background

Oefenen met vlakken en lijnen in Tilburg

Melanie & Kenny

11 mei 2022


Even een hele andere shoot! Een loveshoot met vlakken en lijnen, deze keer niet te veel geknuffel maar beelden waarbij het stel wat verder uit elkaar staan. Een strak beeld op een locatie met kaders en twee personen die deze ruimte vullen. En deze twee personen waren oude bekenden Melanie en Kelly!

Als locatie had ik het gebouw rondom de concerthal van Tilburg gekozen. Ik had dit plekje een paar maanden eerder ontdek tijdens een wandeling. Een locatie met vlakken en lijnen waar ook de zon wat in had te brengen. Dit waren de perfecte ingrediƫnten voor deze shoot met als hoofd ingrediƫnt dit gezellige stel. Ik was er al wat eerder om de plek te onderzoeken maar eigenlijk heb ik daar niet echt veel aan omdat de zon binnen een half uur hele andere lijnen en schaduwen zou geven. Nee Hiske, nemen en zien zoals het op het moment is was mijn conclusie.

Melanie en Kelly waren geduldig en zagen ook waar ik naar zocht, dat werkte natuurlijk erg prettig. Staan, zitten, lopen, de andere kant op kijken, een paar cm verschuiven en wachten op de zon waren meer aan de orde dan elkaar vol liefde in de ogen kijken. Het was een fijne ontdekkingstocht en ik ben erg blij met wat ik geleerd heb. Melanie en Kenny, bedankt voor jullie geduld!


Oefenen met vlakken en lijnen in TilburgOefenen met vlakken en lijnen in TilburgOefenen met vlakken en lijnen in TilburgOefenen met vlakken en lijnen in TilburgOefenen met vlakken en lijnen in TilburgOefenen met vlakken en lijnen in TilburgOefenen met vlakken en lijnen in TilburgOefenen met vlakken en lijnen in TilburgOefenen met vlakken en lijnen in Tilburg
613

Bekijk ook eens mijn andere blogjes