Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Scroll naar beneden

Op locatie

05 november 2018

Stappen door het zand, dennenappels rapen en lopen over een boomstam. Ideale bezigheden tijdens een fotoshoot want welke dreumes of peuter houdt daar nou niet van! De ouders van Tess wilden graag een fotoshoot met hun dreumes in een bos- of strandrijke omgeving. En zo kwamen ze bij mij terecht omdat ik een locatie met deze omschrijving bijna in mijn achtertuin heb: De Loonse en Drunense duinen!

Tess was totaal niet eenkennig en ik kreeg meteen een vriendelijk lach van haar. We liepen vanuit Bosch & Duin het natuurgebied in en stopten op een heuvel waar je een prachtig uitkijkpunt hebt. Zelfs Tess was er van onder de indruk en spotte al snel een hond in de open vlakte. Als een kind al snel op zijn of haar gemak is begin ik met een gezinsfoto; dan is die 'in the pocket'! Het is altijd even aftasten wat een kind wel en niet wil maar bij deze dreumes was het mij al snel duidelijk dat ze alles leuk vindt. Vliegen, springen, graven en rapen, alles werd met plezier en met een glimlach gedaan. Dit alles werd met een mooi herfstzonnetje verrijkt. Wat een geluk want we hadden de fotoshoot al een keer verzet omdat het echt te koud was. Lieve Tess wat ben jij een schatje, ik heb van je gezichtsuitdrukkingen en bezigheden genoten. Ik wens je nog heel veel gezellige ondernemende momenten met jouw papa en mama. Ik denk dat jij ook terugdenkt aan een leuke middag als je de foto's ziet.
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant
428

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Dit jaar eindelijk een fotoshoot met 2 personen tijden GLOW in Eindhoven! Elk jaar denken wij tijdens dit lichtgevende evenement: "Hadden we maar modellen geregeld waar we mee zouden kunnen oefenen". Dit jaar dachten we er op tijd aan! Marieke en René, een gezellig stel dat in september van dit jaar getrouwd is, leken ons geschikte modellen voor deze oefensessie.....
lees verder →
Portretfoto van 4 kinderen op een boomstronk in de duinen

Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen

Heerlijk dit weer! Perfect voor een gezellige fotoshoot op locatie. De Loonse en Drunense Duinen die je vanuit Drunen, Waalwijk en Udenhout kan benaderen is er erg geschikt voor. Deze keer had ik de opdracht om een foto voor opa en oma te maken, wat zullen ze trots zijn op hun kleinkinderen.....
lees verder →
Lifestyle shoot op thuis.

Newborn fotografie Etten-Leur

Bij Sandy en Cees is er weer een baby geboren, dus Etten-Leur is weer een knappe jongen rijker! Bij zijn zus Zoë had ik ook een newborn shoot gedaan en toen ik in de box keek zag ik meteen gelijkenis. Daar lag hetzelfde mooie product in jongetjes editie.....
lees verder →