background

Baby fotoshoot bij jong gezin thuis

Baby Matthijs

07 augustus 2020


Kijk die Matthijs eens lekker in zijn tummy tub zitten, omringt door de belangrijkste personen in zijn leven. Zijn grote zus houdt alles graag in de gaten! Tijdens de fotoshoot was ze steeds in de buurt, superleuk want het is altijd een verrassing wat de oudste tijdens de fotoshoot doet. Maar Isabelle was er graag bij.

Zo liep ze mee naar boven om haar broertje zachtjes wakker te maken. Matthijs sliep nog half maar al snel kijken zijn grote blauwe ogen nieuwsgierig in mijn lens. Hij vond het allemaal wel leuk die aandacht. Ondertussen werd de tummy tub voor hem neergezet en werd hij met veel knuffels wakker gemaakt. Even later zat hij heerlijk in zijn badje, keek nieuwsgierig rond en lachte vrolijk naar zijn ouders. Wat een heerlijk ding! Na het badje was het tijd voor zijn flesje, een verzorging waar zijn zus weer graag even mee helpt. Matthijs nam zijn tijd en dronk rustig zijn flesje leeg en ondertussen wat zijn grote zus gezellig een boekje gaan lezen. Een mooi momentje met dit gezin.

Beneden heeft hij nog op zijn speelkleedje gelegen en kwam zijn zus er even bij liggen. Zo zie je maar dat je niet te veel idee├źn kunt uitvoeren, want wie verwacht dit nou? Een peuter die er graag bij is en een baby die vrolijk wakker is :-) La Toya en Marnix, wat een schatjes hebben jullie! Het was leuk om dit stukje van jullie leven vast te leggen. Veel geluk samen X


Baby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuisBaby fotoshoot bij jong gezin thuis
542

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02