background

Loveshoot Strabrechtse heide

Saskia & Pascal

10 september 2020


Nog een paar weekjes en dan gaan Saskia en Pascal trouwen! Voordat de grote dag zou aanbreken wilden ze nog een loveshoot. Normaal doe ik alle fotoshoots alleen maar Michael gaat mee als het om een loveshoot van een bruidspaar van ons gaat. Dan zien we elkaar weer even en dat wel zo fijn.

Saskia en Pascal hadden de Strabrechtse heide uitgekozen. Voor ons een onbekende locatie en ik had op Google gekeken waar we af zouden kunnen spreken maar dat is toch best lastig in een groot gebied. Het aanstaande bruidspaar is gaan scouten omdat het dichter bij hun in de buurt ligt. En ze hadden een mooie plek gevonden! De heide stond prachtig in bloei, wat een mooie tijd is dit. De zon kwam niet door de wolken heen wat als voordeel heeft dat je op meer plekken foto's kan maken. De zon kan namelijk op een open locatie (zoals een heide) overheersen en de achtergrond te fel maken. Daarnaast zijn wolken natuurlijk ook mooi op een foto.

We hebben een stukje gelopen en zijn op verschillende plekjes gestopt voor foto's. Het poseren ging hun goed af. Maar poseren is eigenlijk doen alsof wij er niet zijn en elkaar veel aandacht geven. Een hand die vrij is en de andere vast kan houden moet deze functie dan ook vervullen. Breng je dit allemaal samen dan ben je er eigenlijk al en tussendoor mag je best praten ;-) Er zijn een paar momenten waarbij er meer geposeerd wordt (zie laatste foto) maar ook hier nemen we alle tijd en houden we het lekker nonchalant.

Saskia en Pascal, fijn dat we jullie weer gezien hebben! Jullie weten nu hoe wij fotograferen en wij weten hoe jullie voor de camera zijn. Win-win situatie :-) Tot snel!


Loveshoot Strabrechtse heideLoveshoot Strabrechtse heideLoveshoot Strabrechtse heideLoveshoot Strabrechtse heideLoveshoot Strabrechtse heideLoveshoot Strabrechtse heideLoveshoot Strabrechtse heideLoveshoot Strabrechtse heideLoveshoot Strabrechtse heideLoveshoot Strabrechtse heide
545

Bekijk ook eens mijn andere blogjes