Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap

Scroll naar beneden

Amy & Roel

17 april 2018

Amy en Roel gingen een geregistreerd partnerschap aan en wilden deze gebeurtenis gefotografeerd hebben. Hierbij vonden ze het tekenen van de akte een belangrijke gebeurtenis die mee gefotografeerd moest worden, al dachten ze bij de gemeente dat er geen plek zou zijn voor een fotograaf. Maar Amy liet het er niet bij en gaf een paar weken voor de dag aan het belangrijk te vinden waarna de ambtenaar meteen toestemming gaf.

Om ruimte te besparen ben ik (Hiske) alleen naar binnen gegaan en heb het tekenen gefotografeerd. Michael wachtte geduldig buiten :-) Met een grote lach verliet het stel het gemeentehuis terwijl de zon zich van haar beste kant liet zien. Voor de fotoshoot hadden ze Bosch & Duin gekozen, dat nu met de prille blaadjes een prachtige locatie is. Maar eerst was er tijd voor koffie en gebak op het zonnige terras. Daarna vertrokken we de heuvel op voor de familiefoto's, waarna we verder gingen met Amy en Roel.

We hebben een rondje gelopen en ondertussen op mooie plekken, waarvan er talloze zijn, foto's gemaakt. Geen idee van tijd want tijd was er genoeg. Hun familie hadden het ook goed met dit weer en wachtten geduldig tot we terug waren. Opvolgend was de lunch bij de molen in Kaatsheuvel. Op het gezellige terras werd er geproost en, tja daar kom je meestal niet onderuit, 'Lang zullen ze leven' gezongen.

Amy en Roel wat een fijne dag en wat leuk dat we erbij mochten zijn. Heel veel geluk samen: "lang zullen ze leven" :-)
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
Stel loopt naar het stadhuis in Kaatsheuvel.
Man en vrouw bij de balie in het stadhuis van Kaatsheuvel.
Wachtende mensen in het stadhuis van Kaatsheuvel.
Man en vrouw zeggen het ja woord.
Vrouw ondertekend akte.
Man ondertekend akte.
Getuige ondertekend geregistreerd partnerschap akte
Gelukkig koppel stapt gemeentehuis van Kaatsheuvel uit.
Jongen en meisje lopen geluukig weg van het stadhuis.
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
Ring op een paardenbloem met een mier.
Verliefd koppel
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
Groep mensen lopen door de Drunense Duinen.
Reportage foto van een koppel samen op een boomstam.
Man en vrouw met hun hoofd innig tegen elkaar.
Reportage foto van stel kussend in de Drunense Duinen.
Loveshoot van jongen en meisje in de duinen.
Fotoshoot in de Drunense Duinen.
Verliefd stel innig tegen elkaar tussen jonge boompjes.
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
Fotoreportage bij Bosch & Duin.
Fotoshoot in de Drunense Duinen met een man en vrouw.
Groep mensen proosten buiten op een terras bij de Molen in Kaatsheuvel.
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
365

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Voor een stoere industriële fotoshoot kun je terecht bij de Tramkade in Den Bosch. Steeds meer van dit soort verlaten industriële locaties worden hippe, ruwe ontmoetingsplekken waar verschillende culturele activiteiten zijn. Perfect voor een loveshoot of familieshoot!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Joyce en Bas verwachten half augustus hun eerst kindje en wilden de zwangerschap graag gefotografeerd hebben. De locatie werd Landgoed Bosch & Duin en Joyce was toen 35 weken zwanger. Het is altijd afwachten hoe fit de zwangere vrouw is maar ze nam ferme stappen de zandheuvel op!....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de Efteling

Familie fotoshoot in de Efteling

Gaan jullie als familie een paar dagen naar de Efteling dan is dat een leuke kans om als familie een fotoshoot te regelen. Vooral omdat de complete familie dan een paar dagen samen is wat meestal zelden voorkomt. Maar ook omdat de Efteling een fijne beleving is en met foto's een mooie herinnering ontstaat voor iedereen. En het hoeft niet in het pretpark, het kan ook bij Bosrijk of Het Loonsche Land, de vakantieparken van de Efteling.....
lees verder →