Spontane familie fotoshoot | Brabant

Scroll naar beneden

Loonse en Drunense Duinen

04 november 2018

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.

Voor kinderen is het dan even moeilijk want de Python, de Vliegende Hollander en het sprookjesbos zijn natuurlijk leuker dan een fotoshoot. Maar deze kinderen heb ik niet horen klagen en vonden het wel gezellig om samen met opa en oma foto's te maken. Het weer was ook heerlijk en de bomen hadden de kleur van de herfst waardoor foto's erg kleurrijk zijn geworden. Daarnaast was er genoeg te zien en konden ze, terwijl ze even niet op de foto hoefden, met takken een hut verder afbouwen.

Van te voren was er al een lijstje gemaakt met combinaties, erg slim want anders vergeet je misschien een belangrijke foto. Alle combinaties zijn gemaakt! Wat mij opviel was dat de broers en zussen het zo goed konden vinden met elkaar en dat ze lekker tegen elkaar gingen hangen. Dat maakt een foto meteen gezellig. Opa en oma, jullie hebben weer wat moois voor in de lijst, geniet van de rijkdom en denk daarbij terug aan de fijne tijd in de Efteling!
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
Spontane familie fotoshoot | Brabant
427

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Loveshoot in de Drunense Duinen

Loveshoot in de Drunense Duinen

Ilse en Mark gaan over een paar weekjes trouwen en wilden voor die tijd nog een loveshoot met ons. De locatie werd de Loonse en Drunense Duinen. Bij Bosch en Duin hadden we afgesproken en met dat zonnetje erbij was het er weer prachtig!....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Kijk, hier is de kleine meid van Joyce en Bas! In juli fotografeerde ik ze nog als aanstaande ouders in de Loonse en Drunense Duinen. 10 dagen later werd Dewi vroeger dan verwacht geboren. Maar ze was al sterk genoeg om alles zelf te doen en mocht al snel naar huis. Daar waar haar schattige kamertje al helemaal klaar was voor haar komst!....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot van een gezin thuis

Fotoshoot van een gezin thuis

Wat had ik een leuke fotoshoot van een gezin zo net voor de Kerstdagen! Dit gezin had ik al eerder gefotografeerd toen hun oudste zoon Daan geboren was. Toen volop in de verbouwing, nu in de gezellige grote huiskamer mét Kerstboom en een speelkeuken voor Daan. Bij binnenkomst werd er al meteen een eitje voor mij gebakken in de oven; Daan weet zijn gasten goed te verwelkomen ;-)....
lees verder →