Day In The Life in Noord Brabant

Scroll naar beneden

Gezin in Nistelrode

07 februari 2019

Een gewone middag bij een jong gezin in Brabant. Zo gewoon dat je denkt dat het te saai is voor een fotoreportage. Maar juist die momenten vergeten we snel terwijl ze zo waardevol kunnen zijn om erop terug te kijken. Een fotoreportage over een stukje uit hun leven; puur, niet geposeerd en echt.

Hier zien jullie een papa en mama die door hun werk op een doordeweekse dag samen vrij zijn en op deze dagen veel ondernemen met de kinderen. Want hun dochter Michaiah en zoontje Noah zijn erg ondernemend. Beide kinderen doen 's-middags nog een slaapje waarbij hun dochter het beste slaapt op de bank. En toen ik binnenkwam deed ze dat nog heerlijk. Noah hoorde mij en wilde graag uit zijn bedje. Even later werd er samen yoghurt gegeten en tomaatjes gesnoept. De kinderen keken mij nog een beetje verbaast en slaperig aan maar bleven helemaal zichzelf. En toen ze wakker genoeg waren werd alles bij elkaar gezocht voor een fietst/wandeltocht naar het park. Wat vergeet je snel wat voor een onderneming dat is (mijn kinderen zijn nu 16 en 18). Schoenen, jassen, fietsen, helm, pet en een bal werden bij elkaar gezocht. Maar even later verliet het gezin het huis voor een frisse neus. Fietsen, bewust maken van het verkeer, vallen, tranen, schommelen en plezier.

Bij thuiskomst stond er nog veel op het programma, papa Jeffrey ging een toetje maken en koekjes bakken deed hij er ook meteen bij. Voor zijn werk staat hij ook in de keuken en thuis doet hij het ook graag met de kinderen. En dat hij dat vaker doet was te zien! Met een aanrecht gevuld met ingrediënten en 2 kinderen maakte hij hangop en deeg voor de koekjes. Mama Kimberley zorgde voor natjes en droogjes, schortjes, schone neuzen, en hielp waar nodig. De kinderen genoten van het meehelpen op het aanrecht en even later hielpen ze mama bij het snijden aan de tafel want er stond pizza op het menu! Voor het eten werd er even televisie gekeken maar de pizza's waren al snel klaar de kinderen werden in hun stoeltjes getild. Smullen! Na de pizza's zaten de kinderen weer op het aanrecht met Jeffrey, want de koekjes werden verder gemaakt en het toetje kreeg de 'finishing touch'. En terwijl het toetje werd gegeten (ik werd niet overgeslagen met het eten ;-) ) bakten de koekjes bruin in de oven. En die moesten, voor het naar bed gaan, nog even geproefd worden natuurlijk. Maar daarna was het in bad, een verhaaltje en een laatste kus van de dag....

Wat een fijne middag was dit! Ik zag zoveel moois, kleine gebaren en uitdrukkingen die veel zeggen. Deze heb ik vereeuwigd en dit gezin heeft hele fijne beelden van hun middagje; dat gewone middagje die achteraf gezien zo bijzonder was. Kimberley en Jeffrey, jullie zijn fijne ouders voor die twee ondernemende kinderen. Wat heb ik ze zien genieten! Veel geluk samen.
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
Day In The Life in Noord Brabant
443

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Loveshoot in de Drunense Duinen

Loveshoot in de Drunense Duinen

Ilse en Mark gaan over een paar weekjes trouwen en wilden voor die tijd nog een loveshoot met ons. De locatie werd de Loonse en Drunense Duinen. Bij Bosch en Duin hadden we afgesproken en met dat zonnetje erbij was het er weer prachtig!....
lees verder →
Lifestyle shoot op thuis.

Newborn fotografie Etten-Leur

Bij Sandy en Cees is er weer een baby geboren, dus Etten-Leur is weer een knappe jongen rijker! Bij zijn zus Zoë had ik ook een newborn shoot gedaan en toen ik in de box keek zag ik meteen gelijkenis. Daar lag hetzelfde mooie product in jongetjes editie.....
lees verder →
Portretfoto van 4 kinderen op een boomstronk in de duinen

Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen

Heerlijk dit weer! Perfect voor een gezellige fotoshoot op locatie. De Loonse en Drunense Duinen die je vanuit Drunen, Waalwijk en Udenhout kan benaderen is er erg geschikt voor. Deze keer had ik de opdracht om een foto voor opa en oma te maken, wat zullen ze trots zijn op hun kleinkinderen.....
lees verder →