Babyshoot thuis in Rijen

Scroll naar beneden

Emily

17 januari 2019

Begin vorig jaar kreeg ik al het leuke nieuws dat er een kleine op komst was bij Denise en Erwin. Altijd erg leuk om te horen van een oud bruidspaar dat er gezinsuitbreiding is. En zo kreeg ik een mailtje voor kerst dat Emily geboren was en of ik foto's van hun gezin wilde maken. Tuurlijk!

Het is altijd afwachten of een baby wakker zal zijn of slaapt en als ouder kan je daar ook geen invloed op hebben. Emily besloot net voor de fotoshoot op de schoot van haar moeder in slaap te vallen. Ze lag er heerlijk bij en helemaal van de wereld. Toch werd ze al snel wakker toen ze op het grote bed van haar ouders werd gelegd. Haar grote ogen gingen open en ze had meteen veel belangstelling in mijn camera. Nieuwsgierig bleef Emily deze volgen met haar ogen. Die nieuwsgierigheid maakte haar hongerig want even later werd het tijd voor een voeding vond ze. Gulzig dronk ze haar flesje leeg: Deze dame weet wat goed voor haar is. Emily kreeg er nieuwe energie van en observeerde alles met volle aandacht. Keek haar ouders recht in de ogen aan, keek naar haar handje maar haar favoriet was toch echt mijn camera.

Lieve Emily, het was leuk om je te fotograferen en je ouders weer te zien. Ik wens jullie veel liefde en geluk samen!
Babyshoot thuis in Rijen
Babyshoot thuis in Rijen
Babyshoot thuis in Rijen
Babyshoot thuis in Rijen
Babyshoot thuis in Rijen
Babyshoot thuis in Rijen
Babyshoot thuis in Rijen
Babyshoot thuis in Rijen
Babyshoot thuis in Rijen
Babyshoot thuis in Rijen
Babyshoot thuis in Rijen
439

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Spontane familie fotoshoot | Brabant

Spontane familie fotoshoot | Brabant

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Etten-leur

Newborn shoot in Etten-leur

Vroeger dan verwacht kreeg ik een mailtje van Liesbeth; Oscar was geboren! En omdat hij toch nog geen ritme had prikte wij een datum en tijdstip voor een newborn fotoshoot. Ik was wel benieuwd naar de kleine van deze twee!....
lees verder →
Familieshoot in de Drunense Duinen

Gezellige familie fotoshoot in Noord Brabant

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit! De Drunense Duinen in Noord Brabant voldeden weer prima als fotolocatie. Deze keer een gezin met grotere kinderen die elkaar erg goed konden hebben. Oh, en de vriend van de dochter was er ook bij maar die bleef soms braaf uit beeld. Gegrapt werd daarbij dat ze hem er dan niet af hoefden te knippen :-)....
lees verder →