background

Newborn fotograaf | Noord Brabant

Baby Noud

06 april 2019


Kijk, hier is Noud! Een lief knap mannetje die het leven van zijn ouders, Ciska en Erik, nog mooier maakt. Op de dag dat ik hem thuis in Alphen kwam fotograferen was hij 2 weken oud. Net gevoed, tevreden en wakker. Alleen moest hij nog zijn pakje aan voor zijn eerste fotoshoot.

Met al veel handigheid werd hij door zijn vader verschoont en omgekleed. Noud vond dat wel iets minder leuk maar liet zich niet kennen en keek zo nu en dan als een echt model in de camera. Al snel zat Noud in zijn pakje en matchte perfect bij zijn ouders. Tevreden keek hij even later rond op het grote bed; het licht door het raam vond hij erg interessant maar ook zijn eigen handje trok zijn aandacht. Wat is er veel te zien en te leren! Nadat hij het perfecte model had uitgehangen op bed maakte ik foto's van hem met zijn ouders. Natuurlijk beviel hem dat ook goed want niets is zo lekker als liggen in de armen van papa of mama. Na verschillende poses zat hem even wat dwars maar met de nodige knuffels was het al snel goed. Nog even op de bank met papa en mama en daarna in de box met je favoriete playlist. Een goed gevulde zaterdagochtend voor een baby.

Noud ik wens je veel geluk lekker mannetje.


Newborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord Brabant
454

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotoshoot van jong gezin bij het gouden uur.

Zwangerschapsshoot in het gouden uur

Ik ben echt gek op fotoshoots in het gouden uur, wat is het licht dan prachtig! Zo ook bij de zwangerschapsshoot van Daniƫlle en Niels die ik in de Loonse en Drunense Duinen had. Eigenlijk is het dan al bedtijd voor peuter Guus, maar omdat eind april het licht pas om 19:30 prachtig te worden mocht hij wat langer op blijven :-)....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotoshoot | Oisterwijk

Newborn fotoshoot | Oisterwijk

De ouders van baby Elin wilden een fotoshoot waarbij er niet teveel geposeerd hoefde te worden, maar vooral eentje waarbij er door de foto's een mooie herinnering zou ontstaan aan de prille babytijd. Het werd een leuke shoot waarbij Elin al haar kunnen liet zien. :-)....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02