background

Fotoshoot in de avond bij de Roestelberg

Richard Linda Denzo en Livai

09 juli 2022


Dit gezin zet ik elk jaar op de foto en leuker nog, ik vier Kerst en Pasen met ze en ze mogen op mijn verjaardag komen. Yep, dit is mijn schoonzus met haar gezin! En die twee leukers zijn dus mijn neefjes. De eerste shoot was toen ze zwanger was van de eerste, Denzo, nu 7 jaar geleden. Voor Livai was het de 5de keer...al waren er meer shoots want ik fotografeer ze ook vaak voor hun kerstkaart :-)

De shoots vonden plaats op verschillende locaties maar deze keer waren de duinen weer aan de beurt. Om wat variatie te krijgen in de foto's hebben we ze deze keer in de avondzon gemaakt. Het is bijna vakantie en op een vrijdagavond mag het wel wat later worden voor de kids. We zijn met wat zit foto's begonnen; superlief zaten ze naast elkaar met een happy smile op de snoet. Oh, je had 3 jaar geleden eens bij de shoot moeten zijn! Volgens mij was het toen in Heusden. Livai bleef niet zitten en Denzo lachte lief maar als Livai eenmaal zat was Denzo's vrolijke lach op. Maar nu, nu vinden ze het prima. Af en toe zakte het even in maar als we dan wat anders gingen doen was het weer prima.

De shoot is dit jaar weer geslaagd, Linda heeft weer nieuwe foto's waarvan ze er een zal gebruiken om groot af te drukken. Ze is snel met kiezen, ik denk zelfs dat ze hem al heeft besteld en dat ik binnenkort een foto toe gestuurd krijg dat hij hangt. 2020, 2021 en 2022 zullen samen aan de muur hangen en 2019 zal verwijdert worden. Van haar foto-ophang-idee├źn zou ik nog wat kunnen leren.


Fotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de RoestelbergFotoshoot in de avond bij de Roestelberg
626

Bekijk ook eens mijn andere blogjes