background

Familie fotoshoot in Eindhoven

Philips pluktuin

07 juli 2019


De familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.

Het was niet de eerste keer dat ik deze familie fotografeerde. 2 jaar terug hebben wij de bruiloft van een van de dochters gefotografeerd. Het oudste kleinkind was toen nog maar een klein baby'tje maar nu een ondernemende peuter die tijdens de shoot liever opzoek ging naar kikkers. Geef hem eens ongelijk. Zelfs ik vond het fascinerend hoe ze met die lange poten door het water zwommen. Nu schrijf ik dat we bij de pluktuin waren maar eigenlijk zijn we daar maar even geweest want verderop waren er vlonders, velden met bloemen en was er bebossing. Van alles wat en zo zijn de foto's ook geworden. Verschillende combinaties in verschillende settings. Deze familie is weer voorzien van foto's en trotse moeder/oma heeft haar cadeau uiteindelijk ontvangen. Cadeautip voor haar verjaardag 2 jaar later; een lijstje misschien? ;-)


Familie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in EindhovenFamilie fotoshoot in Eindhoven
478

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotoshoot bij de Rhoonse Grienden .

Loveshoot op een prachtige buitenlocatie

Sanne en Maurice gaan in november trouwen en wilden vooraf nog graag een loveshoot. Deze fotoshoot bracht ons bij de Rhoonse Grienden. Dit zijn vochtige akkers vol met knotwilgen. Sommige delen staan 2 keer per etmaal onder water door eb en vloed. Een bijzonder natuurgebied net onder Rotterdam die ik nog nooit gezien had. Voor Sanne en Maurice nog bijzonderder.......
lees verder →
Fotoshoot op 1,5 meter afstand tijdens de Corona.

Familie fotoshoot bij de Noordkade in Veghel

De Noordkade in Veghel is een geweldige plek voor een stoere fotoshoot want er zijn veel hoekjes die als een gave achtergrond fungeren. Voor de zekerheid was de binnenlocatie ook gereserveerd. Erg slim want de avond ervoor leek het er op dat de regen niet meer zou stoppen.....
lees verder →
Kopfoto Baby fotoshoot bij jong gezin thuis

Baby fotoshoot bij jong gezin thuis

Kijk die Matthijs eens lekker in zijn tummy tub zitten, omringt door de belangrijkste personen in zijn leven. Zijn grote zus houdt alles graag in de gaten! Tijdens de fotoshoot was ze steeds in de buurt, superleuk want het is altijd een verrassing wat de oudste tijdens de fotoshoot doet. Maar Isabelle was er graag bij.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02