Babyshoot at home in Brabant

Scroll naar beneden

Baby Enora

13 oktober 2018

Bij een babyshoot fotografeer ik eigenlijk nooit alleen de baby want ook papa, mama en grote broer en zus zijn een belangrijk onderdeel bij babyfotografie. Meestal fotografeer ik baby's thuis in hun eigen omgeving. Zo ook bij Enora. Zoals je ziet geen newborn meer maar al ruim 5 maanden, goedlachs en nieuwsgierig.

Er was bewust gekozen voor deze leeftijd omdat ze dan zo stevig op hun buik liggen. Haar grote broer Matthijs heb ik met dezelfde leeftijd gefotografeerd en bij binnenkomst zag ik al meteen dat Enora op haar broer lijkt. Een ding is wel anders, Matthijs had een grote bos haar die soms buiten beeld viel. Enora's haar is korter maar er kan sinds kort een speldje in. Heel erg zoet! Enora is echt goedlachs en niet eenkennig want meteen ontving ik een brede glimlach toen ik boven de box kwam hangen. Ze had er zin in al wist ze niet eens wat we gingen doen. Matthijs keek de kat uit de boom en was nog wat stilletjes. Toen ik Enora boven op bed fotografeerde liet zijn hele lichaam zien dat hij het fotograferen maar niets vond. En ja hoor, niet alleen zijn lichaam sprak boekdelen want opeens sprak hij mij aan en zei met duidelijke overwogen zinnen dat hij foto's maken niet leuk vond. Deze jongeman moest je niet forceren, dat was duidelijk. Toch liep hij niet weg maar bleef hij kijken, hij kwam zelfs zijn knuffel even naar Enora brengen wat ze allemaal erg leuk vond. Heel even, echt heel even ging hij bij haar liggen want lief vind hij haar ook. Op bed hebben we een familiefoto gemaakt en later ook op de stoel beneden. Daar vond hij het wel leuk om ezelsoren bij zijn papa te maken. Dan zijn foto's maken wel leuk ;-)

Je hebt een lief vrolijk zusje Matthijs en al ben jij niet voor de foto's, ik vond het leuk om je weer op de foto te zetten.
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
Babyshoot at home in Brabant
424

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Heusden is een gezellig oud dorpje in Brabant en een mooie locatie voor een familie fotoshoot. Omdat ik er in de buurt woon is het een plekje waar ik vaker ben om te fotograferen. Ook voor deze familie, want opa en oma waren toe aan nieuwe foto's van hun kinderen en kleinkinderen :-)....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life in Noord Brabant

Day In The Life in Noord Brabant

Een gewone middag bij een jong gezin in Brabant. Zo gewoon dat je denkt dat het te saai is voor een fotoreportage. Maar juist die momenten vergeten we snel terwijl ze zo waardevol kunnen zijn om erop terug te kijken. Een fotoreportage over een stukje uit hun leven; puur, niet geposeerd en echt.....
lees verder →
Kopfoto Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Voor een stoere industriële fotoshoot kun je terecht bij de Tramkade in Den Bosch. Steeds meer van dit soort verlaten industriële locaties worden hippe, ruwe ontmoetingsplekken waar verschillende culturele activiteiten zijn. Perfect voor een loveshoot of familieshoot!....
lees verder →