Header Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Alice, Martin, Bjorn en Thijs
20 mei 2020
Alice en Martin hadden een combinatie van zwangerschap, newborn en eerste jaar fotoshoot bij mij geboekt. Superleuk want ik ben altijd erg nieuwsgierig wat er in de buik zit. Zeker als het om een tweeling gaat. En kijk wat een lekkere ventjes het zijn!


Tijdens de newbornshoot kon ik ze niet uit elkaar houden maar nu ging het mij beter af. Niet omdat ze andere kleding aan hadden maar door hun karakter. Bjorn stapt overal op af met een grote lach, Thijs kijkt liever de kat uit de boom. Yin en Yang dus. Bjorn trekt Thijs mee en Thijs houdt Bjorn tegen. Even voor de duidelijkheid, Bjorn draagt groen, Thijs blauw. Na een pittige klim met kind van 12 kilo op hun armen belanden we hijgend op een rustige plek in de duinen. De jongens kregen een schep en emmertje en gingen meteen aan het graven. Bjorn plofte in 1 beweging in het zand maar Thijs vond dat zand wat minder al was dat staand scheppen een stuk vermoeiender en ging hij later ook maar lekker zitten. We wilden ook foto's zonder emmer en schep maar die gingen ze dus echt niet meer afgeven. Dikke tranen, maar door naar een andere plek te lopen waren ze hun gereedschap al snel vergeten. In de schaduw van een boom gingen ze verder met ontdekken en knuffelen. Wat een heerlijke mannetjes zijn het!

Een liefdevol gezin die dit jaar uitgebreid zal worden. Maar één kindje deze keer. "Ach een luiertje extra" lachte Martin. Jullie zijn intussen wel wat gewend. :-)
Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderenOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen
524

Bekijk ook eens mijn andere blogjes