Header Newborn fotoshoot | Tilburg

Newborn fotoshoot | Tilburg

Baby Stijn
12 april 2023
Bij deze newborn fotoshoot in Tilburg dacht ik dat ik voor het derde kindje kwam. Judith had haar laatste mailtje toen ze zwanger was afgesloten met: "Groetjes Judith, Jan, Julia en Stijn". Ze had Julia al benoemd omdat de shoot na haar slaapje zou plaatsvinden. Over Stijn had ze niets geschreven maar ik dacht: "Die is ouder, gaat net niet naar school en heeft geen slaapje meer nodig". Maar toen ik de naam Stijn voor het raam zag hangen viel het kwartje; ze wist al, toen ze mij schreef, hoe ze haar kind zou noemen! Eigenlijk is dat wel erg leuk, een ongeboren kindje is natuurlijk al onderdeel van het gezin en daarnaast vonden ze het ook makkelijker communiceren. Iedereen wist al dat de baby in de buik Stijn heette.


Julia was net uit bed en deed samen met haar vader de deur open. Ook Stijn was net klaar met zijn dut en kreeg zijn flesje van zijn moeder. Ondertussen hield hij mij goed in de gaten. Julia zat lekker bij haar papa en af en toe hielp ze spontaan even mee met het flesje. En flesjes kan je ook geven als je op je rug ligt toch? Terwijl Stijn lekker zijn flesje weg zat te tutten kreeg Julia ook nog een boterham, gevolgd door een mandarijn die ze ook smakelijk op at. De poes voor het raam kreeg ook nog even aandacht en toen Stijn genoeg gedronken had zijn we naar boven gegaan. Op het grote bed heb ik Stijn gefotografeerd en ook geprobeerd om hem samen met Julia op de foto te krijgen. Dit is altijd een uitdaging met een klein kind want die liggen niet graag stil. Bij het licht van het dakraam heb ik ook nog foto's in verschillende combinaties gemaakt. Julia had er alleen niet zo heel veel zin meer in, zeker niet toen ze een banaan had gespot. En Stijn, die vond het allemaal prima. Hij was ontspannen en keek veel om zich heen. Die zal na de shoot wel lekker geslapen hebben denk ik.

Stijn, je boft met je oudere zus! Volgens mij vindt ze het supergezellig dat je er bent.

Newborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | TilburgNewborn fotoshoot | Tilburg
672

Bekijk ook eens mijn andere blogjes