background

Newborn fotoshoot in Dordrecht

Baby Jonas

20 juni 2020


Verliefd, zwaar verliefd zijn de ouders op hun zoon Jonas. Vanuit zijn hangmatje keek hij mij aan met zijn grote blauwe ogen en ik begreep het meteen! Wat een lieverd!

Tijdens de shoot was Jonas 3 weken, Eefje was aan het herstellen van de spoed keizersnede maar had er wel moeite mee dat ze hem nog niet te veel mocht tillen. Dat lijkt mij ook erg moeilijk omdat je zeker in deze tijd je kindje zelf wilt kunnen verzorgen. Niet dat Hans het vervelend vond om voor zijn 2 belangrijkste personen te zorgen; dat deed hij met liefde! In de drie weken na de geboorte had dit jonge gezinnetje al een paar dingetjes van elkaar ontdekt die ze samen graag deden. Op de bank hadden ze een geel kussentje die de naam "Ei" had gekregen. Jonas ligt daar graag op en zo konden ze elkaar goed bekijken. Maar heerlijk in de schoot gezakt bij mama is ook een van de favoriete plekken. Dan is het 'mama-time'. Maar Jonas weet zijn aandacht goed te verdelen en heeft zijn 'papa-time' op de buik bij Hans.

Door de jaren heen zullen deze gezamenlijke geniet-momentjes steeds op leeftijd afgestemd worden. Eefje, Hans en Jonas, ik wens jullie samen veel van deze geniet-momenten!


Newborn fotoshoot in DordrechtNewborn fotoshoot in DordrechtOuders met baby tijdens een newborn fotoshoot thuis in Dordrecht.Newborn fotoshoot in DordrechtNewborn fotoshoot in DordrechtMoeder geeft flesje tijdens de newborn fotoshoot.Newborn fotoshoot in DordrechtNewborn fotoshoot in DordrechtNewborn fotoshoot in DordrechtNewborn fotoshoot in DordrechtNewborn fotoshoot in DordrechtOuders knuffelen met baby op het bed tijdens de fotoshootNewborn fotoshoot in DordrechtNewborn fotoshoot in Dordrecht
532

Bekijk ook eens mijn andere blogjes