Babyshoot at home in Brabant

Scroll naar beneden

Baby Enora

13 oktober 2018

Bij een babyshoot fotografeer ik eigenlijk nooit alleen de baby want ook papa, mama en grote broer en zus zijn een belangrijk onderdeel bij babyfotografie. Meestal fotografeer ik baby's thuis in hun eigen omgeving. Zo ook bij Enora. Zoals je ziet geen newborn meer maar al ruim 5 maanden, goedlachs en nieuwsgierig.

Er was bewust gekozen voor deze leeftijd omdat ze dan zo stevig op hun buik liggen. Haar grote broer Matthijs heb ik met dezelfde leeftijd gefotografeerd en bij binnenkomst zag ik al meteen dat Enora op haar broer lijkt. Een ding is wel anders, Matthijs had een grote bos haar die soms buiten beeld viel. Enora's haar is korter maar er kan sinds kort een speldje in. Heel erg zoet! Enora is echt goedlachs en niet eenkennig want meteen ontving ik een brede glimlach toen ik boven de box kwam hangen. Ze had er zin in al wist ze niet eens wat we gingen doen. Matthijs keek de kat uit de boom en was nog wat stilletjes. Toen ik Enora boven op bed fotografeerde liet zijn hele lichaam zien dat hij het fotograferen maar niets vond. En ja hoor, niet alleen zijn lichaam sprak boekdelen want opeens sprak hij mij aan en zei met duidelijke overwogen zinnen dat hij foto's maken niet leuk vond. Deze jongeman moest je niet forceren, dat was duidelijk. Toch liep hij niet weg maar bleef hij kijken, hij kwam zelfs zijn knuffel even naar Enora brengen wat ze allemaal erg leuk vond. Heel even, echt heel even ging hij bij haar liggen want lief vind hij haar ook. Op bed hebben we een familiefoto gemaakt en later ook op de stoel beneden. Daar vond hij het wel leuk om ezelsoren bij zijn papa te maken. Dan zijn foto's maken wel leuk ;-)

Je hebt een lief vrolijk zusje Matthijs en al ben jij niet voor de foto's, ik vond het leuk om je weer op de foto te zetten.
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
424

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Kijk dit lekkere mannetje Dex eens! Eigenlijk zou hij nu nog in de buik van zijn moeder moeten zitten maar daar dacht hij anders over. Bij een zwangerschap van 34 weken is hij op de wereld gekomen waardoor hij de eerste 9 dagen in het ziekenhuis moest aansterken.....
lees verder →
Lifestyle shoot op thuis.

Newborn fotografie Etten-Leur

Bij Sandy en Cees is er weer een baby geboren, dus Etten-Leur is weer een knappe jongen rijker! Bij zijn zus Zoë had ik ook een newborn shoot gedaan en toen ik in de box keek zag ik meteen gelijkenis. Daar lag hetzelfde mooie product in jongetjes editie.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Joyce en Bas verwachten half augustus hun eerst kindje en wilden de zwangerschap graag gefotografeerd hebben. De locatie werd Landgoed Bosch & Duin en Joyce was toen 35 weken zwanger. Het is altijd afwachten hoe fit de zwangere vrouw is maar ze nam ferme stappen de zandheuvel op!....
lees verder →