Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Scroll naar beneden

Baby Siep

13 april 2018

Voor deze fotoreportage reed ik naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch. Siep was overgeplaatst van het Radbout Ziekenhuis en lag nu dichter bij huis. Dit mannetjes was geboren met een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen en dit alles zonder enige verklaarbare reden. Gelukkig deed hij het meteen erg goed en krijgt nu alle verzorging om goed aan te sterken.

Siep lag heerlijk in zijn warmhoudbedje wat na de couveuse een fijne stap is. Na het openslaan van de gordijntjes opende hij nieuwsgierig zijn oogjes. Wat een mooi mannetje, zo fijnjes en perfect! Hij werd eerst voorzien van een nieuwe luier wat een flinke uitdaging is want alles is nog zo fragiel. Maar daarna was hij klaar om lekker bij mama te buidelen. Daar was het aangenaam van temperatuur en kon hij haar hartslag horen wat hem erg rustig maakte. Ondertussen werd de voeding warm gemaakt en zat papa al klaar om de sondevoeding toe te dienen. Siep drinkt soms, als hij niet te moe is, ook een beetje van de borst maar de hele normale dingen zijn voor te vroeg geboren baby's al erg vermoeiend waardoor er rustig opgebouwd wordt.

Papa en mama lagen samen met hun zoontje te genieten op bed. In het Radbout Ziekenhuis hadden ze een gedeelde kamer en lag Siep ergens anders. Nu in het JBZ hadden ze een eigen kamer en konden ze elke minuut bij hun kindje zijn. Lieve Siep, fijn dat het zo goed met je gaat. Doe rustig aan en als je dadelijk sterk bent laten papa en mama je kamertje zien want die was al klaar voor jou!
Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds
Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds
Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds
Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds
Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds
Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds
Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds
Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds
Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds
356

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →
Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →