background

Spontane familie fotoshoot | Brabant

Loonse en Drunense Duinen

04 november 2018


Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.

Voor kinderen is het dan even moeilijk want de Python, de Vliegende Hollander en het sprookjesbos zijn natuurlijk leuker dan een fotoshoot. Maar deze kinderen heb ik niet horen klagen en vonden het wel gezellig om samen met opa en oma foto's te maken. Het weer was ook heerlijk en de bomen hadden de kleur van de herfst waardoor foto's erg kleurrijk zijn geworden. Daarnaast was er genoeg te zien en konden ze, terwijl ze even niet op de foto hoefden, met takken een hut verder afbouwen.

Van te voren was er al een lijstje gemaakt met combinaties, erg slim want anders vergeet je misschien een belangrijke foto. Alle combinaties zijn gemaakt! Wat mij opviel was dat de broers en zussen het zo goed konden vinden met elkaar en dat ze lekker tegen elkaar gingen hangen. Dat maakt een foto meteen gezellig. Opa en oma, jullie hebben weer wat moois voor in de lijst, geniet van de rijkdom en denk daarbij terug aan de fijne tijd in de Efteling!


Spontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | BrabantSpontane familie fotoshoot | Brabant
427

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02