background

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Olivier

Earlybirds: Olivier

14 maart 2017


Voor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een mannetje die te fragiel was voor de complicaties die bij een operatie optraden. 3 weken na zijn operatie heeft hij gevochten maar is in de armen van zijn ouders overleden. Een verdrietig verhaal.

Met Olivier ging het goed maar hij neemt overal zijn tijd voor zeiden zijn ouders. Tevreden lag hij in zijn bedje en opende soms nieuwsgierig zijn ogen om te kijken waar het geklik vandaan kwam. Rekte een beetje uit maar besloot toch verder te slapen. Toen hij bij zijn vader op zijn buik lag trok hij tevreden zijn beentjes op en sliep heerlijk verder. Soms vond hij het iets te ontspannen waardoor hij oppervlakkig ging ademhalen maar hij pakte het al weer snel op. Olivier groeide goed want de kleertjes die hij aan had waren eerst nog te groot. En soms leek het wel alsof hij verstond wat wij zeiden! Net nadat zijn vader vertelde dat hij soms zijn stembanden gebruikt maakte hij lieve geluidjes met zijn stembanden. Maar daarnaast liet hij wel weer de pink van zijn vader los toen ik die op de foto wilde zetten ;-)

Lieve Olivier, neem je tijd! En als jij later vragen hebt over je tweelingbroertje zullen jouw ouders alles vertellen.


Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  OlivierEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  OlivierEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  OlivierEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  OlivierEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  OlivierEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  OlivierEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  OlivierEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  OlivierEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
268

Earlybirds: Olivier's adresjes

Stichting Earlybirds:www.earlybirds.nl