Spontane familie fotoshoot | Brabant

Scroll naar beneden

Loonse en Drunense Duinen

04 november 2018

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.

Voor kinderen is het dan even moeilijk want de Python, de Vliegende Hollander en het sprookjesbos zijn natuurlijk leuker dan een fotoshoot. Maar deze kinderen heb ik niet horen klagen en vonden het wel gezellig om samen met opa en oma foto's te maken. Het weer was ook heerlijk en de bomen hadden de kleur van de herfst waardoor foto's erg kleurrijk zijn geworden. Daarnaast was er genoeg te zien en konden ze, terwijl ze even niet op de foto hoefden, met takken een hut verder afbouwen.

Van te voren was er al een lijstje gemaakt met combinaties, erg slim want anders vergeet je misschien een belangrijke foto. Alle combinaties zijn gemaakt! Wat mij opviel was dat de broers en zussen het zo goed konden vinden met elkaar en dat ze lekker tegen elkaar gingen hangen. Dat maakt een foto meteen gezellig. Opa en oma, jullie hebben weer wat moois voor in de lijst, geniet van de rijkdom en denk daarbij terug aan de fijne tijd in de Efteling!
Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant Spontane familie fotoshoot | Brabant
427

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life | Waalwijk

Day In The Life | Waalwijk

Een Day In The Life in Waalwijk op een zonnige vrijdag in maart. Situatie: Deano had er een ochtend school op zitten, Mayra was een beetje moe van het oefenen op school die week, Silvan deed zijn middagdutje, papa zou bijna thuiskomen van zijn werk en mama maakte fruit klaar. Gewoon de alledaagse dingen maar daarom juist zo bijzonder en het fotograferen waard!....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot baby | 7 maanden

Fotoshoot baby | 7 maanden

Dit is Stijn, een vrolijke baby van 7 maanden! Kijkt graag rond en vond het meteen gezellig dat ik er was. De camera vond hij ook erg interessant en hield die goed in de gaten. Het is dat hij er nog niet snel naar toe kon kruipen, anders had hij volgens mij zijn neus tegen de lens geduwd.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Deze keer een gecombineerde blog waarin ik de zwangerschap laat zien maar ook het wondertje dat er in zat. Nog binnen een week na de zwangerschapsshoot beviel Sabine van Lukas. Het is zo mooi om deze twee bijzondere tijden te mogen fotograferen bij een stel.....
lees verder →