Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Olivier

Scroll naar beneden

Earlybirds: Olivier

14 maart 2017

Voor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een mannetje die te fragiel was voor de complicaties die bij een operatie optraden. 3 weken na zijn operatie heeft hij gevochten maar is in de armen van zijn ouders overleden. Een verdrietig verhaal.

Met Olivier ging het goed maar hij neemt overal zijn tijd voor zeiden zijn ouders. Tevreden lag hij in zijn bedje en opende soms nieuwsgierig zijn ogen om te kijken waar het geklik vandaan kwam. Rekte een beetje uit maar besloot toch verder te slapen. Toen hij bij zijn vader op zijn buik lag trok hij tevreden zijn beentjes op en sliep heerlijk verder. Soms vond hij het iets te ontspannen waardoor hij oppervlakkig ging ademhalen maar hij pakte het al weer snel op. Olivier groeide goed want de kleertjes die hij aan had waren eerst nog te groot. En soms leek het wel alsof hij verstond wat wij zeiden! Net nadat zijn vader vertelde dat hij soms zijn stembanden gebruikt maakte hij lieve geluidjes met zijn stembanden. Maar daarnaast liet hij wel weer de pink van zijn vader los toen ik die op de foto wilde zetten ;-)

Lieve Olivier, neem je tijd! En als jij later vragen hebt over je tweelingbroertje zullen jouw ouders alles vertellen.
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
268

Earlybirds: Olivier's adresjes:

Stichting Earlybirds:   www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!....
lees verder →
Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →