Familie fotoshoot in Heusden

Scroll naar beneden

Fotoreportage Heusden

09 september 2018

Heusden is een gezellig oud dorpje in Brabant en een mooie locatie voor een familie fotoshoot. Omdat ik er in de buurt woon is het een plekje waar ik vaker ben om te fotograferen. Ook voor deze familie, want opa en oma waren toe aan nieuwe foto's van hun kinderen en kleinkinderen :-)

We waren er al vroeg want er was die dag wat te doen in Heusden en we wilden de drukte voor zijn. Het fijne van deze activiteit was dat er ook minder verkeer door de straten reed. Zo kon ik de familie breeduit naast elkaar lopend vastleggen, bij een mooi karakteristiek stukje Heusden. Dat is bijna onmogelijk op een andere dag. Aanwezig waren 6 volwassenen, 5 kinderen en twee knuffels. Kinderen voelen zich wat zekerder met een knuffel en natuurlijk komt hij ook op de foto. Een knuffel verdient het ook om op de foto te gaan. Wel is het jammer als dat maatje van je kind te veel voor het gezicht gaat zitten. Gelukkig weten de meeste knuffels hoe ze moeten fotograferen en helpen mij dan graag, zo ook het witte hondje van het jongetje. Of beter gezegd, hij had er vertrouwen in dat zijn knuffel het kon.

We hebben een leuk rondje gelopen en stoepjes, steegjes en oude muurtje goed benut. Opa en Oma hebben weer verse foto's en hun kinderen ook. En de kinderen van de kinderen, die vinden over een paar jaar de foto's pas leuk en grappig, ook om die knuffels :-) Het was gezellig!
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
415

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot van een gezin thuis

Fotoshoot van een gezin thuis

Wat had ik een leuke fotoshoot van een gezin zo net voor de Kerstdagen! Dit gezin had ik al eerder gefotografeerd toen hun oudste zoon Daan geboren was. Toen volop in de verbouwing, nu in de gezellige grote huiskamer mét Kerstboom en een speelkeuken voor Daan. Bij binnenkomst werd er al meteen een eitje voor mij gebakken in de oven; Daan weet zijn gasten goed te verwelkomen ;-)....
lees verder →
Verliefd stel staan samen tegen een boom.

Loveshoot in Kaatsheuvel

Marit en Patrick gaan in juni trouwen en wilden graag een loveshoot om vast te wennen aan de camera. En om leuke foto's te hebben natuurlijk :-) Als locatie hadden ze de Schaatsvijver in Kaatsheuvel gekozen, of beter gezegd een wandeling vanaf de Roestelberg om de Schaatsvijver en weer terug. Een mooie wandeling met veel variatie.....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.....
lees verder →