background

Gezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezin

Kim Rob en Vigo

12 januari 2020


Kim en Rob verwachten hun tweede kindje en wilden graag een fotoshoot om deze zwangerschap vast te leggen. Leuk, zeker omdat ik ze al kende van hun bruiloft. Deze keer was hun lekkere mannetje erbij, Vigo die precies weet wat hij wil...en zeker ook wat hij niet wil. ;-)

We zijn bij hun thuis begonnen waarna we naar Bosch & Duin in Udenhout zijn gereden voor het vervolg van de shoot. Voor Vigo ook fijner omdat hij thuis liever niet op de foto ging en buiten had hij meer afleiding. Stokjes werden geraapt en er werd in het zand gekrast. Hij is flink door zijn knietjes gegaan en zag steeds wat anders. Achter de schermen was oma, die er ook bij was, er druk mee. Die had een tas vol spullen én fungeerde ook als kapstok terwijl ze achter de kleine doerak aan liep. Ondertussen kon ik zijn ouders op de foto zetten en betrok hem er soms bij want zolang hij kon bewegen was het goed. Hij heeft 4 seconden op een boomstammetje gezeten; net lang genoeg voor een foto. Daarna ging hij weer verder met doerakken. Zand vond hij bah maar hij greep er maar al te graag in. Ondertussen werden die handjes steeds kouder maar handschoenen waren echt niet zijn ding.

De shoot werd precies op tijd afgebroken door de regen, goeie timing! Vigo had zich prima vermaakt en ik ook! Kim en Rob, het was leuk met jullie. Veel geluk samen met de kleine die het gezin zal versterken.


Gezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezin
508

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Eindhoven

Familie fotoshoot in Eindhoven

De familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02