Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap

Scroll naar beneden

Amy & Roel

17 april 2018

Amy en Roel gingen een geregistreerd partnerschap aan en wilden deze gebeurtenis gefotografeerd hebben. Hierbij vonden ze het tekenen van de akte een belangrijke gebeurtenis die mee gefotografeerd moest worden, al dachten ze bij de gemeente dat er geen plek zou zijn voor een fotograaf. Maar Amy liet het er niet bij en gaf een paar weken voor de dag aan het belangrijk te vinden waarna de ambtenaar meteen toestemming gaf.

Om ruimte te besparen ben ik (Hiske) alleen naar binnen gegaan en heb het tekenen gefotografeerd. Michael wachtte geduldig buiten :-) Met een grote lach verliet het stel het gemeentehuis terwijl de zon zich van haar beste kant liet zien. Voor de fotoshoot hadden ze Bosch & Duin gekozen, dat nu met de prille blaadjes een prachtige locatie is. Maar eerst was er tijd voor koffie en gebak op het zonnige terras. Daarna vertrokken we de heuvel op voor de familiefoto's, waarna we verder gingen met Amy en Roel.

We hebben een rondje gelopen en ondertussen op mooie plekken, waarvan er talloze zijn, foto's gemaakt. Geen idee van tijd want tijd was er genoeg. Hun familie hadden het ook goed met dit weer en wachtten geduldig tot we terug waren. Opvolgend was de lunch bij de molen in Kaatsheuvel. Op het gezellige terras werd er geproost en, tja daar kom je meestal niet onderuit, 'Lang zullen ze leven' gezongen.

Amy en Roel wat een fijne dag en wat leuk dat we erbij mochten zijn. Heel veel geluk samen: "lang zullen ze leven" :-)
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap Stel loopt naar het stadhuis in Kaatsheuvel. Man en vrouw bij de balie in het stadhuis van Kaatsheuvel. Wachtende mensen in het stadhuis van Kaatsheuvel. Man en vrouw zeggen het ja woord. Vrouw ondertekend akte. Man ondertekend akte. Getuige ondertekend geregistreerd partnerschap akte Gelukkig koppel stapt gemeentehuis van Kaatsheuvel uit. Jongen en meisje lopen geluukig weg van het stadhuis. Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap Ring op een paardenbloem met een mier. Verliefd koppel Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap Groep mensen lopen door de Drunense Duinen. Reportage foto van een koppel samen op een boomstam. Man en vrouw met hun hoofd innig tegen elkaar. Reportage foto van stel kussend in de Drunense Duinen. Loveshoot van jongen en meisje in de duinen. Fotoshoot in de Drunense Duinen. Verliefd stel innig tegen elkaar tussen jonge boompjes. Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap Fotoreportage bij Bosch & Duin. Fotoshoot in de Drunense Duinen met een man en vrouw. Groep mensen proosten buiten op een terras bij de Molen in Kaatsheuvel. Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
365

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Deze keer een gecombineerde blog waarin ik de zwangerschap laat zien maar ook het wondertje dat er in zat. Nog binnen een week na de zwangerschapsshoot beviel Sabine van Lukas. Het is zo mooi om deze twee bijzondere tijden te mogen fotograferen bij een stel.....
lees verder →
Kopfoto Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Deze familie ging een weekend naar vakantiepark Beekse Bergen om het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren. Omdat ik in de buurt van Hilvarenbeek woon was het een leuke opdracht voor mij om deze fotosessie met ze te doen. Een fotoreportage op het gezellige vakantiepark zelf, met af en toe een heerlijk zonnetje erbij en lekker in de natuur; wat wil een mens nog meer? :-)....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotograaf | Noord Brabant

Newborn fotograaf | Noord Brabant

Kijk, hier is Noud! Een lief knap mannetje die het leven van zijn ouders, Ciska en Erik, nog mooier maakt. Op de dag dat ik hem thuis in Alphen kwam fotograferen was hij 2 weken oud. Net gevoed, tevreden en wakker. Alleen moest hij nog zijn pakje aan voor zijn eerste fotoshoot.....
lees verder →