Newborn fotograaf | Noord Brabant

Scroll naar beneden

Baby Noud

06 april 2019

Kijk, hier is Noud! Een lief knap mannetje die het leven van zijn ouders, Ciska en Erik, nog mooier maakt. Op de dag dat ik hem thuis in Alphen kwam fotograferen was hij 2 weken oud. Net gevoed, tevreden en wakker. Alleen moest hij nog zijn pakje aan voor zijn eerste fotoshoot.

Met al veel handigheid werd hij door zijn vader verschoont en omgekleed. Noud vond dat wel iets minder leuk maar liet zich niet kennen en keek zo nu en dan als een echt model in de camera. Al snel zat Noud in zijn pakje en matchte perfect bij zijn ouders. Tevreden keek hij even later rond op het grote bed; het licht door het raam vond hij erg interessant maar ook zijn eigen handje trok zijn aandacht. Wat is er veel te zien en te leren! Nadat hij het perfecte model had uitgehangen op bed maakte ik foto's van hem met zijn ouders. Natuurlijk beviel hem dat ook goed want niets is zo lekker als liggen in de armen van papa of mama. Na verschillende poses zat hem even wat dwars maar met de nodige knuffels was het al snel goed. Nog even op de bank met papa en mama en daarna in de box met je favoriete playlist. Een goed gevulde zaterdagochtend voor een baby.

Noud ik wens je veel geluk lekker mannetje.
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
Newborn fotograaf | Noord Brabant
454

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life | Tilburg

Day In The Life | Tilburg

Deze keer een Day In The Life reportage in Tilburg! De dag was nog jong maar ik trof Laura samen met haar oudste dochter Ivy al knutselend aan tafel. Dat roze de lievelingskleur is van deze meiden was al meteen te zien. Lizzy lag boven nog in bedje maar liet merken dat ze erbij wilde zijn. Tijd om haar uit bedje te halen.....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot at home in Brabant

Babyshoot at home in Brabant

Bij een babyshoot fotografeer ik eigenlijk nooit alleen de baby want ook papa, mama en grote broer en zus zijn een belangrijk onderdeel bij babyfotografie. Meestal fotografeer ik baby's thuis in hun eigen omgeving. Zo ook bij Enora. Zoals je ziet geen newborn meer maar al ruim 5 maanden, goedlachs en nieuwsgierig.....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Etten-leur

Newborn shoot in Etten-leur

Vroeger dan verwacht kreeg ik een mailtje van Liesbeth; Oscar was geboren! En omdat hij toch nog geen ritme had prikte wij een datum en tijdstip voor een newborn fotoshoot. Ik was wel benieuwd naar de kleine van deze twee!....
lees verder →