Spontane familie fotoshoot | Brabant

Scroll naar beneden

Loonse en Drunense Duinen

04 november 2018

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.

Voor kinderen is het dan even moeilijk want de Python, de Vliegende Hollander en het sprookjesbos zijn natuurlijk leuker dan een fotoshoot. Maar deze kinderen heb ik niet horen klagen en vonden het wel gezellig om samen met opa en oma foto's te maken. Het weer was ook heerlijk en de bomen hadden de kleur van de herfst waardoor foto's erg kleurrijk zijn geworden. Daarnaast was er genoeg te zien en konden ze, terwijl ze even niet op de foto hoefden, met takken een hut verder afbouwen.

Van te voren was er al een lijstje gemaakt met combinaties, erg slim want anders vergeet je misschien een belangrijke foto. Alle combinaties zijn gemaakt! Wat mij opviel was dat de broers en zussen het zo goed konden vinden met elkaar en dat ze lekker tegen elkaar gingen hangen. Dat maakt een foto meteen gezellig. Opa en oma, jullie hebben weer wat moois voor in de lijst, geniet van de rijkdom en denk daarbij terug aan de fijne tijd in de Efteling!
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
427

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Verjaardagsfeestje met een cake smash

Verjaardagsfeestje met een cake smash

Er was een feestje in Geertruidenberg! Jayce werd één jaar en dat werd gevierd met familie en vrienden waarbij deze lekkere knul liet zien hoe je een cake smash aanpakt.....
lees verder →
Kopfoto Spontane familieshoot in de natuur

Spontane familieshoot in de natuur

Voor een spontane fotoshoot kan je het beste de natuur in gaan. Zeker met kinderen is dat erg prettig. Dit gezin wilde een familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen. En dit gebied is groot. Zo heb je Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en verschillende plekken in Drunen. Maar deze keer werd het de Roestelberg in Kaatsheuvel.....
lees verder →
Kopfoto Baby lifestyle fotoshoot in Brabant

Baby lifestyle fotoshoot in Brabant

Voor deze baby lifestyle fotoshoot reed ik naar Alphen in Brabant want daar ligt de prachtige waterplas 't Zand. Deze keer geen pasgeboren baby maar een baby die al kan zitten, breed kan lachen, kan genieten van de bomen en geïnteresseerd naar een hond kan kijken. Meet deze gezellige cuty Edyn, 8 maanden oud en volop bezig met ontdekken.....
lees verder →