background

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Baby Stijn

07 april 2019

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.

Stijn heeft het vanaf het begin goed gedaan. Op de dag dat ik hem kwam fotograferen was hij nog geen twee weken oud. Hij lag al in een bedje en was van de monitor af. Heel erg fijn dat het zo goed met hem ging. Zijn moeder dacht eerst dat hij niet in aanmerking zou komen voor een Earlybirds reportage maar elk kindje dat na de geboorte nog minimaal 2 weken in het ziekenhuis moet liggen kom er voor in aanmerking, ook als het supergoed gaat. De kleine man (nou ja, echt klein was hij niet voor zijn geboorte bij een zwangerschap van 32 weken), werd eerst verschoond en gewogen. Hij moest nog wel wat aankomen om op zijn geboorte gewicht te komen maar daar werkte Stijn hard aan. Daarom was het tijd om bij zijn moeder te drinken maar hoe goed hij ook zijn best deed, het koste hem die dag te veel moeite. Geduldig wachtte hij daarna in de armen van zijn vader op zijn voeding die nog even opgewarmd moest worden. Hij lag er echt heerlijk bij en hield zijn speentje stevig vast met zijn handjes. Zijn favoriete speen, een souvenir uit het ziekenhuis van Veldhoven, want de speen die hij in Tilburg kreeg deed hem niets.

Even later zat hij te genieten van zijn sondevoeding. Heerlijk wat warms in de buik en tevreden buikte hij uit op de borst van papa. Nog even goed leren drinken Stijn dan mag je snel naar je eigen kamertje. Ik wens je veel geluk samen met papa en mama.

Fotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting EarlybirdsFotoreportage voor Stichting Earlybirds
455

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.....
lees verder →