background

Stichting Earlybirds Den Bosch | Guus

Stichting Earlybirds: Guus

08 november 2017


Guus is geboren in het MMC ziekenhuis van Veldhoven bij een zwangerschap van 30 weken. Dit ziekenhuis heeft een NICU waar kindjes die onder de 32 weken geboren zijn de verzorging kunnen krijgen die ze nodig hebben. Maar deze jongen deed het al meteen zo goed dat hij al snel naar het JBZ in Den-Bosch mocht. Daar ontmoette ik dit mooie mannetje nog slapend in zijn warme bedje.

Langzaam werd hij wakker want het begon tijd te worden voor een voeding. Maar voor dit heerlijke moment van de dag moest hij nog verschoont en gewogen worden. Guus vond het prima, keek om zich heen of staarde zijn ouders verwonderlijk aan. Verschonen en wegen is best een tijdrovende taak want het is allemaal zo klein en je moet rekening houden met plakkertjes en draadjes.

Guus dronk steeds meer uit de fles en kreeg de rest van de voeding via de sonde. Nu had hij tijdelijk geen sonde en de hoop was dat hij zijn flesje helemaal leeg zou drinken, het zou de eerste keer zijn!
Langzaam en geduldig begon hij te drinken. Bijna zonder te knoeien kwam hij al over de helft. Voor de ouders was het nog aftasten of hij toen te moe was om te drinken of dat hij geduldig even tussendoor moest uitbuiken. Maar na een paar keer proberen pakte hij de speen weer en dronk rustig verder en verder. Wat fijn dat hij dat zo eventjes deed! Weer een stap verder kleine man, al verwacht niemand van je dat je dat zo blijft doen natuurlijk. Dadelijk, over een jaar, tut jij zo grote flessen pap weg :-)

Guus ga zo door, sterk aan zodat je buiten met je neus boven een warme deken kan voelen hoe koud het daar is. Liefs, Hiske.


Stichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | GuusStichting Earlybirds Den Bosch | Guus
325

Stichting Earlybirds: Guus's adresjes

Stichting Earlybirds:www.earlybirds.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02