background

Familie fotoshoot in Heusden

Fotoreportage Heusden

09 september 2018


Heusden is een gezellig oud dorpje in Brabant en een mooie locatie voor een familie fotoshoot. Omdat ik er in de buurt woon is het een plekje waar ik vaker ben om te fotograferen. Ook voor deze familie, want opa en oma waren toe aan nieuwe foto's van hun kinderen en kleinkinderen :-)

We waren er al vroeg want er was die dag wat te doen in Heusden en we wilden de drukte voor zijn. Het fijne van deze activiteit was dat er ook minder verkeer door de straten reed. Zo kon ik de familie breeduit naast elkaar lopend vastleggen, bij een mooi karakteristiek stukje Heusden. Dat is bijna onmogelijk op een andere dag. Aanwezig waren 6 volwassenen, 5 kinderen en twee knuffels. Kinderen voelen zich wat zekerder met een knuffel en natuurlijk komt hij ook op de foto. Een knuffel verdient het ook om op de foto te gaan. Wel is het jammer als dat maatje van je kind te veel voor het gezicht gaat zitten. Gelukkig weten de meeste knuffels hoe ze moeten fotograferen en helpen mij dan graag, zo ook het witte hondje van het jongetje. Of beter gezegd, hij had er vertrouwen in dat zijn knuffel het kon.

We hebben een leuk rondje gelopen en stoepjes, steegjes en oude muurtje goed benut. Opa en Oma hebben weer verse foto's en hun kinderen ook. En de kinderen van de kinderen, die vinden over een paar jaar de foto's pas leuk en grappig, ook om die knuffels :-) Het was gezellig!


Familie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in Heusden
415

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02