background

Baby fotoshoot in Chaam

Morris

19 augustus 2021


Een paar weken terug fotografeerde ik Dorine en Joost in de duinen, toen nog vol verwachting maar kijk, dit is het mannetje waar ze op aan het wachten waren! Hij lag beneden in de box wat rond te kijken toen ik binnen kwam. Hij was nog niet helemaal klaar want hij moest nog in een ander pakje. Maar voor mij was hij wel helemaal klaar want het omkleden vind ik ook altijd een mooi moment om te fotograferen.

Dorine deed de kleertjes uit en Joost trok het pakje aan. Wat is alles nog fragiel, maar binnen een paar minuten zat hij in zijn lieve pakje en keek hij rustig om zich heen. Op het grote bed poseerde hij even voor mij maar na een tijdje vond hij dat het tijd voor een voeding werd. Helemaal goed hoor Morris, baby's 'rule the fotoshoot' bij mij. Nadat hij bij zijn moeder had gedronken kon hij er weer even tegen. Op het bed werd hij bewonderd en ontving hij knuffels; wat is het toch heerlijk om naar een baby te kijken. De bekkies die ze trekken zijn altijd zo cute!

Bij het raam poseerde hij nog even in de armen van zijn moeder en daarna bij zijn vader en werd de eerste gezinsfoto gemaakt. Als afsluiter heb ik het naar-bed-breng-moment gefotografeerd. Nu nog in een heel groot ledikantje maar over een paar maanden zal hij deze helemaal in gebruik nemen. Heel veel geluk en liefde toegewenst Morris!


Baby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in ChaamBaby fotoshoot in Chaam
582

Bekijk ook eens mijn andere blogjes