Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap

Scroll naar beneden

Amy & Roel

17 april 2018

Amy en Roel gingen een geregistreerd partnerschap aan en wilden deze gebeurtenis gefotografeerd hebben. Hierbij vonden ze het tekenen van de akte een belangrijke gebeurtenis die mee gefotografeerd moest worden, al dachten ze bij de gemeente dat er geen plek zou zijn voor een fotograaf. Maar Amy liet het er niet bij en gaf een paar weken voor de dag aan het belangrijk te vinden waarna de ambtenaar meteen toestemming gaf.

Om ruimte te besparen ben ik (Hiske) alleen naar binnen gegaan en heb het tekenen gefotografeerd. Michael wachtte geduldig buiten :-) Met een grote lach verliet het stel het gemeentehuis terwijl de zon zich van haar beste kant liet zien. Voor de fotoshoot hadden ze Bosch & Duin gekozen, dat nu met de prille blaadjes een prachtige locatie is. Maar eerst was er tijd voor koffie en gebak op het zonnige terras. Daarna vertrokken we de heuvel op voor de familiefoto's, waarna we verder gingen met Amy en Roel.

We hebben een rondje gelopen en ondertussen op mooie plekken, waarvan er talloze zijn, foto's gemaakt. Geen idee van tijd want tijd was er genoeg. Hun familie hadden het ook goed met dit weer en wachtten geduldig tot we terug waren. Opvolgend was de lunch bij de molen in Kaatsheuvel. Op het gezellige terras werd er geproost en, tja daar kom je meestal niet onderuit, 'Lang zullen ze leven' gezongen.

Amy en Roel wat een fijne dag en wat leuk dat we erbij mochten zijn. Heel veel geluk samen: "lang zullen ze leven" :-)
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
Stel loopt naar het stadhuis in Kaatsheuvel.
Man en vrouw bij de balie in het stadhuis van Kaatsheuvel.
Wachtende mensen in het stadhuis van Kaatsheuvel.
Man en vrouw zeggen het ja woord.
Vrouw ondertekend akte.
Man ondertekend akte.
Getuige ondertekend geregistreerd partnerschap akte
Gelukkig koppel stapt gemeentehuis van Kaatsheuvel uit.
Jongen en meisje lopen geluukig weg van het stadhuis.
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
Ring op een paardenbloem met een mier.
Verliefd koppel
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
Groep mensen lopen door de Drunense Duinen.
Reportage foto van een koppel samen op een boomstam.
Man en vrouw met hun hoofd innig tegen elkaar.
Reportage foto van stel kussend in de Drunense Duinen.
Loveshoot van jongen en meisje in de duinen.
Fotoshoot in de Drunense Duinen.
Verliefd stel innig tegen elkaar tussen jonge boompjes.
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
Fotoreportage bij Bosch & Duin.
Fotoshoot in de Drunense Duinen met een man en vrouw.
Groep mensen proosten buiten op een terras bij de Molen in Kaatsheuvel.
Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap
365

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De foto van 3 jaar terug wordt dan vervangen. Een leuk idee van Linda! Elk jaar wordt dit wel een stukje moeilijker ;-)....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotograaf | Noord Brabant

Newborn fotograaf | Noord Brabant

Kijk, hier is Noud! Een lief knap mannetje die het leven van zijn ouders, Ciska en Erik, nog mooier maakt. Op de dag dat ik hem thuis in Alphen kwam fotograferen was hij 2 weken oud. Net gevoed, tevreden en wakker. Alleen moest hij nog zijn pakje aan voor zijn eerste fotoshoot.....
lees verder →
Lifestyle shoot op thuis.

Newborn fotografie Etten-Leur

Bij Sandy en Cees is er weer een baby geboren, dus Etten-Leur is weer een knappe jongen rijker! Bij zijn zus Zoë had ik ook een newborn shoot gedaan en toen ik in de box keek zag ik meteen gelijkenis. Daar lag hetzelfde mooie product in jongetjes editie.....
lees verder →