background

Gezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezin

Kim Rob en Vigo

12 januari 2020


Kim en Rob verwachten hun tweede kindje en wilden graag een fotoshoot om deze zwangerschap vast te leggen. Leuk, zeker omdat ik ze al kende van hun bruiloft. Deze keer was hun lekkere mannetje erbij, Vigo die precies weet wat hij wil...en zeker ook wat hij niet wil. ;-)

We zijn bij hun thuis begonnen waarna we naar Bosch & Duin in Udenhout zijn gereden voor het vervolg van de shoot. Voor Vigo ook fijner omdat hij thuis liever niet op de foto ging en buiten had hij meer afleiding. Stokjes werden geraapt en er werd in het zand gekrast. Hij is flink door zijn knietjes gegaan en zag steeds wat anders. Achter de schermen was oma, die er ook bij was, er druk mee. Die had een tas vol spullen én fungeerde ook als kapstok terwijl ze achter de kleine doerak aan liep. Ondertussen kon ik zijn ouders op de foto zetten en betrok hem er soms bij want zolang hij kon bewegen was het goed. Hij heeft 4 seconden op een boomstammetje gezeten; net lang genoeg voor een foto. Daarna ging hij weer verder met doerakken. Zand vond hij bah maar hij greep er maar al te graag in. Ondertussen werden die handjes steeds kouder maar handschoenen waren echt niet zijn ding.

De shoot werd precies op tijd afgebroken door de regen, goeie timing! Vigo had zich prima vermaakt en ik ook! Kim en Rob, het was leuk met jullie. Veel geluk samen met de kleine die het gezin zal versterken.


Gezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezinGezellige zwangerschaps fotoshoot met een jong gezin
508

Bekijk ook eens mijn andere blogjes