Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Olivier

Scroll naar beneden

Earlybirds: Olivier

14 maart 2017

Voor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een mannetje die te fragiel was voor de complicaties die bij een operatie optraden. 3 weken na zijn operatie heeft hij gevochten maar is in de armen van zijn ouders overleden. Een verdrietig verhaal.

Met Olivier ging het goed maar hij neemt overal zijn tijd voor zeiden zijn ouders. Tevreden lag hij in zijn bedje en opende soms nieuwsgierig zijn ogen om te kijken waar het geklik vandaan kwam. Rekte een beetje uit maar besloot toch verder te slapen. Toen hij bij zijn vader op zijn buik lag trok hij tevreden zijn beentjes op en sliep heerlijk verder. Soms vond hij het iets te ontspannen waardoor hij oppervlakkig ging ademhalen maar hij pakte het al weer snel op. Olivier groeide goed want de kleertjes die hij aan had waren eerst nog te groot. En soms leek het wel alsof hij verstond wat wij zeiden! Net nadat zijn vader vertelde dat hij soms zijn stembanden gebruikt maakte hij lieve geluidjes met zijn stembanden. Maar daarnaast liet hij wel weer de pink van zijn vader los toen ik die op de foto wilde zetten ;-)

Lieve Olivier, neem je tijd! En als jij later vragen hebt over je tweelingbroertje zullen jouw ouders alles vertellen.
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier
268

Earlybirds: Olivier's adresjes:

Stichting Earlybirds:
www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic

Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic

Vic is bij een zwangerschap van 33 weken en 2 dagen geboren in Tilburg. Te vroeg om sterk het leven te beginnen. Gelukkig was deze vroege geboorte geen verrassing voor zijn ouders. Vic's oudere broer Melle was ook te vroeg geboren door een afwijking in de baarmoeder van Els. Tijdens de zwangerschap hadden de ouders zich goed laten inlichten en kozen bewust voor het TweeSteden ziekenhuis in Tilburg.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Voor deze fotoreportage reed ik naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch. Siep was overgeplaatst van het Radbout Ziekenhuis en lag nu dichter bij huis. Dit mannetjes was geboren met een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen en dit alles zonder enige verklaarbare reden. Gelukkig deed hij het meteen erg goed en krijgt nu alle verzorging om goed aan te sterken.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds Den Bosch | Guus |

Stichting Earlybirds Den Bosch | Guus |

Guus is geboren in het MMC ziekenhuis van Veldhoven bij een zwangerschap van 30 weken. Dit ziekenhuis heeft een NICU waar kindjes die onder de 32 weken geboren zijn de verzorging kunnen krijgen die ze nodig hebben. Maar deze jongen deed het al meteen zo goed dat hij al snel naar het JBZ in Den-Bosch mocht. Daar ontmoette ik dit mooie mannetje nog slapend in zijn warme bedje.....
lees verder →