Header Loveshoot in de winter

Loveshoot in de winter

Lars en Jayna

25 januari 2023

Ik kreeg een berichtje van Lars dat hij graag een loveshoot wilde boeken omdat hij en zijn vriendin op die dag een jaar samen waren. Leuk! Ik vind het heel fijn om in alle jaargetijen te fotograferen. De natuur ziet er altijd mooi uit en de winter wordt niet vaak gekozen voor een fotoshoot. Wat ik wel begrijp want het is dan koud maar dat mag ook zichtbaar zijn op de foto's. De winter mag gezien worden; hij geeft een mooi sfeertje aan een beeld.

Het was een paar dagen voor de shoot dus er was al een beetje zicht op het weer, die zou droog zijn al is dat in de winter altijd moeilijk te vertrouwen. Maar ze kregen nog wat extra's...nog restjes sneeuw! Overal was de sneeuw al gesmolten in de straten maar de heuvel bij de roestelberg was nog wit en het open gedeelte had nog witte stukken. Erg tof! Lars had Jayna verrast met de shoot, al had ze wel een vermoeden wat ze gingen doen. Bij de combinatie goed gekleed en dan naar een natuurgebied gaan vallen er al veel opties zoals wandelen en mountainbiken af. Ze was er in ieder geval blij mee. En het was niet de eerste keer dat ze samen voor de camera stonden want haar moeder had ze ook al een paar keer samen gefotografeerd. Het werd een gezellige shoot waarbij het duidelijk zichtbaar is hoe gek ze op elkaar zijn. Foto's met een fijne herinnering!


Maar Lars was nog niet klaar, hij had na de shoot nog een verrassing waar ze heen gingen! Laat de invulling van zo'n dag maar aan Lars over. Jayna en Lars, ik wens jullie heel veel geluk samen en nog vele leuke verrassingen!

Zwart-wit foto van verliefd stel met hun hoofden naar elkaar toe gedraaid.Tijdens een loveshoot loopt een jong stel door een winterse Loonse en Drunense duinen.Jongen en meisje houden elkaar liefdevol vast tijdens een loveshoot bij de Roestelberg in Kaatsheuvel.Loveshoot van een jongstel bij de Roestelberg in Kaatsheuvel.Zijaanzicht van jongen en meisje die elkaars handen op borsthoogte vasthouden tijdens een loveshoot.Verliefd stel kust elkaar voor dennenbomen met sneeuw op de grond.Loveshoot bij de Roestelberg in Kaatsheuvel.Close-up van jongen en meisje met hun voorhoofd tegen elkaar tijdens een fotoshoot.Fotoshoot van een verliefd stel in de Loons en Drunense duinen.Jongen en meisje zitten op een boomstam met hun voorhoofd tegen elkaar.Meisje staat achter jongen die onscherp op de voorgrond staat.Jong verliefd stel loopt hand in hand de besneeuwde Roestelberg af in Kaatsheuvel.
663

Bekijk ook eens mijn andere blogjes