background

Loveshoot Roestelberg Kaatsheuvel

Annebel & Remco

28 november 2020


Annebel en Remco zijn 2 jaar samen en Remco liet doorschemeren dat hij vond dat hij maar weinig foto's van hun samen had. Dat bracht haar op het idee om een fotograaf te zoeken en zo kwamen ze bij mij terecht. Ze komen niet uit de buurt en vertrouwden mij er op dat de Loonse en Drunense Duinen een fijne plek zou zijn voor een fotoshoot.

Ze had hem wijs gemaakt dat ze een bootkamp zouden gaan doen om zo de datum vrij te houden. Ik weet eigenlijk niet of hij liever de bootkamp had gedaan, al denk ik dat een fotoshoot gezelliger is om met je vriendin te doen. Toevallig was er een bootkamp bezig in de duinen en zo te horen was het flink afzien. Het is altijd wel leuk om de reacties van de mensen te horen als je op 'de berg' bent en zicht hebt over de open vlakte. Al ben ikzelf ook altijd wel onder de indruk. In deze koudere maanden ziet het er sprookjesachtig uit door de lichte mist en de zachtere kleuren. De meeste bomen hebben hun bladeren laten vallen en hiermee hun 2020 afgesloten. De eik en de berk houdt zijn bladeren nog angstvallig vast en zorgen voor een fijne achtergrond.

Tijdens een shoot geef ik aan waar je het beste kunt staan of zitten. Daarna is het vooral; houd elkaar warm of houd contact met elkaar. Iets wat Annebel en Remco prima af gingen. Het werd een gezellig rondje met ze. Dit stel heeft nu foto's van hun samen en ze hebben een mooi plekje van Nederland gezien.


Loveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg KaatsheuvelLoveshoot Roestelberg Kaatsheuvel
554

Bekijk ook eens mijn andere blogjes