidenote; Patty had deze shoot cadeau gehad van haar man maar Gerrit ging ook maar al te graag op de foto met zijn meiden. We hebben ook een paar foto's nagemaakt van de baby fotoshoot van Sanna. Moeder in de schommelstoel met vader ervoor werd nu een foto met Sanna erbij met haar pop. Mooi om dit dan weer voor mijn lens te hebben.

Het was leuk om jullie weer te zien en te spreken Patty en Gerrit. Hopelijk hebben jullie nog plek aan de muur want er hangen al veel voor mij bekende foto's. Daar ben ik best trots op ;-)


Oudste zus met haar pas geboren bij tijdens een fotoshoot.Fotoshoot van een jong gezin.Familie fotoshoot thuis bij een jong gezinOuders met hun baby op schoot bij een fotoshoot.Fotoshoot bij familie thuis.Een trots gezin tijdens een newborn fotoshoot.Moeder met kind op de grond in de babykamer.Lifestyle baby fotoshoot thuisLifestyle baby fotoshoot thuisLifestyle baby fotoshoot thuisLifestyle baby fotoshoot thuis
540

Bekijk ook eens mijn andere blogjes