Babyshoot thuis in Rijen

Scroll naar beneden

Emily

17 januari 2019

Begin vorig jaar kreeg ik al het leuke nieuws dat er een kleine op komst was bij Denise en Erwin. Altijd erg leuk om te horen van een oud bruidspaar dat er gezinsuitbreiding is. En zo kreeg ik een mailtje voor kerst dat Emily geboren was en of ik foto's van hun gezin wilde maken. Tuurlijk!

Het is altijd afwachten of een baby wakker zal zijn of slaapt en als ouder kan je daar ook geen invloed op hebben. Emily besloot net voor de fotoshoot op de schoot van haar moeder in slaap te vallen. Ze lag er heerlijk bij en helemaal van de wereld. Toch werd ze al snel wakker toen ze op het grote bed van haar ouders werd gelegd. Haar grote ogen gingen open en ze had meteen veel belangstelling in mijn camera. Nieuwsgierig bleef Emily deze volgen met haar ogen. Die nieuwsgierigheid maakte haar hongerig want even later werd het tijd voor een voeding vond ze. Gulzig dronk ze haar flesje leeg: Deze dame weet wat goed voor haar is. Emily kreeg er nieuwe energie van en observeerde alles met volle aandacht. Keek haar ouders recht in de ogen aan, keek naar haar handje maar haar favoriet was toch echt mijn camera.

Lieve Emily, het was leuk om je te fotograferen en je ouders weer te zien. Ik wens jullie veel liefde en geluk samen!
Babyshoot thuis in Rijen Babyshoot thuis in Rijen Babyshoot thuis in Rijen Babyshoot thuis in Rijen Babyshoot thuis in Rijen Babyshoot thuis in Rijen Babyshoot thuis in Rijen Babyshoot thuis in Rijen Babyshoot thuis in Rijen Babyshoot thuis in Rijen Babyshoot thuis in Rijen
439

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life | Waalwijk

Day In The Life | Waalwijk

Een Day In The Life in Waalwijk op een zonnige vrijdag in maart. Situatie: Deano had er een ochtend school op zitten, Mayra was een beetje moe van het oefenen op school die week, Silvan deed zijn middagdutje, papa zou bijna thuiskomen van zijn werk en mama maakte fruit klaar. Gewoon de alledaagse dingen maar daarom juist zo bijzonder en het fotograferen waard!....
lees verder →
Kopfoto Spontane familie fotoshoot | Brabant

Spontane familie fotoshoot | Brabant

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life reportage | Oosterhout

Day In The Life reportage | Oosterhout

Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!....
lees verder →