Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Scroll naar beneden

Op locatie

05 november 2018

Stappen door het zand, dennenappels rapen en lopen over een boomstam. Ideale bezigheden tijdens een fotoshoot want welke dreumes of peuter houdt daar nou niet van! De ouders van Tess wilden graag een fotoshoot met hun dreumes in een bos- of strandrijke omgeving. En zo kwamen ze bij mij terecht omdat ik een locatie met deze omschrijving bijna in mijn achtertuin heb: De Loonse en Drunense duinen!

Tess was totaal niet eenkennig en ik kreeg meteen een vriendelijk lach van haar. We liepen vanuit Bosch & Duin het natuurgebied in en stopten op een heuvel waar je een prachtig uitkijkpunt hebt. Zelfs Tess was er van onder de indruk en spotte al snel een hond in de open vlakte. Als een kind al snel op zijn of haar gemak is begin ik met een gezinsfoto; dan is die 'in the pocket'! Het is altijd even aftasten wat een kind wel en niet wil maar bij deze dreumes was het mij al snel duidelijk dat ze alles leuk vindt. Vliegen, springen, graven en rapen, alles werd met plezier en met een glimlach gedaan. Dit alles werd met een mooi herfstzonnetje verrijkt. Wat een geluk want we hadden de fotoshoot al een keer verzet omdat het echt te koud was. Lieve Tess wat ben jij een schatje, ik heb van je gezichtsuitdrukkingen en bezigheden genoten. Ik wens je nog heel veel gezellige ondernemende momenten met jouw papa en mama. Ik denk dat jij ook terugdenkt aan een leuke middag als je de foto's ziet.
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
428

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Spontane familie fotoshoot | Brabant

Spontane familie fotoshoot | Brabant

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot thuis in Rijen

Babyshoot thuis in Rijen

Begin vorig jaar kreeg ik al het leuke nieuws dat er een kleine op komst was bij Denise en Erwin. Altijd erg leuk om te horen van een oud bruidspaar dat er gezinsuitbreiding is. En zo kreeg ik een mailtje voor kerst dat Emily geboren was en of ik foto's van hun gezin wilde maken. Tuurlijk!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsfotografie in de natuur

Zwangerschapsfotografie in de natuur

Roxanne is zwanger! Een prachtige ronde buik is het bewijs ervan en omdat het iets bijzonders is wilde ze graag een zwangerschapsshoot. Het grappig is dat ze al op internet had rondgekeken voor een fotograaf en toen later bedacht dat haar bruidsfotograaf ook zwangerschappen fotografeert. ;-)....
lees verder →