background

Familie fotoshoot in Eindhoven

Philips pluktuin

07 juli 2019

De familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.

Het was niet de eerste keer dat ik deze familie fotografeerde. 2 jaar terug hebben wij de bruiloft van een van de dochters gefotografeerd. Het oudste kleinkind was toen nog maar een klein baby'tje maar nu een ondernemende peuter die tijdens de shoot liever opzoek ging naar kikkers. Geef hem eens ongelijk. Zelfs ik vond het fascinerend hoe ze met die lange poten door het water zwommen. Nu schrijf ik dat we bij de pluktuin waren maar eigenlijk zijn we daar maar even geweest want verderop waren er vlonders, velden met bloemen en was er bebossing. Van alles wat en zo zijn de foto's ook geworden. Verschillende combinaties in verschillende settings. Deze familie is weer voorzien van foto's en trotse moeder/oma heeft haar cadeau uiteindelijk ontvangen. Cadeautip voor haar verjaardag 2 jaar later; een lijstje misschien? ;-)

Familie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in Eindhoven
478

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Nina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer je het beste een fotoshoot kan plannen. Na 36 weken is het vaak wat zwaarder en baby's kunnen ook eerder geboren worden.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life fotografie | Oss

Day In The Life fotografie | Oss

Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Deze keer een gecombineerde blog waarin ik de zwangerschap laat zien maar ook het wondertje dat er in zat. Nog binnen een week na de zwangerschapsshoot beviel Sabine van Lukas. Het is zo mooi om deze twee bijzondere tijden te mogen fotograferen bij een stel.....
lees verder →