Header Familie fotoshoot in de herfst | Brabant

Familie fotoshoot in de herfst | Brabant

31 oktober 2021


Daniƫlle en Niels heb ik al vaker gefotografeerd met hun kinderen maar deze keer kwam daar moeder en broer met vriendin bij. Een familieshoot met dit stel, leuk! We op de wortels van een boom met de grote familiefoto want daar ging het natuurlijk om.


Daarna foto's van de kinderen alleen, moeder even alleen (vinden ze nooit leuk ;-) en broer met vriendin die vol liefde op een tak poseerde. Daarna zijn we meer naar de zandvlakte gegaan. Hier momentjes gefotografeerd van oma met haar knuffelkontjes en broer en zus met een herfstige achtergrond. Daarna werd het steeds doller, een kind dat in de lucht werd gegooid, rond werd gedraaid en ouders die omgeduwd werden. Geen medelijden met de fotograaf die deze momenten allemaal vast moest leggen! De mooie afsluiter kwam van Niels die zich nog lekker jong en fit voelde en soepel een boksprong over Daniƫlle maakte.

Een shoot vol momenten die nu vastgelegd zijn voor fijne herinneringen.Familie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | BrabantFamilie fotoshoot in de herfst | Brabant
591

Bekijk ook eens mijn andere blogjes