Babyshoot at home in Brabant

Scroll naar beneden

Baby Enora

13 oktober 2018

Bij een babyshoot fotografeer ik eigenlijk nooit alleen de baby want ook papa, mama en grote broer en zus zijn een belangrijk onderdeel bij babyfotografie. Meestal fotografeer ik baby's thuis in hun eigen omgeving. Zo ook bij Enora. Zoals je ziet geen newborn meer maar al ruim 5 maanden, goedlachs en nieuwsgierig.

Er was bewust gekozen voor deze leeftijd omdat ze dan zo stevig op hun buik liggen. Haar grote broer Matthijs heb ik met dezelfde leeftijd gefotografeerd en bij binnenkomst zag ik al meteen dat Enora op haar broer lijkt. Een ding is wel anders, Matthijs had een grote bos haar die soms buiten beeld viel. Enora's haar is korter maar er kan sinds kort een speldje in. Heel erg zoet! Enora is echt goedlachs en niet eenkennig want meteen ontving ik een brede glimlach toen ik boven de box kwam hangen. Ze had er zin in al wist ze niet eens wat we gingen doen. Matthijs keek de kat uit de boom en was nog wat stilletjes. Toen ik Enora boven op bed fotografeerde liet zijn hele lichaam zien dat hij het fotograferen maar niets vond. En ja hoor, niet alleen zijn lichaam sprak boekdelen want opeens sprak hij mij aan en zei met duidelijke overwogen zinnen dat hij foto's maken niet leuk vond. Deze jongeman moest je niet forceren, dat was duidelijk. Toch liep hij niet weg maar bleef hij kijken, hij kwam zelfs zijn knuffel even naar Enora brengen wat ze allemaal erg leuk vond. Heel even, echt heel even ging hij bij haar liggen want lief vind hij haar ook. Op bed hebben we een familiefoto gemaakt en later ook op de stoel beneden. Daar vond hij het wel leuk om ezelsoren bij zijn papa te maken. Dan zijn foto's maken wel leuk ;-)

Je hebt een lief vrolijk zusje Matthijs en al ben jij niet voor de foto's, ik vond het leuk om je weer op de foto te zetten.
Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant Babyshoot at home in Brabant
424

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot baby | 7 maanden

Fotoshoot baby | 7 maanden

Dit is Stijn, een vrolijke baby van 7 maanden! Kijkt graag rond en vond het meteen gezellig dat ik er was. De camera vond hij ook erg interessant en hield die goed in de gaten. Het is dat hij er nog niet snel naar toe kon kruipen, anders had hij volgens mij zijn neus tegen de lens geduwd.....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life | Tilburg

Day In The Life | Tilburg

Deze keer een Day In The Life reportage in Tilburg! De dag was nog jong maar ik trof Laura samen met haar oudste dochter Ivy al knutselend aan tafel. Dat roze de lievelingskleur is van deze meiden was al meteen te zien. Lizzy lag boven nog in bedje maar liet merken dat ze erbij wilde zijn. Tijd om haar uit bedje te halen.....
lees verder →