Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Scroll naar beneden

Op locatie

05 november 2018

Stappen door het zand, dennenappels rapen en lopen over een boomstam. Ideale bezigheden tijdens een fotoshoot want welke dreumes of peuter houdt daar nou niet van! De ouders van Tess wilden graag een fotoshoot met hun dreumes in een bos- of strandrijke omgeving. En zo kwamen ze bij mij terecht omdat ik een locatie met deze omschrijving bijna in mijn achtertuin heb: De Loonse en Drunense duinen!

Tess was totaal niet eenkennig en ik kreeg meteen een vriendelijk lach van haar. We liepen vanuit Bosch & Duin het natuurgebied in en stopten op een heuvel waar je een prachtig uitkijkpunt hebt. Zelfs Tess was er van onder de indruk en spotte al snel een hond in de open vlakte. Als een kind al snel op zijn of haar gemak is begin ik met een gezinsfoto; dan is die 'in the pocket'! Het is altijd even aftasten wat een kind wel en niet wil maar bij deze dreumes was het mij al snel duidelijk dat ze alles leuk vindt. Vliegen, springen, graven en rapen, alles werd met plezier en met een glimlach gedaan. Dit alles werd met een mooi herfstzonnetje verrijkt. Wat een geluk want we hadden de fotoshoot al een keer verzet omdat het echt te koud was. Lieve Tess wat ben jij een schatje, ik heb van je gezichtsuitdrukkingen en bezigheden genoten. Ik wens je nog heel veel gezellige ondernemende momenten met jouw papa en mama. Ik denk dat jij ook terugdenkt aan een leuke middag als je de foto's ziet.
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
428

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot baby | 7 maanden

Fotoshoot baby | 7 maanden

Dit is Stijn, een vrolijke baby van 7 maanden! Kijkt graag rond en vond het meteen gezellig dat ik er was. De camera vond hij ook erg interessant en hield die goed in de gaten. Het is dat hij er nog niet snel naar toe kon kruipen, anders had hij volgens mij zijn neus tegen de lens geduwd.....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger. Tussendoor kunnen ze rennen en ontdekken. Met deze familie had ik afgesproken bij Surae, gelegen in de Leemputten bij Oosterhout. Een plek waar ik vaker geweest ben in verschillende seizoenen.....
lees verder →