Header Familie fotoshoot bij avondzon

Familie fotoshoot bij avondzon

13 juni 2022
Nou, iemand stond tijdens deze fotoshoot in de avondzon echt op het middelpunt! Jula is haar naam en ze is net zo vrolijk als haar naam. Deze shoot werd in oktober vorig jaar al aangevraagd maar het weer was toen te fris voor de kleine Jula. En kijk nu eens, volop zon! Perfect voor deze shoot met dit gezin.


We trokken de duinen in voor een fijne achtergrond. Iedereen in vlekkeloze kleding waar Jula volgens mij tijdens de eerste pose al verandering in bracht. Die macaroni tomaat bleek nog niet zo goed gezakt. :-) Maar de vrolijkheid bij dit gezin werd er niet minder door. Iedereen poseerde een keer met de kleine maar ook met partner, ouder en zus. We hebben meerdere combinaties gemaakt en daar is tijdens een fotoshoot ook altijd tijd voor. Alleen Jula ging even alleen op de foto, in het hoge gras waar de zon prachtig doorheen scheen. Ondertussen zong het gezin het Jula-lied! Ja echt, het was gezellig in de duinen. :-)

Toen alle combinaties die ze konden verzinnen gedaan waren en de zon achter de bomen verdween keerden we terug uit de duinen. Het was een leuke en geslaagde shoot!
Familie fotoshoot bij avondzonFamilie fotoshoot bij avondzonFamilie fotoshoot bij avondzonFamilie fotoshoot bij avondzonFamilie fotoshoot bij avondzonFamilie fotoshoot bij avondzonFamilie fotoshoot bij avondzonFamilie fotoshoot bij avondzonFamilie fotoshoot bij avondzonFamilie fotoshoot bij avondzonFamilie fotoshoot bij avondzon
635

Bekijk ook eens mijn andere blogjes