Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Jaycee

07 mei 2015

Voor mijn 2e opdracht voor de stichting Earlybirds mocht ik (Hiske) naar het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch. Daar lag een kleine jongedame op mij te wachten om op de foto gezet te worden :-) Baby Jaycee is met 31 weken geboren. De eerste week heeft ze doorgebracht in Veldhoven, een spannende tijd voor haar ouders. Maar nu ligt ze lekker dichtbij het huis waar ze straks heen mag.

Jaycee is ondertussen wel sterker geworden maar haar moeder gaf aan dat ze soms even niet ademt en dan is ze in het ziekenhuis op een heerlijke veilige plek. Tijdens het maken van de foto's verslikte ze zich maar ik zie hoe haar ouders rustig blijven en een verpleegkundige erbij roepen. Door hun rustige gedrag merk ik dat deze ouders al aardig wat spannende dingen hebben meegemaakt. Jaycee ligt daarna weer rustig mooi te zijn.

In de korte tijd dat ik er ben ontdek ik ook haar eigen willetje, iets dat ze van haar vader en haar moeder heeft mee gekregen gaven ze aan. Jaycee zal hun dus met regelmaat een spiegel voorhouden :-) Chantal en Luc, ik wens jullie heel veel geluk samen en dat ze snel gezond mee naar huis mag. Jaycee zal er zich later niets meer van kunnen herinneren, maar dankzij deze fotoshoot is er wel een blijvende herinnering. De fotoshoot verliep goed en de ouders van Jaycee gaven aan dat ze de fotosessie fijn vonden verlopen.
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
150

Stichting Earlybirds: Jaycee's adresjes:

Stichting Earlybirds:   www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →