background

Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Baby Siep

13 april 2018


Voor deze fotoreportage reed ik naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch. Siep was overgeplaatst van het Radbout Ziekenhuis en lag nu dichter bij huis. Dit mannetjes was geboren met een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen en dit alles zonder enige verklaarbare reden. Gelukkig deed hij het meteen erg goed en krijgt nu alle verzorging om goed aan te sterken.

Siep lag heerlijk in zijn warmhoudbedje wat na de couveuse een fijne stap is. Na het openslaan van de gordijntjes opende hij nieuwsgierig zijn oogjes. Wat een mooi mannetje, zo fijnjes en perfect! Hij werd eerst voorzien van een nieuwe luier wat een flinke uitdaging is want alles is nog zo fragiel. Maar daarna was hij klaar om lekker bij mama te buidelen. Daar was het aangenaam van temperatuur en kon hij haar hartslag horen wat hem erg rustig maakte. Ondertussen werd de voeding warm gemaakt en zat papa al klaar om de sondevoeding toe te dienen. Siep drinkt soms, als hij niet te moe is, ook een beetje van de borst maar de hele normale dingen zijn voor te vroeg geboren baby's al erg vermoeiend waardoor er rustig opgebouwd wordt.

Papa en mama lagen samen met hun zoontje te genieten op bed. In het Radbout Ziekenhuis hadden ze een gedeelde kamer en lag Siep ergens anders. Nu in het JBZ hadden ze een eigen kamer en konden ze elke minuut bij hun kindje zijn. Lieve Siep, fijn dat het zo goed met je gaat. Doe rustig aan en als je dadelijk sterk bent laten papa en mama je kamertje zien want die was al klaar voor jou!


Fotograaf Den Bosch voor Stichting EarlybirdsFotograaf Den Bosch voor Stichting EarlybirdsFotograaf Den Bosch voor Stichting EarlybirdsFotograaf Den Bosch voor Stichting EarlybirdsFotograaf Den Bosch voor Stichting EarlybirdsFotograaf Den Bosch voor Stichting EarlybirdsFotograaf Den Bosch voor Stichting EarlybirdsFotograaf Den Bosch voor Stichting EarlybirdsFotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds
356

Baby Siep's adresjes

Stichting Earlybirds:www.earlybirds.nl