background

Newborn fotograaf | Noord Brabant

Baby Noud

06 april 2019


Kijk, hier is Noud! Een lief knap mannetje die het leven van zijn ouders, Ciska en Erik, nog mooier maakt. Op de dag dat ik hem thuis in Alphen kwam fotograferen was hij 2 weken oud. Net gevoed, tevreden en wakker. Alleen moest hij nog zijn pakje aan voor zijn eerste fotoshoot.

Met al veel handigheid werd hij door zijn vader verschoont en omgekleed. Noud vond dat wel iets minder leuk maar liet zich niet kennen en keek zo nu en dan als een echt model in de camera. Al snel zat Noud in zijn pakje en matchte perfect bij zijn ouders. Tevreden keek hij even later rond op het grote bed; het licht door het raam vond hij erg interessant maar ook zijn eigen handje trok zijn aandacht. Wat is er veel te zien en te leren! Nadat hij het perfecte model had uitgehangen op bed maakte ik foto's van hem met zijn ouders. Natuurlijk beviel hem dat ook goed want niets is zo lekker als liggen in de armen van papa of mama. Na verschillende poses zat hem even wat dwars maar met de nodige knuffels was het al snel goed. Nog even op de bank met papa en mama en daarna in de box met je favoriete playlist. Een goed gevulde zaterdagochtend voor een baby.

Noud ik wens je veel geluk lekker mannetje.


Newborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord BrabantNewborn fotograaf | Noord Brabant
454

Bekijk ook eens mijn andere blogjes