background

Fotoshoot met kinderen | Noord-Brabant

16 juni 2021


Dit was een fotoshoot op een warme woensdagmiddag. De kinderen vers van school en jongste goed uitgerust. Later kwam papa nog aanrijden vanuit werk met hun hond (met snoet wapperend uit het autoraampje) want zij horen natuurlijk ook bij het gezin.

Even een side note, een hond mag natuurlijk altijd mee als de locatie het toelaat. Houd er wel rekening mee dat het bij drukke honden wel meer tijd gaat kosten en best veel foto's kunnen afvallen omdat de hond er maar half opstaat. Maar met deze dame ging het heel goed. Soms kwam ze erbij maar daarnaast bleef ze ook goed in de buurt. Met de meiden was het anders, haha. Die wilden liever in bomen klimmen. Foto's maken is stom! Die uitdrukkingen op de eerste foto hieronder, hahaha. En als ze dat eenmaal vinden.... ;-) Maar gelukkig vonden ze onder een kleedje rennen wel leuk en mochten ze daarna een boom uitzoeken om in te klimmen. Dat is best een opgave rond deze tijd omdat de processierups de bomen weer overgenomen hebben. Maar ze hadden een mooie klimboom gevonden en er ontstonden leuke momentjes.

Deze kinderen hadden wel een ijsje verdiend, zeker met dit warme weer!


Fotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-BrabantFotoshoot met kinderen | Noord-Brabant
566

Bekijk ook eens mijn andere blogjes