Newborn fotograaf | Noord Brabant

Scroll naar beneden

Baby Noud

06 april 2019

Kijk, hier is Noud! Een lief knap mannetje die het leven van zijn ouders, Ciska en Erik, nog mooier maakt. Op de dag dat ik hem thuis in Alphen kwam fotograferen was hij 2 weken oud. Net gevoed, tevreden en wakker. Alleen moest hij nog zijn pakje aan voor zijn eerste fotoshoot.

Met al veel handigheid werd hij door zijn vader verschoont en omgekleed. Noud vond dat wel iets minder leuk maar liet zich niet kennen en keek zo nu en dan als een echt model in de camera. Al snel zat Noud in zijn pakje en matchte perfect bij zijn ouders. Tevreden keek hij even later rond op het grote bed; het licht door het raam vond hij erg interessant maar ook zijn eigen handje trok zijn aandacht. Wat is er veel te zien en te leren! Nadat hij het perfecte model had uitgehangen op bed maakte ik foto's van hem met zijn ouders. Natuurlijk beviel hem dat ook goed want niets is zo lekker als liggen in de armen van papa of mama. Na verschillende poses zat hem even wat dwars maar met de nodige knuffels was het al snel goed. Nog even op de bank met papa en mama en daarna in de box met je favoriete playlist. Een goed gevulde zaterdagochtend voor een baby.

Noud ik wens je veel geluk lekker mannetje.
Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant Newborn fotograaf | Noord Brabant
454

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Eindhoven

Familie fotoshoot in Eindhoven

De familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij avondlicht

Familie fotoshoot bij avondlicht

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!....
lees verder →