background

Fotoshoot in de avondzon met een gezin

Hidde en Fenne

03 september 2021


Wat een leuke shoot had ik met dit gezin! Fenne moest wel even wennen maar nadat ze samen met mama over boomwortels had geklommen voelde ze zich meer op haar gemak. Ik heb toen een paar geposeerde foto's gemaakt en daarna de kinderen hun gang laten gaan. Papa ontving knuffels van Hidde, Fenne rende spontaan in de armen van mama; er gebeurde allemaal leuke momentjes voor mijn camera.

Hidde vond de mooiste tak van de duinen, de leukste stokjes en een fascinerend dennentakje. Voor de mooiste tak (groter dan hijzelf is) vonden we een mooie takken standaard zodat hij deze op de terugweg weer mee kon nemen en de stokjes liet hij onder de boom liggen. Maar dat dennentakje, daar kon hij nog geen afscheid van nemen. Fenne was ondertussen erg op haar gemak en poseerde nog even mooi bij de heide en stond onbewust mooi te zijn op een stammetje. En Hidde had ondertussen zijn fascinerende dennentak ingewisseld voor een bosje lange grassprieten waarmee hij lekker kon zwiepen. En kijk het gezin eens lopen op de laatste foto. Fenne was wel een beetje moe en Hidde was die grote tak ├Ęcht niet vergeten op de terugweg, haha. Zal hij boven op het dak mee naar huis zijn gegaan??


Fotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezinFotoshoot in de avondzon met een gezin
584

Bekijk ook eens mijn andere blogjes