background

Gezinsfotoshoot in de duinen | Noord-Brabant

Alice, Martin en de boys

09 juni 2021


Voor mijn fotocamera deze keer weer Alice en Martin met hun tweeling Bjorn en Thijs en 'baby' Aaron. De jongens waren zo aan het veranderen dat papa en mama weer een fotoshoot wilden om deze periode in hun leven vast te laten leggen.

Het was een warme dag maar we streken neer bij een grote boom met voldoende schaduw. Aaron kroop al snel weg en Bjorn en Thijs hadden meteen al een stok voor het leven, zoals kinderen dit kunnen voelen bij een stok. Ik had even een momentje met het gezin samen maar de tweeling wilden daarna alles ontdekken onder de boom. En daar vonden ze nog grotere stokken, ontdekten ze miertjes in de boom en sjouwden ze samen met een boomkluit. Heel even was Bjorn wat verder van de boom weg en kwam met zwarte handen terug. Hij had een verbrande stok gevonden. :-) Maar na een poetsbeurt en wat drinken kon hij weer verder. Grappig om te zien hoe de tweeling samen als een magneet werken, zonder af te spreken liepen ze beide naar een kuil verderop. Daar hielpen ze elkaar ook want ze willen dat de andere hetzelfde meemaakt en ziet.

Aaron, die kon alleen maar stralen. Ontving veel knuffels van papa en mama en vond het gemaakte hangmatje van het kleedje erg grappig, zeker met een van zijn broers erbij. Met andere woorden, het was weer erg gezellig met dit gezin. Jullie gezin staat er weer op Alice en Martin. Het was echt leuk om jullie weer te zien. Jullie laten je niet uit het veld slaan, ook niet als een van de kinderen net voor het instappen zijn knietje openhaalt. Zakdoekje erop en afbinden met een mondmasker...heel creatief!


Gezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-BrabantGezinsfotoshoot in de duinen | Noord-Brabant
565

Bekijk ook eens mijn andere blogjes