Header Foto's laten maken van de familie | Loonse Duinen

Foto's laten maken van de familie | Loonse Duinen

28 augustus 2022

Er zijn maar weinig mensen die het gemakkelijk vinden om op de foto te gaan. Zelf sta ik ook liever achter de camera in plaats van er voor maar als ik naar het eindresultaat van een fotoshoot kijk zie ik wel altijd hoe waardevol het is. Het is ook een cadeau die je altijd aan je ouders kan geven, ze zijn er gek op! De meeste families fotoshoots die ik doe zijn ook een cadeau voor de ouders. Foto's krijgen ze graag maar zelf vinden ze de fotoshoot wel spannend.

En het leuke van een fotoshoot is dat het niet alleen om het fotograferen gaat. Je bent ook als familie samen. Neefjes en nichtjes die elkaar weer zien maar ook het samenzijn met je broer en/of zus is leuk want vaak woon je niet dicht bij elkaar. Hoe lang is het geleden dat je samen met je broer of zus op de foto hebt gestaan, sommige kunnen het zich niet eens meer herinneren. Ook bij deze familie had de moeder/oma de shoot cadeau gekregen. De hele familie kwam samen bij de Roestelberg voor de foto's. Zelfs de hond want die hoort er natuurlijk ook bij. Het werd een gezellige fotoshoot waarbij ik verschillende combinaties fotografeerde. Ik heb altijd alle tijd voor verschillende combinaties. En mochten de kinderen niet willen dan fotografeer ik ze terwijl ze spelen, kinderen kan je niets afdwingen, daar wordt het ook minder gezellig van.


Moeder heeft weer kleurrijke gezellige foto's waar ze van kan genieten maar ook de middelste generatie heeft weer foto's van hun eigen gezin/kinderen.

familie met kleine kinderen en een hond lopen hand in hand in de loonse en drunense duinen tijdens een fotoshootmeisje van dichtbij houdt de handen vast van haar ouders en lacht naar de camerajongetje van dichtbij houdt handen vast van zijn ouders en lacht naar de cameraklein meisje van dichtbij houdt handen vast van haar ouders en lacht naar de camerajongen met lang blond haar poseert voor de foto in de loonse en drunense duinenjongen met groen shirt hangt tegen zijn moeder met roze jurk tijdens de fotoshootgrote familie met kinderen lopen hand in hand door de loonse en drunense duinenfotoshoot van een gezin met 3 kinderen in de loonse en drunense duinen in kaatsheuveljong gezin zit op de grond in het droge gras in de loonse en drunense duinen en kijken richting de camerafamilie met twee volwassen kinderen staan in de loonse en drunense duinen en hebben en interactiebroer en zus ontarmen elkaar en kijken richting de cameraman en vrouw lopen door de loonse en drunense duinen en kijken elkaar lachend aanman en vrouw houden elkaar vast en kijken elkaar lachend aan tijdens een fotoshoot bij de Roestelberg in kaatsheuvelhond zit bij gehurkte man en kijkt omhoog in de camerameisje zit op een kleedje in het droge gras bij de roestelberg in kaatsheuveljongen zit op een afgezaagde boomstam met op de achtergrond de loonse en drunense duinenmeisje  staar bij twee jonge berkenboompjes in de loonse en drunense duinen in kaatsheuveljongens staat dicht bij moeder in roze jurk en houdt haar hand vastbroer en zus met aanhang poseren tijdens de fotoshoot bij de heide in de loonse en drunense duinen in kaatsheuvel
659

Bekijk ook eens mijn andere blogjes