Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Jaycee

07 mei 2015

Voor mijn 2e opdracht voor de stichting Earlybirds mocht ik (Hiske) naar het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch. Daar lag een kleine jongedame op mij te wachten om op de foto gezet te worden :-) Baby Jaycee is met 31 weken geboren. De eerste week heeft ze doorgebracht in Veldhoven, een spannende tijd voor haar ouders. Maar nu ligt ze lekker dichtbij het huis waar ze straks heen mag.

Jaycee is ondertussen wel sterker geworden maar haar moeder gaf aan dat ze soms even niet ademt en dan is ze in het ziekenhuis op een heerlijke veilige plek. Tijdens het maken van de foto's verslikte ze zich maar ik zie hoe haar ouders rustig blijven en een verpleegkundige erbij roepen. Door hun rustige gedrag merk ik dat deze ouders al aardig wat spannende dingen hebben meegemaakt. Jaycee ligt daarna weer rustig mooi te zijn.

In de korte tijd dat ik er ben ontdek ik ook haar eigen willetje, iets dat ze van haar vader en haar moeder heeft mee gekregen gaven ze aan. Jaycee zal hun dus met regelmaat een spiegel voorhouden :-) Chantal en Luc, ik wens jullie heel veel geluk samen en dat ze snel gezond mee naar huis mag. Jaycee zal er zich later niets meer van kunnen herinneren, maar dankzij deze fotoshoot is er wel een blijvende herinnering. De fotoshoot verliep goed en de ouders van Jaycee gaven aan dat ze de fotosessie fijn vonden verlopen.
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
150

Stichting Earlybirds: Jaycee's adresjes:

Stichting Earlybirds:
www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Olivier

Voor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een mannetje die te fragiel was voor de complicaties die bij een operatie optraden. 3 weken na zijn operatie heeft hij gevochten maar is in de armen van zijn ouders overleden. Een verdrietig verhaal.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Voor deze fotoreportage reed ik naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch. Siep was overgeplaatst van het Radbout Ziekenhuis en lag nu dichter bij huis. Dit mannetjes was geboren met een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen en dit alles zonder enige verklaarbare reden. Gelukkig deed hij het meteen erg goed en krijgt nu alle verzorging om goed aan te sterken.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds Den Bosch | Guus |

Stichting Earlybirds Den Bosch | Guus |

Guus is geboren in het MMC ziekenhuis van Veldhoven bij een zwangerschap van 30 weken. Dit ziekenhuis heeft een NICU waar kindjes die onder de 32 weken geboren zijn de verzorging kunnen krijgen die ze nodig hebben. Maar deze jongen deed het al meteen zo goed dat hij al snel naar het JBZ in Den-Bosch mocht. Daar ontmoette ik dit mooie mannetje nog slapend in zijn warme bedje.....
lees verder →