background

Babyshoot thuis in Rijen

Emily

17 januari 2019


Begin vorig jaar kreeg ik al het leuke nieuws dat er een kleine op komst was bij Denise en Erwin. Altijd erg leuk om te horen van een oud bruidspaar dat er gezinsuitbreiding is. En zo kreeg ik een mailtje voor kerst dat Emily geboren was en of ik foto's van hun gezin wilde maken. Tuurlijk!

Het is altijd afwachten of een baby wakker zal zijn of slaapt en als ouder kan je daar ook geen invloed op hebben. Emily besloot net voor de fotoshoot op de schoot van haar moeder in slaap te vallen. Ze lag er heerlijk bij en helemaal van de wereld. Toch werd ze al snel wakker toen ze op het grote bed van haar ouders werd gelegd. Haar grote ogen gingen open en ze had meteen veel belangstelling in mijn camera. Nieuwsgierig bleef Emily deze volgen met haar ogen. Die nieuwsgierigheid maakte haar hongerig want even later werd het tijd voor een voeding vond ze. Gulzig dronk ze haar flesje leeg: Deze dame weet wat goed voor haar is. Emily kreeg er nieuwe energie van en observeerde alles met volle aandacht. Keek haar ouders recht in de ogen aan, keek naar haar handje maar haar favoriet was toch echt mijn camera.

Lieve Emily, het was leuk om je te fotograferen en je ouders weer te zien. Ik wens jullie veel liefde en geluk samen!


Babyshoot thuis in RijenBabyshoot thuis in RijenBabyshoot thuis in RijenBabyshoot thuis in RijenBabyshoot thuis in RijenBabyshoot thuis in RijenBabyshoot thuis in RijenBabyshoot thuis in RijenBabyshoot thuis in RijenBabyshoot thuis in RijenBabyshoot thuis in Rijen
439

Bekijk ook eens mijn andere blogjes