Familie fotoshoot in Heusden

Scroll naar beneden

Fotoreportage Heusden

09 september 2018

Heusden is een gezellig oud dorpje in Brabant en een mooie locatie voor een familie fotoshoot. Omdat ik er in de buurt woon is het een plekje waar ik vaker ben om te fotograferen. Ook voor deze familie, want opa en oma waren toe aan nieuwe foto's van hun kinderen en kleinkinderen :-)

We waren er al vroeg want er was die dag wat te doen in Heusden en we wilden de drukte voor zijn. Het fijne van deze activiteit was dat er ook minder verkeer door de straten reed. Zo kon ik de familie breeduit naast elkaar lopend vastleggen, bij een mooi karakteristiek stukje Heusden. Dat is bijna onmogelijk op een andere dag. Aanwezig waren 6 volwassenen, 5 kinderen en twee knuffels. Kinderen voelen zich wat zekerder met een knuffel en natuurlijk komt hij ook op de foto. Een knuffel verdient het ook om op de foto te gaan. Wel is het jammer als dat maatje van je kind te veel voor het gezicht gaat zitten. Gelukkig weten de meeste knuffels hoe ze moeten fotograferen en helpen mij dan graag, zo ook het witte hondje van het jongetje. Of beter gezegd, hij had er vertrouwen in dat zijn knuffel het kon.

We hebben een leuk rondje gelopen en stoepjes, steegjes en oude muurtje goed benut. Opa en Oma hebben weer verse foto's en hun kinderen ook. En de kinderen van de kinderen, die vinden over een paar jaar de foto's pas leuk en grappig, ook om die knuffels :-) Het was gezellig!
Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden
415

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot met dreumes in Brabant

Newborn shoot met dreumes in Brabant

Voor deze newborn shoot ging ik naar Breugel, een plaatsje in Noord-Brabant. Een locatie waar ik eerder ben geweest want grote zus Mila heb ik ook gefotografeerd toen ze net zo oud was als kleine Nora. Nu kwam ze samen met papa nieuwsgierig de deur open doen. Zo leuk om ze dan groter te zien :-) Haar zusje lag nog bij mama heerlijk haar flesje te drinken.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Opa en oma zijn weer toe aan nieuwe foto's! Omdat ze foto's met een witte achtergrond niet mooi vinden op hun muur kozen ze er voor om deze foto's in de natuur te maken en het werd een fotoshoot in de Loonsche en Drunense duinen in Kaatsheuvel!....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot baby | 7 maanden

Fotoshoot baby | 7 maanden

Dit is Stijn, een vrolijke baby van 7 maanden! Kijkt graag rond en vond het meteen gezellig dat ik er was. De camera vond hij ook erg interessant en hield die goed in de gaten. Het is dat hij er nog niet snel naar toe kon kruipen, anders had hij volgens mij zijn neus tegen de lens geduwd.....
lees verder →