background

Baby fotoshoot van tweede kind

Niels Ilse Ties en baby Rens

13 juli 2021


Nog geen twee jaar geleden reed ik ook naar Bergeijk voor een fotoshoot bij dit gezin; toen was Ties geboren. Maar Ties heeft een upgrade gemaakt want hij is nu grote broer geworden! Superleuk om dit gezin weer te mogen fotograferen in deze nieuwe samenstelling.

Ties zat op de grond te spelen toen ik binnenkwam. Onherkenbaar vind ik ze altijd in het begin als ik ze alleen als baby heb gezien. Maar als ik de foto's van toen terugkijk zie ik er toch echt Ties in. :-) Rens lag ontspannen in de armen van zijn moeder die ondertussen nog een paar dingen in de keuken deed. Bij een tweede kind gaat dat allemaal makkelijker, als het moet kan je dan het hele huishouden doen met een baby in je armen.

Voor de fotoshoot zijn we naar boven gegaan, zeker in dit huis is de slaapkamer van de ouders een hele fijne plek voor een fotoshoot want er is licht genoeg op deze kamer. Ik was meteen begonnen met een foto van de twee broers. Ties was onder de indruk van zijn broertje op schoot en bleef best lang zitten en bestudeerde hem goed; zo schattig! Daarna heb ik foto's gemaakt van het gezin samen op bed en dat vond deze bijna twee jarige ook nog even prima maar daarna was rustig zitten niet meer zijn ding. Op bed springen is natuurlijk veel leuker! En Rens, die bleef er rustig onder, die vond het wel gezellig volgens mij.

Een fotoshoot van een tweede kind is meestal een stukje drukker omdat de oudste altijd ondernemend is. Maar daardoor ontstaan er ook leuke momentjes. Ze hebben een boekje gelezen en met de trein gespeeld en ondertussen kreeg Rens een flesje. Gezellige momentjes om te fotograferen. Tijdens de shoot van twee jaar terug hebben ze op de trap gezeten en dat heb ik nu weer gedaan. De trap zit al goed vol :-) Maar erg leuk om jullie daar weer te zien zitten met deze twee lekkere mannetjes Ilse en Niels! x


Baby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kindBaby fotoshoot van tweede kind
574

Bekijk ook eens mijn andere blogjes