background

Fotoshoot met de familie in natuur

06 november 2021


Deze familie had ik al eerder ontmoet en gefotografeerd, namelijk op de bruiloft van het stel dat nu die superschattige baby in hun armen hebben. En natuurlijk maken wij familiefoto's op een bruiloft maar dat is toch anders omdat er minder tijd beschikbaar is en er twee personen zijn dan duidelijk het middelpunt zijn op die foto. Hier een familiefoto waarbij iedereen even belangrijk is en ik denk ook een stuk ontspannener dan tijdens een bruiloft.

Op de parkeerplaats herkende ik er al meteen een paar personen en was het nog even wachten tot de familie compleet was. Ondertussen ben ik met de vader (die ook de naam opa mag dragen) op verkenning gegaan. Met stevige stappen liepen we door het gebied en ontdekte ik plekjes waar ik deze grote familie neer kon zetten. Als eerste de foto van iedereen samen. Jassen werden uitgedaan die een grote hoop achter mij vormde. Het was fris maar ze lieten zich niet kennen!

Daarna natuurlijk foto's per gezin, huishouden, of per stel. Alle combinaties die belangrijk zijn maak ik tijdens een shoot. Daar hoort natuurlijk ook een foto bij van opa en oma met de kleinkinderen, moeder met dochters en dan kan een foto van vader en zoon ook niet achterblijven. Het werd een gezellige shoot met deze familie, ze hebben nu weer een fijne reeks foto's in prachtige kleuren.


Fotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuurFotoshoot met de familie in natuur
596

Bekijk ook eens mijn andere blogjes