Familie fotoshoot in Heusden

Scroll naar beneden

Fotoreportage Heusden

09 september 2018

Heusden is een gezellig oud dorpje in Brabant en een mooie locatie voor een familie fotoshoot. Omdat ik er in de buurt woon is het een plekje waar ik vaker ben om te fotograferen. Ook voor deze familie, want opa en oma waren toe aan nieuwe foto's van hun kinderen en kleinkinderen :-)

We waren er al vroeg want er was die dag wat te doen in Heusden en we wilden de drukte voor zijn. Het fijne van deze activiteit was dat er ook minder verkeer door de straten reed. Zo kon ik de familie breeduit naast elkaar lopend vastleggen, bij een mooi karakteristiek stukje Heusden. Dat is bijna onmogelijk op een andere dag. Aanwezig waren 6 volwassenen, 5 kinderen en twee knuffels. Kinderen voelen zich wat zekerder met een knuffel en natuurlijk komt hij ook op de foto. Een knuffel verdient het ook om op de foto te gaan. Wel is het jammer als dat maatje van je kind te veel voor het gezicht gaat zitten. Gelukkig weten de meeste knuffels hoe ze moeten fotograferen en helpen mij dan graag, zo ook het witte hondje van het jongetje. Of beter gezegd, hij had er vertrouwen in dat zijn knuffel het kon.

We hebben een leuk rondje gelopen en stoepjes, steegjes en oude muurtje goed benut. Opa en Oma hebben weer verse foto's en hun kinderen ook. En de kinderen van de kinderen, die vinden over een paar jaar de foto's pas leuk en grappig, ook om die knuffels :-) Het was gezellig!
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
415

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Een gezellige vriendinnen fotoshoot

Een gezellige vriendinnen fotoshoot

In oktober was het weer nog heerlijk, wat een geluk want waar moest ik anders heen met deze grote gezellige vriendinnengroep? Op deze dag kon de fotoshoot gewoon plaatsvinden in de duinen, een fijne plek voor deze groep, als waren er wel twee dames hoogzwanger.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Baarle Nassau

Familie fotoshoot in Baarle Nassau

In de rechter kamer hing 4 jaar geleden de trouwjurk van Carola en nu is het de kamer van Thomas. De kamer daarnaast heeft ook een andere invulling gekregen want daar slaapt zijn grote zus Laura. Wat kan er veel veranderen in een paar jaar!....
lees verder →
Kopfoto Spontane familieshoot in de natuur

Spontane familieshoot in de natuur

Voor een spontane fotoshoot kan je het beste de natuur in gaan. Zeker met kinderen is dat erg prettig. Dit gezin wilde een familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen. En dit gebied is groot. Zo heb je Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en verschillende plekken in Drunen. Maar deze keer werd het de Roestelberg in Kaatsheuvel.....
lees verder →