background

Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Joëlle en haar vriendinnen

03 juni 2018


Joëlle is 18 geworden en haar moeder had voor haar een vriendinnen fotoshoot geregeld. Afgesproken werd er bij de Roestelberg in Kaatsheuvel en ik zag ze al van ver aankomen want de 'dresscode' was rood, zwart en jeans. Dat valt lekker op!

We zijn de heuvel opgelopen en op een beschut plekje heb ik de eerste foto's gemaakt. 6 vriendinnen van Joëlle zitten in hetzelfde voetbalteam en de andere vriendin past daar prima tussen. Ik had al snel in de gaten dat ik te maken had met een gezellig en gek stel. Ze begonnen al te lachen als ze elkaar aankeken!

Ik was rustig begonnen, ook omdat er een vriendin met een verzwikte enkel liep. Door het mulle zand loop je dan niet makkelijk. Maar al snel werd het wat wilder. Om vervolgens wat foto's afzonderlijk te maken wat natuurlijk wel eng was omdat je dan door de andere vriendinnen aangestaard wordt. Reden dat ze daarom even omdraaiden, wat perfect werkte! Daarna werd het alleen maar drukker. Springen, rennen, duwen en haren trekken. Dat trekken aan de haren was niet mijn idee maar ik moest later wel erg lachen, die gezichten! Op het laatst had iedereen het warm en werd er verlangd naar drinken en gelukkig waren we ook door de ideeën heen. Joëlle, je hebt een leuk stel vriendinnen, ik vond het een supergezellige fotoshoot!


Vriendinnen fotoshoot in de duinenFotoshoot met vriendinnen in BrabantFotoshoot met vriendinnen in BrabantFotoshoot met vriendinnen in de duinenTwee vriendinnen rood gekleed in het bosFotoshoot met vriendinnen in BrabantFotoshoot met vriendinnen in BrabantFotoshoot met vriendinnen in BrabantFotoshoot met vriendinnen in BrabantFotoshoot met vriendinnen in BrabantVriendinnen springen op een heuvelFotoshoot met vriendinnen in BrabantFotoshoot met vriendinnen in BrabantVriendinnenshootFotoshoot met vriendinnen in BrabantFotoshoot met vriendinnen in BrabantFotoshoot met vriendinnen in BrabantVriendinnen duwen elkaar voor de lol tijdens een fotoshoot
381

Bekijk ook eens mijn andere blogjes