background

Gezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezin

Kim Rob en Vigo

12 januari 2020


Kim en Rob verwachten hun tweede kindje en wilden graag een fotoshoot om deze zwangerschap vast te leggen. Leuk, zeker omdat ik ze al kende van hun bruiloft. Deze keer was hun lekkere mannetje erbij, Vigo die precies weet wat hij wil...en zeker ook wat hij niet wil. ;-)

We zijn bij hun thuis begonnen waarna we naar Bosch & Duin in Udenhout zijn gereden voor het vervolg van de shoot. Voor Vigo ook fijner omdat hij thuis liever niet op de foto ging en buiten had hij meer afleiding. Stokjes werden geraapt en er werd in het zand gekrast. Hij is flink door zijn knietjes gegaan en zag steeds wat anders. Achter de schermen was oma, die er ook bij was, er druk mee. Die had een tas vol spullen én fungeerde ook als kapstok terwijl ze achter de kleine doerak aan liep. Ondertussen kon ik zijn ouders op de foto zetten en betrok hem er soms bij want zolang hij kon bewegen was het goed. Hij heeft 4 seconden op een boomstammetje gezeten; net lang genoeg voor een foto. Daarna ging hij weer verder met doerakken. Zand vond hij bah maar hij greep er maar al te graag in. Ondertussen werden die handjes steeds kouder maar handschoenen waren echt niet zijn ding.

De shoot werd precies op tijd afgebroken door de regen, goeie timing! Vigo had zich prima vermaakt en ik ook! Kim en Rob, het was leuk met jullie. Veel geluk samen met de kleine die het gezin zal versterken.


Gezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezin
508

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Deze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn bracht ik de momenten zonder te poseren in beeld.....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot in Dongen

Babyshoot in Dongen

Dit is baby Hannah! Een nieuwe burger van Dongen. Eind juli kreeg ik al een mailtje van haar ouders dat ze een meisje verwachten en dat ze een babyshoot bij hun thuis wilden. Er werd meteen een datum geprikt en zo reed ik begin oktober naar Dongen om de nieuwe spruit van Angelique en Sander te fotograferen.....
lees verder →
Newborn fotoshoot thuis in Kaatsheuvel.

Newborn fotoshoot in Kaatsheuvel

Eind april had ik een hele toffe zwangerschapsshoot met dit jonge gezin in de Drunense Duinen en kijk, daar is de kleine Max! Een lang slank mannetje met de looks van zijn vader.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02