Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Jaycee

07 mei 2015

Voor mijn 2e opdracht voor de stichting Earlybirds mocht ik (Hiske) naar het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch. Daar lag een kleine jongedame op mij te wachten om op de foto gezet te worden :-) Baby Jaycee is met 31 weken geboren. De eerste week heeft ze doorgebracht in Veldhoven, een spannende tijd voor haar ouders. Maar nu ligt ze lekker dichtbij het huis waar ze straks heen mag.

Jaycee is ondertussen wel sterker geworden maar haar moeder gaf aan dat ze soms even niet ademt en dan is ze in het ziekenhuis op een heerlijke veilige plek. Tijdens het maken van de foto's verslikte ze zich maar ik zie hoe haar ouders rustig blijven en een verpleegkundige erbij roepen. Door hun rustige gedrag merk ik dat deze ouders al aardig wat spannende dingen hebben meegemaakt. Jaycee ligt daarna weer rustig mooi te zijn.

In de korte tijd dat ik er ben ontdek ik ook haar eigen willetje, iets dat ze van haar vader en haar moeder heeft mee gekregen gaven ze aan. Jaycee zal hun dus met regelmaat een spiegel voorhouden :-) Chantal en Luc, ik wens jullie heel veel geluk samen en dat ze snel gezond mee naar huis mag. Jaycee zal er zich later niets meer van kunnen herinneren, maar dankzij deze fotoshoot is er wel een blijvende herinnering. De fotoshoot verliep goed en de ouders van Jaycee gaven aan dat ze de fotosessie fijn vonden verlopen.
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch
150

Stichting Earlybirds: Jaycee's adresjes:

Stichting Earlybirds:
www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →
Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →