background

Fotoshoot bij Bosrijk | Efteling

26 september 2021


Weer een fotoshoot bij Bosrijk en ik kom er graag. Meestal spreek ik af bij het huisje waar de familie verblijft en start de fotoshoot vanuit daar. Zo ook bij deze gezellige shoot. Deze keer geen kleine kinderen maar alleen volwassenen. Het was in opdracht van de moeder; ze wilde echt weer foto's van de familie want bij de foto's die ze nu in de kamer hadden was de jongste 1 jaar. En intussen is de familie ook uitgebreid met 3 personen :-)

Ze verbleven in een huisje op een gezellig pleintje. Een mooie plek om in de achtergrond mee te nemen. Je moet op de foto's natuurlijk ook laten zien waar je bent. Ik had al meteen in de gaten dat deze familie het onderling goed kon vinden. Ze hadden veel plezier tijdens het lopen. Op de lange schommel en op de foto met hun partner ging ze ook goed af. We hebben een klein rondje gelopen zodat de reeks foto's verschillend zouden zijn. Een geslaagde shoot, de oude foto's met de kleine kinderen kunnen vervangen worden.


Fotoshoot bij Bosrijk | EftelingFotoshoot bij Bosrijk | EftelingFotoshoot bij Bosrijk | EftelingFotoshoot bij Bosrijk | EftelingFotoshoot bij Bosrijk | EftelingFotoshoot bij Bosrijk | EftelingFotoshoot bij Bosrijk | EftelingFotoshoot bij Bosrijk | EftelingFotoshoot bij Bosrijk | EftelingFotoshoot bij Bosrijk | EftelingFotoshoot bij Bosrijk | Efteling
598

Bekijk ook eens mijn andere blogjes